Arkadaşlar çok güzel bir şekilde güç ve tork değerlerini tartışmalar. Ama nedense güç fiyat tartışmasını yapmamışlar. Öncelikle hayırlı olsun diyelim. Kimsenin hevesini kırmak istemiyorum. Ama case ih sitesinde bir arkadaşın dediği gibi tavsiye edilen fiyat 169 küsür. Yani bunda bir yanlışlık olduğu ortada. Bunun sebebi tartışılabilir. Şimdi kurdelesini süsünü saymak isek bu fiyata yerli örneğin tümosan 9115 maxima temiz 300÷400 saatlerde olandan iki tane alınabilir Di. Kimi diye bilir ya yerli traktörle hele tümosan ile kıyaslana bilirmi diye. Doğru traktör özellikleri güzel. Ama 9115 yabana atmayın birde iki tane alıyorsunuz. Çekiş? Sizce hangisi? Bana göre 9115 çekişi kuvvetli. Belki konforu daha düşük ama o da güzel üstelik iki tane alacaksınız. Ben şahsen fiyat performans güç eğrisi yapar grafiğimi ona göre çizip tartışırım. Bilmem anlatabildim mi. Saygılar. Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Ama çok para ya kardeş. Huyum kurusun yine dayanamadım kusura bakma kardeş. İyi akşamlar
Aynen benimde huyum kurusun doğruya doğru yanlışa yanlış demedimmı çatlarım!
Tümosan traktörü bahçeden içeri sokmam.çiftçiliğı bırakırım.