EROL AKGÜN link=topic=74648.msg878639#msg878639 date=1397232408' Alıntı:
gücünüzü bilmiyorum ama keşke avrupu bir traktör almış olsaydınız böyle sorunların hiç birini yaşamaz vede moraliniz bozulmazdı . kaliteli avrupalı tüm firmaların sattıkları malların arkasında durmak zorundadır . yoksa yasalar onları bağlar . bizde ise kimin çevresi güçlü ise onlar işini halleder . başıma gelen ufak bir olayı kısaca anlatayım . traktör 6 aylık iken buğday ekiminde mibzer pimleri kesmiş arka lastikler kurban arifesinde patlamış .peder firmaya ve kasko şirketini aramış .hiç gelen olmamış .ben kendim fotolarını çektim ve gönderdim . olayı marmara bölgesi sigorta reusans müdürlüğüne kadar taşıyarak lastik parasının 60 tl eksiğine tamamını aldım . faturaların fotokopileri hala evde . 0 zaman arka lastikler 2000 tl idi . istanbulda bana şöyle bir ifade kullandılar . sigortacı da arkadaş gurubumuzdan dı parayı alamayacağımı ve boşuna uğraşmamamı söyledi . ama ben uğraştım 3 ay ve paramı aldım . bu güne kadar arka lastikleri patlatıpta para alan ( 3 veya 5 ) kişiden birisiniz . yılmadan mücadele ettiniz ve parayı aldınız dediler . lütfen davanıza sahip çıkınız . hiç birimiz parayı kolay ve sokaktan kazanmıyoruz .not : hala mesleğimde aktif olarak çalışıyorum . hakkımıda korumayı bilirim . olayın peşini bırakmayı . iyi günler .