yarın başlicaktım ama hava kapalı bu gün.Sen naptın abi yatırdıklarını kaldırdın mı peki
Rutubet 18
Artık yarın da güneşlensin pazar pazartesi 2 günde kaldırırız inş.
yarın başlicaktım ama hava kapalı bu gün.Sen naptın abi yatırdıklarını kaldırdın mı peki
Verimler cok güzel darisı bize ben 600 bekliyorum üstüde kabulüm[emoji2][emoji1362]30 dönüm yerden 26.900 kg çıkmış. Verim yaklaşık 900 kg civarı. Çok şükür oldukça iyi. Bizim beklentimiz ve hedefimiz de yaklaşık 850 kg civarıydı.
Keşhan ektiğimiz tarlalar 3 yıldan beri çeltik ekilmiyordu, nadas yerlerdi.
Eyvallah dostum ,sağolasın, seninkiler de umarım beklediğinden çok daha fazla verim yapar.Verimler cok güzel darisı bize ben 600 bekliyorum üstüde kabulüm[emoji2][emoji1362]
Hadi hayırlısı olsun dostum çok sevindim tekrar bereketli olsun30 dönüm yerden 26.900 kg çıkmış. Verim yaklaşık 900 kg civarı. Çok şükür oldukça iyi. Bizim beklentimiz ve hedefimiz de yaklaşık 850 kg civarıydı.
Maşallah abi. Çok güzel30 dönüm yerden 26.900 kg çıkmış. Verim yaklaşık 900 kg civarı. Çok şükür oldukça iyi. Bizim beklentimiz ve hedefimiz de yaklaşık 850 kg civarıydı.
Allah razı olsun kardeşim, çok şükür.Maşallah abi. Çok güzel
Çok sağol dostum, eksik olma.Hadi hayırlısı olsun dostum çok sevindim tekrar bereketli olsun
30 dönüm yerden 26.900 kg çıkmış. Verim yaklaşık 900 kg civarı. Çok şükür oldukça iyi. Bizim beklentimiz ve hedefimiz de yaklaşık 850 kg civarıydı.
60 rnd 5750 pesin vermişler, 58 rnd 5500 eder .58 randıman 29,2 tane ağırlığı cameo 5300 verdiler sizce nasıl?
68 rnd lunamıBir arkadşım ile görüştüm.
Babaeski de 68 randıman 3700 TL ye satılmış
Evet 68 randıman, 70 randimana kadar çıkıyor68 rnd lunamı
Evet 68 randıman, 70 randimana kadar çıkıyor
Maşallah, süper.Görüyorum ve arttırıyorum. Benim geçen sene 72 geldi [emoji846]
Bir arkadaş 73 getirdi 4 kez fungusit ilac atıyorum diyor, varmı bunun sirrı hocam benim gecen yıl 66 geldi iki kez ilac atmißtimGörüyorum ve arttırıyorum. Benim geçen sene 72 geldi [emoji846]
66 randuman cameo denk gelmişti fabrikada ötesini görmedim.Bir arkadaş 73 getirdi 4 kez fungusit ilac atıyorum diyor, varmı bunun sirrı hocam benim gecen yıl 66 geldi iki kez ilac atmißtim
Biz lunadan bahsediyoruz volkan , cammeoda ben en fazla 62 duydum geneli 55 - 58 arası66 randuman cameo denk gelmişti fabrikada ötesini görmedim.
Bir arkadaş 73 getirdi 4 kez fungusit ilac atıyorum diyor, varmı bunun sirrı hocam benim gecen yıl 66 geldi iki kez ilac atmißtim
Tavsiye edecegıniz bir marka varmı hocam, bu 25 kg çuvalda olanlardan miNaçizane fikrim: Pas ilacı atarken potasyum ile karıştırmanızı tavsiye ederim