2020 harman dönemi Çeltik fiyat ve verimleri hakkında

Çok saol Abi cumnemize.Rekorlar 865 kg geldi. 24.5 25.5 tane ağırlığı randuman 57-58 geldi. Ama yağışsız seneye rağmen yarısı yattı. Toplamda 70 kg gübre attık ona rağmen. Azcik fazla kacirsak ayakta mal kalmaz. CAmeolara kıyasla düşük geldi bana. Yine buna şükür iyi verim ama fiyat performans açısından ben ekmeyi düşünmüyorum. Cameoya devam
Cammeoda gubreleme nasil volkan

Çok saol Abi cumnemize.Rekorlar 865 kg geldi. 24.5 25.5 tane ağırlığı randuman 57-58 geldi. Ama yağışsız seneye rağmen yarısı yattı. Toplamda 70 kg gübre attık ona rağmen. Azcik fazla kacirsak ayakta mal kalmaz. CAmeolara kıyasla düşük geldi bana. Yine buna şükür iyi verim ama fiyat performans açısından ben ekmeyi düşünmüyorum. Cameoya devam

Rekor CL hiç ekmedik, bildiğim kadarıyla da bizim köyde de eken olmadı bu yıl.

Dane ağırlığı iyi ancak randıman düşük görünüyor.

25 dane ağırlığı, 57 randıman için fiyat ne diyorlar?

Rekor CL hiç ekmedik, bildiğim kadarıyla da bizim köyde de eken olmadı bu yıl.

Dane ağırlığı iyi ancak randıman düşük görünüyor.

25 dane ağırlığı, 57 randıman için fiyat ne diyorlar?
4 lira dediler. Komşu 53 randuman 3600 e verdi. Rekor yerine Luna ekmek daha mantıklı l. En azından yatma derdi yok abi. Bu hafta CAmeolara borlikte gostericem. Cameolarin hatrina belki iyi fiyata veririz

Bildiğim kadarıyla Titan orijinal olarak FMC firmasının formülüydü. Entosav firması sözleşme bitince TitanixCS adıyla hem oxidazon hem de Quinclorac etken maddeli olarak piyasaya sürüldü...FMC de Reactor adıyla kapsül teknolojili Quinclorac etken maddeli olarak piyasaya sürüldü...

merhaba arkadaşlar gönen den yazıyorum dün harmana başladık verimler beklenilenden düşük çıktı çok fazla kavuz varmış sizlerdeki verimler nasıl , baldo 500 kg ,rekor 600 kg alabildik

merhaba arkadaşlar gönen den yazıyorum dün harmana başladık verimler beklenilenden düşük çıktı çok fazla kavuz varmış sizlerdeki verimler nasıl , baldo 500 kg ,rekor 600 kg alabildik

Kavuz çıkma nedeni hava sıcaklığı mı yoksa gübreleme kaynaklı mı?

Keşhanlar 900 kg civarı, lunalar 800-900 kg arası.

Baldo ve rekolar da fiyat nasıl?

Kavuz çıkma nedeni hava sıcaklığı mı yoksa gübreleme kaynaklı mı?

Keşhanlar 900 kg civarı, lunalar 800-900 kg arası.

Baldo ve rekolar da fiyat nasıl?

Dün rekor cinsi çeltik biçtim. Son römorkları tartma fırsatım oldu. 20 dekar yer yaş olarak 22,5 ton verim. Biçilen yer 20 yıldır aralıksız çeltik ekiliyor....Keshanlar ortalama 700 kg civarı...Luna biçimleri kısmetse yağmur sonrası...