20 kilo bezelye + 5 kilo tritikaleHa tmm ben bezelyeyle ektin sandim. Peki bezelye tritikale kacar kilo?
20 kilo bezelye + 5 kilo tritikaleHa tmm ben bezelyeyle ektin sandim. Peki bezelye tritikale kacar kilo?
Bezelye çok degilmi ustam20 kilo bezelye + 5 kilo tritikale
Ben 10 kg yaptim bezelyeyi ilk deneme oldugundan. 20 çok degil mi hakaten? Firma mı önerdi?20 kilo bezelye + 5 kilo tritikale
Bezelye çok degilmi ustam
Kesinlikle çok.Ben 10 kg yaptim bezelyeyi ilk deneme oldugundan. 20 çok degil mi hakaten? Firma mı önerdi?
Hah simdi oldu. Ben 1.5 kg tritikale 3 kg yulaf yaptimKesinlikle çok.
Özür diliyorum.
10 kğ olacaktı.
5 kğ da tritikale.
Mibzerle ektim.Hah simdi oldu. Ben 1.5 kg tritikale 3 kg yulaf yaptim
Mibzerle mi ektin serpme mi?
Amin, hepimiz için inş. abi..bol bereketli olsun arkadaşlar
Maasallah baya buyumusler. Ekilis tarihi nedir? Yer neresi?Yem bezelyesinde son durum 4 kg buğday 10 kg bezelyeEkli dosyayı görüntüle 44160Ekli dosyayı görüntüle 44161Ekli dosyayı görüntüle 44162
Burası yaş tavuk kemresi dökülmüş yer
Ekiliş tarihi 29 ekim gibi, üstünede ekince yağdı mübarek , ara ara yağdı, komple yaş tavuk gbresi serildi, 4 kg kötü buğday attım kardeşlemiş , inşallah bezelye yanmax altında.Maasallah baya buyumusler. Ekilis tarihi nedir? Yer neresi?
Bizimkiler daha parmak boyunda anca..Ekli dosyayı görüntüle 44169Ekli dosyayı görüntüle 44170
Maalesef bizde yagmurlar beklenenden gec yagdi. Ayrica derinlik ayarini ilk deneme oldugu icin bilemedik sığ ekelim derken yuzeyde cok tohum kaldıEkiliş tarihi 29 ekim gibi, üstünede ekince yağdı mübarek , ara ara yağdı, komple yaş tavuk gbresi serildi, 4 kg kötü buğday attım kardeşlemiş , inşallah bezelye yanmax altında.
Seyrek olan dolduruyoda sık olan yatıyo, buğdayın altında yanıyor, daha yaza çooook var.Maalesef bizde yagmurlar beklenenden gec yagdi. Ayrica derinlik ayarini ilk deneme oldugu icin bilemedik sığ ekelim derken yuzeyde cok tohum kaldı
Öyle.. inşallah nisanın sonunda sağ salim balyalayıp satmış oluruz hemen danelik mısır ekilecek kismetse.Seyrek olan dolduruyoda sık olan yatıyo, buğdayın altında yanıyor, daha yaza çooook var.
Maasallah elhamdulillah bundan sonra boya giderler hizla saniyorum
Hafta sonu gübre attım işte dönüme 10 kğ üre şimdi hızlandı büyüme.Maasallah elhamdulillah bundan sonra boya giderler hizla saniyorum