Uzun Uzun Araştır ve büyük Hüsran Argofarm 410

Ynt: Uzun Uzun Araştır ve büyük Hüsran Argofarm 410

kayamehmet707 link=topic=74648.msg880632#msg880632 date=1397639783' Alıntı:
evet arkadaşlar yaptım görüşmeler sonucunda traktörü değiştirmeyi kabul etmiyorlar. nasıl bi firma oldukları ortaya cıktı traktörü satana kader herşey dört dörtlüktü şimdi hepsi başka bişe diyor.
hemen delillerinle mahkemeye git ve sağlam bi avukat tut abi.Yazıktır günahtır

Traktör olarak bilmiyorum ama Toyota Corolla ' larda yeni dizel modellerde yağ yakma sorunu vardı , bu sebeple açılmış davalar vardı , bazı forumlarda konuşuluyordu. Onlara bir bakın isterseniz , bu davalara bakmış avukatlardan bulabilirseniz sizi doğru bir şekilde yönlendirebilir.

Arkadaşım sana demişler ya motoru kullan falan demişler ya kelke hiç kullanmasaydın hemen servisi çağırıp tutanak tutsaydın.Zaman kaybı yapmak iyi değil böyle şeylerde.Yazışmalarda resmi belge almaya bak.Noterden resmi belge yapman lazım.Protesto çekmen lazım dıye düşünüyorum.Resmiyete sokman lazım bazı şeyleri.Servise + satıcıya + şirkete çekıceksın dıye tahmin ediyorum...İyi bir avukat bulup onunla beraber koşturman lazım arkana resmi kurumları alıp resmi şekilde mahkemeye delıl oluşturman lazım kardeşim kolay gelsın.

kayamehmet707 link=topic=74648.msg880676#msg880676 date=1397654318' Alıntı:
arkadaşlar benim durumumda olan varmi hiç traktör değişimi yapan duyduğunuz bildiğini emsal gösterebileceğim bi dava falan varmı.
arkadaş şahsuvaroğlundan alındı deutz distiribitörlüğü benim bildiğim. konya bayisi açıldı yeni istersen bide onunla konuş derim

Traktorgeldikten birgun sonra servise rapor tutturdum o var bugunde avukata vekalet verdik noterden protesto cekecekti bakalim gelismelerden haberdar ederim insallah olumlu olur ve tum arkadaslara ornek olur. Emsal teskil eder

kayamehmet707 link=topic=74648.msg881125#msg881125 date=1397721331' Alıntı:
1000 kuyruk mili geldi geleli hiç çalişmıyordu şimdide kuyruk mili 540 devirde yüke girince şanzumandan gajırtı sesi geliyor.
Traktörü tekrar kullanmaya başladınmı abi?

ne yapayım ki başka işler beklemiyor söyledim kullansamda aynı kullanmasamda aynı değişen bişe yok dedi bayide serviste avukatımda... nerden bulaştık anlamadım ki hidrolik kolları sabitleyemiyorum ya tam iniyor ya tam kalkıyor.

kayamehmet707 link=topic=74648.msg881129#msg881129 date=1397721920' Alıntı:
ne yapayım ki başka işler beklemiyor söyledim kullansamda aynı kullanmasamda aynı değişen bişe yok dedi bayide serviste avukatımda... nerden bulaştık anlamadım ki hidrolik kolları sabitleyemiyorum ya tam iniyor ya tam kalkıyor.
arkasında alet varkende sabit konumda kalmıyormu.

almayı kabul etmiyor işte tüm sıkıntı burda 115 bin TL fiyatı olantraktörün ikiye bölünüp tamir ettirmem gerektiğini söylüyor bana onun içinden çıkacak usta bulmakta ayrı bi sıkıntı tabi

kayamehmet707 link=topic=74648.msg881164#msg881164 date=1397730510' Alıntı:
almayı kabul etmiyor işte tüm sıkıntı burda 115 bin TL fiyatı olantraktörün ikiye bölünüp tamir ettirmem gerektiğini söylüyor bana onun içinden çıkacak usta bulmakta ayrı bi sıkıntı tabi
O zaman sana mahkemye verip hakkını armaktan başka yol bırakmamışlar.Hakkını sonuna kadar ara abi hakkını bu üçkağıtçılara yedirme.

arkadaşlar ilaçlama makinası için 750 devir kuyruk milini kullanmak gerekmiyormuş 540 la kullanacaksım 750 ile kullanırsam ses yaparmış 750 devirli geliyormuş servisin acıklaması bu sizdeki deutzlarda mı böyle. bende tn75da vardı 750 devirde herşehi kullanırdım yonca biçme makınası hariç bana biraz saçma geldi tn75 i arar oldum...

kayamehmet707 link=topic=74648.msg881181#msg881181 date=1397736399' Alıntı:
arkadaşlar ilaçlama makinası için 750 devir kuyruk milini kullanmak gerekmiyormuş 540 la kullanacaksım 750 ile kullanırsam ses yaparmış 750 devirli geliyormuş servisin acıklaması bu sizdeki deutzlarda mı böyle. bende tn75da vardı 750 devirde herşehi kullanırdım yonca biçme makınası hariç bana biraz saçma geldi tn75 i arar oldum...
750 devir zaten 540E demek aslında , güç istemeyen , düşük gazla yapılabilecek ilaç , gübre atımı gibi basit işler için konuluyor 750 devir yani 540E , ilacı bunla atılmayacaksa ne işe yarar 540e :)