Hayırlı bereketli olsun dostum maşallah verim güzel Allah toplamayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim dostum, sağol.
Bulgaristan da Çeltik fiyatları nasıl, bilgin var mı?
Hayırlı bereketli olsun dostum maşallah verim güzel Allah toplamayı nasip etsin
Çok teşekkürler.Bereketli olsun
Geçen sene çeltik fiyatlarıyla ilgili actigin konuyu biraz karistirdim.
Geçen sene harman döneminde @ersenacar arkadaşımız 58 randıman 30 tane keşhani 3400 TL ye satmış, şuan 5300 TL, oldukça iyi fiyat. Fiyat %50 artmış.
Geçen sene Luna harmanda 2500-2600 TL arasıydı, %40 artmış olsa harman 3400-3500 TL arası fiyattan açılır mı acaba?
Şimdi baktım biraz 800 900 leva arası diyor tam olarak emin değilim eski mi yeni mi di daha biçim başlamamistir sanırımÇok teşekkür ederim dostum, sağol.
Bulgaristan da Çeltik fiyatları nasıl, bilgin var mı?
Biz komşu köye nadas yere ektik, ilk biçimlere göre verim çok iyi görünüyor fiyat da gayet iyi.şuan 55 randıman 30 dane 5300. Keşhan ekilecek çeltik sosyal sayfalarda çok yazdım ancak söz dinletemedik. Bu sene şahsımın hepsi keshan ancak bu verimleri almam imkansız çünkü başak zamanı ot geldi ilaç atmadım şuan darı biççem desem yeridir.
Şimdi baktım biraz 800 900 leva arası diyor tam olarak emin değilim eski mi yeni mi di daha biçim başlamamistir sanırım
Evet dostum keshan önermistin ben cl ekmek zorundayım, oyüzden bir yil daha cl, ama 5 dekar bir göl ekecem denemeyeşuan 55 randıman 30 dane 5300. Keşhan ekilecek çeltik sosyal sayfalarda çok yazdım ancak söz dinletemedik. Bu sene şahsımın hepsi keshan ancak bu verimleri almam imkansız çünkü başak zamanı ot geldi ilaç atmadım şuan darı biççem desem yeridir.
Abi piyasada cok çeşit var, osmancık piyasada yok gibi birsey baldoda aynı, italyan cesitler sardı ülkemizi, baldo iyidir osmancıkta iyidir yeterki bulabilesin, piyasada satılan osmancik adi altında cok cesit var bir nevi sans meselesi aslında her princ lezzetlidir fakat cesit cok oldugu icin fabrikacilar karistiriyor dolayisiyla kimisi 12 dk kimusi 15 dakikada pisiyor, şans işi .Bereketi bol hasatlar arkadaşlar . Uzun zamandır sormak istediğim bir şey vardı . Evde kullanmak için en güzel çeşit hangisi oluyor .
Baharın tkk den aldım galiba ya osmancık yada boldo idi . Markette satılanlardan daha leziz vede tek çeşitti marketten aldıklarımız çogu zmn bi kısmı güzel pişerken bi kısmı sert oluyor.
Güvenilir yer oldu için yine tkk almayı düşünüyorum şayet osmancık yada boldo varsa hangisini alayım
Abi Bim pazartesi fiyat güncellemesi yapicakmis. Ondan sonra daha net belli olur fiyatlar. Baldo için 17 liralardan bahsediyorlar.Markette 9 lira alti prinç yok, 12 lirayada var , 60 rnd osmancık hakkı 5 liradır, işciyiz haklıyız söke söke alıriz, harman fiyatida bu kadar beklemiyordum ne yalan söyleyim artı 1 tlyi yine alacaz paranında bekleme maliyeti var nasip artık hayırlisıyla bi depoya alsak gerisi kolay herkese hayırlı harmanlar
Bu ülkede hiçbirşey assagı gelmiyor ona göre tedbirimizi alalım, 4 lira şuanda para degil, fabrikacılar harıl harıl mal topluyor, bu kış çok şeye gebe dolar , euro cıkışta , gerci milletin umurunda degil, cok pozitifiz posetin 25 kuruş olması haric hiç birşeye takılmıyoryuzAbi Bim pazartesi fiyat güncellemesi yapicakmis. Ondan sonra daha net belli olur fiyatlar. Baldo için 17 liralardan bahsediyorlar.
Hayirlu olsun senmi bictin63 randuman efe 4250 e satıldı bugün metroya
Yok abi dahaca erken abi günü doldu ama kurutmalarda fire çok veriyor bekliycez biraz daha gırgıra verecektik seyrek diye vazgeçtik komşun sattı bugün sen naptınHayirlu olsun senmi bictin
Nasıl oluyo bu iş anlamadım.63 randuman efe 4250 e satıldı bugün metroya
Ay sonu biçim nasipse altta yeşil var, havalarda güzel, bu sene harmanda satanların yüzü gülecek...Yok abi dahaca erken abi günü doldu ama kurutmalarda fire çok veriyor bekliycez biraz daha gırgıra verecektik seyrek diye vazgeçtik komşun sattı bugün sen naptın
Komsum kim kardeşimYok abi dahaca erken abi günü doldu ama kurutmalarda fire çok veriyor bekliycez biraz daha gırgıra verecektik seyrek diye vazgeçtik komşun sattı bugün sen naptın