Ynt: TÜMOSAN MAKSİMA DETAYLI FOTO
Tabi her yerde benzer konuşmalar , bizde bunları konuştuk birkaç gün önce serviste İbrahim usta ile ,arka defransiyel ve şanzıman corraro yerli değil, ama 150 beygire kadar kullanıla bilecek şekilde aktarmalar güçlü.
Ben şetıllı ileri geri ve ona göre yeni tip baskı balata ve bir kaç kademe buçuk vitesi düğmeli olmalı dedim bundan sonra alacağım traktörde.
Bizim Biga bayisi de almış bir tane, bu hafta bekliyorlardı , gelince arayacaklar görcez.
KMS DİZAYN link=topic=71915.msg831475#msg831475 date=1390255442' Alıntı:Değerli arkadaşlar eski Tümosan Ar-ge çalışanı olarak şunu söyleyebilirim,İlk önce şu anki Ar-ge ekibini tebrik ederim beklentileri karşılamasada ortaya bi ürün çıkarttılar.Traktörün dış görünüşü güzel ama iç dizayn umulanın çok çok altında kalmış,bi arkadaşımız sanayi devriminden bahsetmiş gelişmişlik düzeyi falan bunlar şu anki teknolojide hikaye!Zaten gövde carraro ön aks carraro geriye motor zaten var burda yapılması gereken işin Estetiği iç dizaynı.Buda şu an yerlerde sürünüyor ben bile bu kadar beklemiyordum ama ben yine ar-ge ekibine kızmam çünkü oradaki hiyerarşi farklı çalışıyor,o yanyana kardeşçe duran damper kumanda kolları yerine bi joistik koysalar daha güzel olurdu.Hayırlısı diyelim bunada şükür
Tabi her yerde benzer konuşmalar , bizde bunları konuştuk birkaç gün önce serviste İbrahim usta ile ,arka defransiyel ve şanzıman corraro yerli değil, ama 150 beygire kadar kullanıla bilecek şekilde aktarmalar güçlü.
Ben şetıllı ileri geri ve ona göre yeni tip baskı balata ve bir kaç kademe buçuk vitesi düğmeli olmalı dedim bundan sonra alacağım traktörde.
Bizim Biga bayisi de almış bir tane, bu hafta bekliyorlardı , gelince arayacaklar görcez.