Ynt: Uzun Uzun Araştır ve büyük Hüsran Argofarm 410
Hayırlı olsun abi inşallah yeni gelen traktöründe bu sorun yaşanmaz..
Hayırlı olsun abi inşallah yeni gelen traktöründe bu sorun yaşanmaz..
hayırlı olsun naip buymuş.ilk traktörü aldığında kendi kendime keşke lüks kabinlisini alsaydın demiştim.nasip böyleymişkayamehmet707 link=topic=74648.msg885646#msg885646 date=1398863904' Alıntı:arkadaşlar tüm trakkulup üyelerine çok teşşekkür ediyorum, bu işte sizinde emeğiniz var yardımcı oldunuz bana yol gösterdiniz. bugün yeni traktörü teslim aldım lüks kabınlı şekilde . kontrol ettim çalışmayan bi aksamı yoktu herşey dört dörtlüktü inşallah en yakın zamanda resimlerini ceker yüklerim buraya
abi bizimki 2012 model gs ama lüks kabin degil yalniz luks kabinde sag ve solda bardaklik vb gibi koymaya yer yapmislar arka direkten baglantili oralari detayli cekermisin buyuk ihtimalle uyar gibi duruyo onlardan taktirmayi dusunuyorum ozellikle sol taraf cok kullanisli.kayamehmet707 link=topic=74648.msg885646#msg885646 date=1398863904' Alıntı:arkadaşlar tüm trakkulup üyelerine çok teşşekkür ediyorum, bu işte sizinde emeğiniz var yardımcı oldunuz bana yol gösterdiniz. bugün yeni traktörü teslim aldım lüks kabınlı şekilde . kontrol ettim çalışmayan bi aksamı yoktu herşey dört dörtlüktü inşallah en yakın zamanda resimlerini ceker yüklerim buraya