MaşallahBunlar da benimkiler. Kuruya ekildi, 27 Kasım'da yağış aldı. Yulafla beraber ekildi. Ekli dosyayı görüntüle 45507
Sağol kardeşim. Mısır anızını yakmadan azaltılmış toprak işleme uyguladık. Resme dikkat ederseniz (çoğu erise de) bayağı bir mısır sapı, yaprağı var. Niye anlatıyorum? Bu tür uygulamadan çekinmeyin. Çevredeki herkes böyle yere ekim mi yapılır dedi. Valla böyle yere yem bezelyesi de buğday da ektim, hiç sorun yok (Tek sorun mısır artıkları çıplak toprağa göre nemi daha iyi tuttuğu için buğdayda zaten yöreye gelmiş olan septoryanın hızını biraz arttırdı. İlaç uyguladık geçti)Maşallah
Maşallah
Maşallah
Bi iki hafta once tarlanin birine 6 kg/d kadar ure attim. Son durum bu. Iyi gorunuyorlar gibi.Hafta sonu gübre attım işte dönüme 10 kğ üre şimdi hızlandı büyüme.
Sen ne yaptın ne durumda senin tarlalar.
Bereketli olsunSağol kardeşim. Mısır anızını yakmadan azaltılmış toprak işleme uyguladık. Resme dikkat ederseniz (çoğu erise de) bayağı bir mısır sapı, yaprağı var. Niye anlatıyorum? Bu tür uygulamadan çekinmeyin. Çevredeki herkes böyle yere ekim mi yapılır dedi. Valla böyle yere yem bezelyesi de buğday da ektim, hiç sorun yok (Tek sorun mısır artıkları çıplak toprağa göre nemi daha iyi tuttuğu için buğdayda zaten yöreye gelmiş olan septoryanın hızını biraz arttırdı. İlaç uyguladık geçti)
Bağımsız diskaro + kulaklı çizel + bağımsız diskaro. Bu üç işlem pulluk kadar yakmıyor. Hem yakıttan tasarruf, hem toprağın organik madde miktarına katkı (dolayısıyla hemen olmasa da zamanla bedava gübre) ve daha sağlıklı toprak.
Çok güzeller maşallah.Bi iki hafta once tarlanin birine 6 kg/d kadar ure attim. Son durum bu. Iyi gorunuyorlar gibi.Ekli dosyayı görüntüle 45551Ekli dosyayı görüntüle 45552Ekli dosyayı görüntüle 45553Ekli dosyayı görüntüle 45554
Bu bahar balya fiyati öngörüsü.olan var mi?Çok güzeller maşallah.
Maşallah
Maşallah
Benim hiçbir fikrim yok ama kğ 1 lira ne dersin.Bu bahar balya fiyati öngörüsü.olan var mi?
Daha asagisi mantiksiz olur benceBenim hiçbir fikrim yok ama kğ 1 lira ne dersin.
Abi çok güzeller maşallah.Kime anlatıyorum ben
Senin telefonun resim çekme özelliği bozuk muAbi çok güzeller maşallah.
Aynen devam.
Manzara güzelmiş , yer neresi?Hayırlı işler bizde geçen sene buradan yola çıkarak yem bez ve tritkle ekımı yaptık Kasım 20 gibi Ekim yapıldı Şubat sonu üre uygulandı.Şuanlık durum 45 cm civarı ahır tarafına yakın olan yerlerde fazladan yanmış gübre vardı oralar belirgin derecede sık ve daha yüksekEkli dosyayı görüntüle 47483
Maşallah, Karamürsel köylerindenmisiniz. Ben Gebze den AdilHayırlı işler bizde geçen sene buradan yola çıkarak yem bez ve tritkle ekımı yaptık Kasım 20 gibi Ekim yapıldı Şubat sonu üre uygulandı.Şuanlık durum 45 cm civarı ahır tarafına yakın olan yerlerde fazladan yanmış gübre vardı oralar belirgin derecede sık ve daha yüksekEkli dosyayı görüntüle 47483
Sağolun Evet Karamürseldeyiz Ben BurakMaşallah, Karamürsel köylerindenmisiniz. Ben Gebze den Adil
Hayırlı işler bizde geçen sene buradan yola çıkarak yem bez ve tritkle ekımı yaptık Kasım 20 gibi Ekim yapıldı Şubat sonu üre uygulandı.Şuanlık durum 45 cm civarı ahır tarafına yakın olan yerlerde fazladan yanmış gübre vardı oralar belirgin derecede sık ve daha yüksekEkli dosyayı görüntüle 47483
Senin telefonun resim çekme özelliği bozuk mu
Hani nerde dayanışma
Nerde bu d evlet, nerde bu insanlar
(amma ateşledim ha. resim bekliyoruz arkadaşım)