Tavsiye edecegıniz bir marka varmı hocam, bu 25 kg çuvalda olanlardan mi
Çuvalda olanlar oldukça hesaplı. Ancak şelatlı değil. Ben sıvı potasyum kullanıyorum.
Tavsiye edecegıniz bir marka varmı hocam, bu 25 kg çuvalda olanlardan mi
Anladım abi onu zaten. Lunada 70 leri gördük bizde pas ilacı ile. Ama cameoda 66 getirdi adam helal olsunBiz lunadan bahsediyoruz volkan , cammeoda ben en fazla 62 duydum geneli 55 - 58 arası
Kaç randıman Volkan6120 cameo satılmış Zeki gıda 20 gün vade
66 randuman abi. Luna 69 randuman 22 tane 3800 bashan satılmışKaç randıman Volkan
Volkan şu 66 rnd yapan vatandasın koluna bi gir sırrını ögren, belki bizede faydasi olur66 randuman abi. Luna 69 randuman 22 tane 3800 bashan satılmış
66 randıman cameo, maşallah, süper bir randıman, helâl olsun.66 randuman abi. Luna 69 randuman 22 tane 3800 bashan satılmış
Vallahi Fuat abi bir yakalasam bırakmam amaVolkan şu 66 rnd yapan vatandasın koluna bi gir sırrını ögren, belki bizede faydasi olur
Bu yılda Harmanı bitirdik çok şükür.
Ortalama 950 kg verim aldık efelerden.
Allah bereket versin.
Randıman henüz yapmadım mal garajda bir kaç güne bakacam.
Ekli dosyayı görüntüle 52740
Bereketli olsun senden öğrenecegimiz cok şey var, şundan başlasak dekara jaç kg tohum attin[emoji4]Bu yılda Harmanı bitirdik çok şükür.
Allah bereket versin.
Bereketli olsun inşallahBu yılda Harmanı bitirdik çok şükür.
Allah bereket versin.
Dogru orantı dostum, bu kış geçen kıştan sert gececek gibi duruyor,.Döviz fiyatlarında ki artışın fiyata yansıması nasıl olacak bakalım?
Sacit Hocam, biçime başladınız mı?Bu sene iri taneye çok talep var...