Trakya Üre'sini ne zaman atıyor?

a7c31b72a104972f19568543eb425a40.jpg

Bu pınarhisardan bi abinin resmi bugün de atıyor

Cumartesi pazar pazartesi attık saat 6da başladık 10 11 gibi yerler çözüldüğünde atmayı bıraktık normalde 1 günlük işti ama yarmaya başlıyor
İlk yağmur cuma akşamı, attığınız günden yağmura mesafe uzun, azot kaybınız olabilir yağmur yok diye bizim merada cumartesi pazar pazartesi kimse atmadı şimdi cumaya 3gün var fakat yerlerde yumuşak sabahları don yok, peki ama ne yapmalı

İlk yağmur cuma akşamı, attığınız günden yağmura mesafe uzun, azot kaybınız olabilir yağmur yok diye bizim merada cumartesi pazar pazartesi kimse atmadı şimdi cumaya 3gün var fakat yerlerde yumuşak sabahları don yok, peki ama ne yapmalı
Cumartesi ilk başladığımız tarlayı pazar günü gezdim hiç gübre göremedim gece çiğ düşüyor kar yağmış gibi nerdeyse güneş çıkınca onlar eriyor yağmur çisemiş gibi oluyor oyüzden tarlada gübre falan kalmıyor

Gürcan kardeşim ben bugün saat 2den sonra atmaya başladım 90 dekar yer attım hiçbir sıkıntı yaşamadım yarında atmaya devam edeceğim ama benim avantajım daha önce izlerden ilaç atmıştım

Gürcan kardeşim ben bugün saat 2den sonra atmaya başladım 90 dekar yer attım hiçbir sıkıntı yaşamadım yarında atmaya devam edeceğim ama benim avantajım daha önce izlerden ilaç atmıştım
Lüleburgazın neresindensiniz toprak yapınız nasıl Bizim de buğdaylarımız izli ekim fakat daha önce hiç gezinmedik izde. traktör tek çeker de şuanda içine girdiği gibi oturcak diye endişe var hani.

Simdiden bisey soylemek icin erken hava durumu degisiyor ama eger tahminler dogru cikarsa ankara icin cumartesi gunu ure atsam sikinti olurmu beyaz inci ure aldim cumartesi atmayi dusunuyorum
c046efb3f8061d3579c86223d9a32033.jpg

Lüleburgazın neresindensiniz toprak yapınız nasıl Bizim de buğdaylarımız izli ekim fakat daha önce hiç gezinmedik izde. traktör tek çeker de şuanda içine girdiği gibi oturcak diye endişe var hani.

Kendim ayvalı köyündenim lüleburgaz ve ayvalıda arazilerimiz var her türlü toprak yapısı mevcut daha önce hiç bi işlem yapmayanlarda dün ve bugün gübre atıyorlardı yanlız traktörler çiftçeker tek çeker için bişey diyemem