valla bakıyorum herkes kullandığı motoru met ediyor abi senn yapacağın tek şey var elinde yeteri miktar paran varsa yeterli tarlanda varsa gidecen tüm bayilere adama ben motor almaya geldim şu şu şu özellikte motorun var mı varsa hemen denemek istiyorum diyecen gidip deneyecen alacan eline kağıt kalemi hesabını iyi yapacan SERVİS,YEDEK PARÇA,YAKIT,ÇEKİŞ,TARLADA BAŞINA İŞ AÇMAYACAK,KÖKLÜ BİR GEÇMİŞİ OLACAK,2.EL PİYASASI OLACAK,VEDE SENİ YARI YOLDA BIRAKMAYACAK.DAHA SONRA FİYATINI İYİ HESAPLAYACAN BEN BUNU PEŞİN Mİ ALSAM DAHA İİ TAKSİTLİ Mİ SANA 2 SEY SOLÜOM BURDA ARKADAŞLAR SIFIR TD 85 DT ALDI MOTORA 120 MİLYAR ÖDEDİLER ŞİMDİ SATMAYA KALK 30-35.3.075 ALDI BİR BAŞKASI 20-30 MİLYAR HAVA PARA ÖDEDİLER BUNLAR HEP HESAP YAPMAMAKTAN GEÇİYOR İİ DÜŞÜN DERİM
kardeş güzel ve haklısın bizler sıfır furyasında agzı yananlardanız . ülkede kaportası satılan araç ve traktörden vazgeçmeyeceksin.ben ve bizler bunu iki yılda öğrendik.darısı meraklıları
köylü link=topic=2018.msg181709#msg181709 date=1243249554' Alıntı:
valla bakıyorum herkes kullandığı motoru met ediyor abi senn yapacağın tek şey var elinde yeteri miktar paran varsa yeterli tarlanda varsa gidecen tüm bayilere adama ben motor almaya geldim şu şu şu özellikte motorun var mı varsa hemen denemek istiyorum diyecen gidip deneyecen alacan eline kağıt kalemi hesabını iyi yapacan SERVİS,YEDEK PARÇA,YAKIT,ÇEKİŞ,TARLADA BAŞINA İŞ AÇMAYACAK,KÖKLÜ BİR GEÇMİŞİ OLACAK,2.EL PİYASASI OLACAK,VEDE SENİ YARI YOLDA BIRAKMAYACAK.DAHA SONRA FİYATINI İYİ HESAPLAYACAN BEN BUNU PEŞİN Mİ ALSAM DAHA İİ TAKSİTLİ Mİ SANA 2 SEY SOLÜOM BURDA ARKADAŞLAR SIFIR TD 85 DT ALDI MOTORA 120 MİLYAR ÖDEDİLER ŞİMDİ SATMAYA KALK 30-35.3.075 ALDI BİR BAŞKASI 20-30 MİLYAR HAVA PARA ÖDEDİLER BUNLAR HEP HESAP YAPMAMAKTAN GEÇİYOR İİ DÜŞÜN DERİM
kardeş güzel ve haklısın bizler sıfır furyasında agzı yananlardanız . ülkede kaportası satılan araç ve traktörden vazgeçmeyeceksin.ben ve bizler bunu iki yılda öğrendik.darısı meraklılarına.......
adam gibi öderseniz sıfır traktör daha iyi gelecek yönünden,2.el traktörün ne olduğu belli olmuyor .şansına kalmış.2.el traktör almaya gitmiştim ankaraya internetten adres aldım traktörün fotoğraflarını görmüştüm nette ,ts 110 ford gittim traktörün yanına,nette ki resim gibi değildi ayriyetten motorun havandırma borusunu bulamadım adam nereye saklamış bir bilseniz .traktörü çalıştırdık bi tur attık sanayide traktörün altında yağ kousu geliyor ama bir türlü havalandırmayı bulamadık sonun da çaktırmadan göz gezdirdim,mazot deposunun arasına gizlemiş ,diyeceğim şu netten traktör pazarlığı bitirmeyin tşkrl.