[emoji36] Aman dostum milleti basımıza sarma 150 kg çeltikten hesapla.bizde genelde bu fiyatlara gelir.Kismet olursa önümüzdeki yıl için bölgenizde çeltik icar fiyatları için konuşulan bir rakam var mı?
750-800 arası olur cks durumuna göre değişir bizim orda diye düşünüyorum.[emoji36] Aman dostum milleti basımıza sarma 150 kg çeltikten hesapla.bizde genelde bu fiyatlara gelir.
Kolay gelsin dostum iyi çalışmalarBugün köye gelmişken paylaşayım istedim, kurutmaya devam. Yağmurdan önce biçilen celtikler.
Eyvallah toprağım, sagolasin.Kolay gelsin dostum iyi çalışmalar
Ne ilginç bişey iş yeni gördüm daha abi köy resimlerini arada paylaşsana çeltik işlerinide öğrenelimBugün köye gelmişken paylaşayım istedim, kurutmaya devam. Yağmurdan önce biçilen celtikler.
Eyvallah, perşembe günü yağmur çok yağdı, bizim köyde en erken p.tesi günü biçim başlanır. Bugün komşu köye gittik ,biçime başlamışlar bile ,çok şaşırdık.Ne ilginç bişey iş yeni gördüm daha abi köy resimlerini arada paylaşsana çeltik işlerinide öğrenelim
Eyvallah, perşembe günü yağmur çok yağdı, bizim köyde en erken p.tesi günü biçim başlanır. Bugün komşu köye gittik ,biçime başlamışlar bile ,çok şaşırdık.
Makine Laverda 3790, 30 yıllık eski bir model.
Maşallah keşke suyumuz olsada bizde bu işlerle uğraşabilsek [emoji16]
Ha şöyle abi ya resimler güzel oluyor çeltik tarımı gerçekten ilginç senın o traktör 110 luk mu abi çelikten kaç kg çıkarsa ii oluyorSon fotoğraf
TR6.120, ıcar ekersen 800-900 kg arasıHa şöyle abi ya resimler güzel oluyor çeltik tarımı gerçekten ilginç senın o traktör 110 luk mu abi çelikten kaç kg çıkarsa ii oluyor
Senden ögrenecem celtik yapmasiniTR6.120, ıcar ekersen 800-900 kg arası
Bereketli olsun dostumSon fotoğraf
Rica ederim, bizim de senden öğreneceğimiz çok şey vardır mutlaka. Babamın ve kardeşimin emekleri.Senden ögrenecem celtik yapmasini
Sağol dostum, eksik olma.Bereketli olsun dostum