5100-5200 arası gider şu anda. Ben bugün 6100 anlaştım. Fiyat beni tatmin etti. O yüzden verdim. İri tane fiyatlari az çok oturdu. Şimdi orta taneler kipirdiyor yukarı doğru.52 randıman 28 gr tane baldo kaç tl den gitmeli arkadaşlar
Maşallah, çok sevindim, Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.5100-5200 arası gider şu anda. Ben bugün 6100 anlaştım. Fiyat beni tatmin etti. O yüzden verdim. İri tane fiyatlari az çok oturdu. Şimdi orta taneler kipirdiyor yukarı doğru.
Çok saol abi. İnşallah sen daha iyi fiyatlara satarsın. Şu malı bir kaldirsinlar yazicam firma ismini. Bu arada 57 randuman rekorada 4250 verdilerMaşallah, çok sevindim, Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.
Kim aldı çeltigi?
Hayırlı olsun kardeşim, iyi yerlere harcayasın , bende son harmani bitirdim , fakat kurutma sorunu var, zorla kurutma aldırcaklar bana.Çok saol abi. İnşallah sen daha iyi fiyatlara satarsın. Şu malı bir kaldirsinlar yazicam firma ismini. Bu arada 57 randuman rekorada 4250 verdiler
Sana da geçmiş olsun abi. Kurutma şart bizim bölgede oluyor o sıkıntı. Bende 20 tonluk düşünüyorum ama bakicaz artık. Biçerdöver bol kurutma az o yüzdenHayırlı olsun kardeşim, iyi yerlere harcayasın , bende son harmani bitirdim , fakat kurutma sorunu var, zorla kurutma aldırcaklar bana.
Benimde bi halaoğlu var alalım diyoruz, bize 15, yada 18 tonda yeter fazla ticari bi amac gütmüyoruz, once kendi işimiz kalirsa ese dosta, fiyat arastırması yaparsan benide bilgilendirirsen memnun olurumSana da geçmiş olsun abi. Kurutma şart bizim bölgede oluyor o sıkıntı. Bende 20 tonluk düşünüyorum ama bakicaz artık. Biçerdöver bol kurutma az o yüzden
Özsu 33 m3 , 20-21 ton kuru tane çıkarıyor 350 bin TL civarı.Benimde bi halaoğlu var alalım diyoruz, bize 15, yada 18 tonda yeter fazla ticari bi amac gütmüyoruz, once kendi işimiz kalirsa ese dosta, fiyat arastırması yaparsan benide bilgilendirirsen memnun olurum
Kisa arastircam abi muhakkak haber veririm. Bu arada biçerdöverimi satıyorum. İlgilenen olursa buradan bana ulaşabilir. Çok temiz tam çeltik makinası. Cx 6080Benimde bi halaoğlu var alalım diyoruz, bize 15, yada 18 tonda yeter fazla ticari bi amac gütmüyoruz, once kendi işimiz kalirsa ese dosta, fiyat arastırması yaparsan benide bilgilendirirsen memnun olurum
Yakın olsak seve seve kuruturdukBenimde bi halaoğlu var alalım diyoruz, bize 15, yada 18 tonda yeter fazla ticari bi amac gütmüyoruz, once kendi işimiz kalirsa ese dosta, fiyat arastırması yaparsan benide bilgilendirirsen memnun olurum
Kisa arastircam abi muhakkak haber veririm. Bu arada biçerdöverimi satıyorum. İlgilenen olursa buradan bana ulaşabilir. Çok temiz tam çeltik makinası. Cx 6080
Abi kurutma var benim ama ortaktik amcamlarla işleri ayırdık bu yıl biçerdöveride o yüzden satıyoruz. Ben kendim düşünmüyorum bicercilik yapmayı. Bir kurutma alsam kâfi benim içinYakın olsak kuruturduk Volkan kardeşim.
Hayır olsun makineyi niye satıyorsun?
Anladım, hakkınızda hayırlısı, umarım tatlılıkla ayırmışsınızdır.Abi kurutma var benim ama ortaktik amcamlarla işleri ayırdık bu yıl biçerdöveride o yüzden satıyoruz. Ben kendim düşünmüyorum bicercilik yapmayı. Bir kurutma alsam kâfi benim için
Tatlilikla oldu abi zamanı gelmişti ayrıldık hayırlısı ile. Şu an pedrotti kullanıyorum 10 tonluk. Ama çeltik sahasını genişleticem önümüzde ki yıl. nasip olursa 20 tonluk alicam. Ozsudan memnun musun?Anladım, hakkınızda hayırlısı, umarım tatlılıkla ayırmışsınızdır.
Kurutma için Özsu 'yu tavsiye ederim.
Alırsanız da en az 20 tonluk al.
Volkan 2006 model 225 laverda palet,artı, dorse 580 bine satıldı.bir ay önce, peşin sayilır, fiyat bulgisi acısindan söyluyorumKisa arastircam abi muhakkak haber veririm. Bu arada biçerdöverimi satıyorum. İlgilenen olursa buradan bana ulaşabilir. Çok temiz tam çeltik makinası. Cx 6080
Sagol dostum hiç şüphem yok.Yakın olsak seve seve kuruturduk
Özsu ile 7. sezonumuz, gayet memnunuz.Tatlilikla oldu abi zamanı gelmişti ayrıldık hayırlısı ile. Şu an pedrotti kullanıyorum 10 tonluk. Ama çeltik sahasını genişleticem önümüzde ki yıl. nasip olursa 20 tonluk alicam. Ozsudan memnun musun?
Bende aynı şekil palet araba kanola tablosu hepsini vericem. Paletler orjinal italyan palet. Makinam 2016 model 140.000 euro civarı fiyat geçiyor gönlümden. Ama bakicaz tabi fiyatıni bulmazsa satmayız durur. 225 yine uygun fiyata gitmiş. Piyasa yüksek çok. Çeltik tertibatsiz 520 ler 350 bin olmuşVolkan 2006 model 225 laverda palet,artı, dorse 580 bine satıldı.bir ay önce, peşin sayilır, fiyat bulgisi acısindan söyluyorum