Bugün bezelyelerimizin biçimine başladık. Havalar müsait elhamdülillah.Ekli dosyayı görüntüle 48736
Maşallah Spilin eteklerinde güzel manzara. Balya yapıp satıyor musunuz. Fiyatlar ne civarda
Bugün bezelyelerimizin biçimine başladık. Havalar müsait elhamdülillah.Ekli dosyayı görüntüle 48736
Maalesef kardesim hemsehri olmayı isterdim senle forumdan bir ramazan emrah var memleketlim maalesef karabüklüyüm benBilal abi sen bizim porselen de çalışan abisi demi abi ya karıştırıyorum bazen çiftci ye vakıt yetmez hiç iş olmasa dagdan kütük sökermiş derler bizim burda
Benim bildiğim en yuksek protein ciceklenme döneminde. Daha dün okumuştum yem bitkilerini. Linki bulursam paylasirimEkli dosyayı görüntüle 48877
Arkadaslar macar fig ektim sertifikali tohum ama ara ara mor cicek acmasi beni suphelendirdi attigim kilciksiz bugday kisa kaldi ben figin tane tutmasini beklemek istiyorum bakla olunca protein degeri dusuyormu.
Mor çiçek en kaliteli olanı.Dane tutmasını bekleme.Kuruyunca daneleri çok dökülür.Protein oranı düşer.Ekli dosyayı görüntüle 48877
Arkadaslar macar fig ektim sertifikali tohum ama ara ara mor cicek acmasi beni suphelendirdi attigim kilciksiz bugday kisa kaldi ben figin tane tutmasini beklemek istiyorum bakla olunca protein degeri dusuyormu.
S.a bu yem bezelyesinin tohum fiyati ne kadar dekara ekim maliyeti ne cikiyor ekenler bildirise sevinirim.
cevap icin tesekkur ederim abi fiğ gibi ekiliyor o zaman Tohum fiyati uygunmuş internette 12 13 tlKg 7,35 aldim vadeli sertifali tohum donume 10 kg 3 kg bugday karistirarak 15 kg taban gubresiyle ektim baska da bisi yapmadim.
cevap icin tesekkur ederim abi fiğ gibi ekiliyor o zaman Tohum fiyati uygunmuş internette 12 13 tl
Az Önce fiyat aldım pancar kooperatifinden Yem bezelyesi kg fiyatı 10 TL. Çeşitler Assa ve Kirazlı, ikisi de aynı fiyat.Ben ekmiyorum, kuruması zor, en iyisi nacar fiğ , sek olsun.
Geçen yıl ufak bir bahçemiz vardı oraya fiğ ektik hep yattı.10 kg macar fiğ tekbaşina atacaksin, kış otları figi ayakta tutmaya yeter, fiyat olarak 6-7 liraya alınur sertufikalı oahalı olur, taban gubresine gerek yok martta 25 kg nitrat atsan yeterli bence.biz böle yaparız
Ozaman icine 3kg, tirtikale at,Geçen yıl ufak bir bahçemiz vardı oraya fiğ ektik hep yattı.
onu yaptık içine yulaf attık ama fiğ tohumunu fazla kaçırmışız yulaf boğuldu içindeOzaman icine 3kg, tirtikale at,
Senin para bol demekkiyem bitkileri 10kg yeterlidir , mümkünse icine katilan tirtikale yulaf 3-4 kg geçmesin, fazla olursa bu sefer yem butkisi , altinda boğuluyor, gecen yil, 10 kg bezelye 4 kg bugaday attim bugday hep kardeş yaptı bezelyeyi bastırdı,onu yaptık içine yulaf attık ama fiğ tohumunu fazla kaçırmışız yulaf boğuldu içinde
Devam patron...Başladığımız yere geri döndük.
Yem bezelyesi ekiyor muyuz?