Sen naptın abi yatırdıklarını kaldırdın mı pekiNasıl oluyo bu iş anlamadım.
64r efe 4050 lira vermişler bu gün koop.
Piyasanın altı üstü yok.
Sen naptın abi yatırdıklarını kaldırdın mı pekiNasıl oluyo bu iş anlamadım.
64r efe 4050 lira vermişler bu gün koop.
Piyasanın altı üstü yok.
Sanayide usta gökhan diye birisi niye sordun abiKomsum kim kardeşim
%10 fire verse fiyat 6250 gayet iyiymiş, neaa desem bilemedimki cammeimda yok, ama iyi para verilirmi verilir.Cameolari kurutmadan kantarda peşin para 60 randuman 5750 ye alıyorlar Edirne'de. Ne yapmalı arkadaşlar beklemeli mi yoksa satmalı mi kararsız kaldık [emoji849]
Yok abi kurumus mala verdikleri para o 5750 + fatura. Ben bu pazar bicicem cameolari 6 verirlerse vermeyi düşünüyorum beklemiycem. Güzel fiyat bereket versin%10 fire verse fiyat 6250 gayet iyiymiş, neaa desem bilemedimki cammeimda yok, ama iyi para verilirmi verilir.
Nasıl cameolar , hastalık ilacı attinmı bir sene ekmistim rnd 53 gelmusti , ozaman dusuktü fiyatlariYok abi kurumus mala verdikleri para o 5750 + fatura. Ben bu pazar bicicem cameolari 6 verirlerse vermeyi düşünüyorum beklemiycem. Güzel fiyat bereket versin
Bildiğimiz komşu abi istersen fiyatı metrodan doğrulayabilirsin dedeliden gelen mal diye sorduğunda söylerlerKomşun sattı demişsinde
2 defa pas attım + ilave takviyelerNasıl cameolar , hastalık ilacı attinmı bir sene ekmistim rnd 53 gelmusti , ozaman dusuktü fiyatlari
Hangi firma acaba bilginiz var mı?Cameolari kurutmadan kantarda peşin para 60 randuman 5750 ye alıyorlar Edirne'de. Ne yapmalı arkadaşlar beklemeli mi yoksa satmalı mi kararsız kaldık [emoji849]
Fiyat güzel, satıp parayı altın, döviz vb gibi yatırım aracında kullanacaksan satilabilir.Cameolari kurutmadan kantarda peşin para 60 randuman 5750 ye alıyorlar Edirne'de. Ne yapmalı arkadaşlar beklemeli mi yoksa satmalı mi kararsız kaldık
Kaaardeşim ikinciye yanlişşss anliyorsun , komşun sattı abi sen neyapıyorsun yazmişsin , yani senin komşunu benim komşum yazmışşın oguzhan yanliş yazıp yanlış okuyorsun, anladın mı, fiyat dogrulatmıyorum.Bildiğimiz komşu abi istersen fiyatı metrodan doğrulayabilirsin dedeliden gelen mal diye sorduğunda söylerler
Firmayı sormadım. Uyuklu tatarkoyde bekliyormuş fabrikacilar.Hangi firma acaba bilginiz var mı?
Uykudan uyananlar , tlf sarılıyor, teknoloji bağımlısı olmuşuz dostum, dunya piyasasında altın düşüşü başladı, volkanı zarara sokarsın[emoji857]
Fuat abi fiyatı düşerken toplamak lazım esasında altını yukarı çıkışa hazirlaniyordur. Ama ben tarla var abi anlaşırsak nasipse onu çözmeye çalışicam.Uykudan uyananlar , tlf sarılıyor, teknoloji bağımlısı olmuşuz dostum, dunya piyasasında altın düşüşü başladı, volkanı zarara sokarsın[emoji857]
Fuat abi fiyatı düşerken toplamak lazım esasında altını yukarı çıkışa hazirlaniyordur. Ama ben tarla var abi anlaşırsak nasipse onu çözmeye çalışicam.
Çok saol abi. Çeltik tarlası değil ama alırsam çeltik ekicem. İnşallah nasip olur.En iyi yatırım toprak, hele ki çeltik tarlası ise çok daha iyi olur. Hayırlısı olsun Volkan kardeşim.
Yakın çevrede bulursam bende tarla almayi dusünüyorum , icara her sene zam, nedemişler yer alan aldanmaz..Çok saol abi. Çeltik tarlası değil ama alırsam çeltik ekicem. İnşallah nasip olur.
Eyvallah, sağol, 850-900 kg civarı. Kurutunca daha net belli olur.