Ynt: TÜMOSAN MAKSİMA DETAYLI FOTO
Gökhanım sen beni yalnış anlamışsın. Abinlerin yaptığı şey olağanüstü. Üretmek, tasarlamak, bişeyler ortaya koymak. Benim yazım sadece haksız eleştrinin kötü birşey olduğunu anlatmak için yapılan bir ima idi. Mecaz idi yani. Yoksa yapılana da, ürüne de bir dencek yok.
Bu arada işçilerin yaklaşımı çok çirkinmiş. Gerçekten üzüldüm.
gokhanozkan link=topic=71915.msg831869#msg831869 date=1390334786' Alıntı:sen bu makinayı ürettin diye italya markası türkiye distiribütörü firmadan tehditler aldınmı.abi sen doğuda hiç çalıştınmı.doğuya mal sattınmı.lütfen doğlu arkadaşlar alınmasın.bir anektod paylaşacam.
biz makinayı firmaya teslim ederken işçilerin makinanın arka tarafında konuştuklarına şahit oldum.şu şekilde ;
-abi bu makina bizi işsiz bırakır
-bırakırsa bi gece yakarız makinayı,burası doğu kimse bişi diyemez.
bu konuşmayı abimle duyduk ve şok olduk.sonra firma sahibi buraya eleman lazımmı dedi evet dedik.
dikkat edersen bizim makina betonu yapıyor sıvacılar bozuyor
napsaydık,yakmalarına sebepmi olsaydık ?
Gökhanım sen beni yalnış anlamışsın. Abinlerin yaptığı şey olağanüstü. Üretmek, tasarlamak, bişeyler ortaya koymak. Benim yazım sadece haksız eleştrinin kötü birşey olduğunu anlatmak için yapılan bir ima idi. Mecaz idi yani. Yoksa yapılana da, ürüne de bir dencek yok.
Bu arada işçilerin yaklaşımı çok çirkinmiş. Gerçekten üzüldüm.