Bu pınarhisardan bi abinin resmi bugün de atıyor
Dün bugün varmı gübre atan, asma yerlerde yarmadan motor gezebiliyormuş.
İlk yağmur cuma akşamı, attığınız günden yağmura mesafe uzun, azot kaybınız olabilir yağmur yok diye bizim merada cumartesi pazar pazartesi kimse atmadı şimdi cumaya 3gün var fakat yerlerde yumuşak sabahları don yok, peki ama ne yapmalıCumartesi pazar pazartesi attık saat 6da başladık 10 11 gibi yerler çözüldüğünde atmayı bıraktık normalde 1 günlük işti ama yarmaya başlıyor
Cumartesi ilk başladığımız tarlayı pazar günü gezdim hiç gübre göremedim gece çiğ düşüyor kar yağmış gibi nerdeyse güneş çıkınca onlar eriyor yağmur çisemiş gibi oluyor oyüzden tarlada gübre falan kalmıyorİlk yağmur cuma akşamı, attığınız günden yağmura mesafe uzun, azot kaybınız olabilir yağmur yok diye bizim merada cumartesi pazar pazartesi kimse atmadı şimdi cumaya 3gün var fakat yerlerde yumuşak sabahları don yok, peki ama ne yapmalı
Bu pınarhisardan bi abinin resmi bugün de atıyor
Hayır merkez denPınarhisarlımısın bende orda askerlik yaptım
Gürcan kardeşim ben bugün saat 2den sonra atmaya başladım 90 dekar yer attım hiçbir sıkıntı yaşamadım yarında atmaya devam edeceğim ama benim avantajım daha önce izlerden ilaç atmıştımİlk yağmur cuma akşamı, attığınız günden yağmura mesafe uzun, azot kaybınız olabilir yağmur yok diye bizim merada cumartesi pazar pazartesi kimse atmadı şimdi cumaya 3gün var fakat yerlerde yumuşak sabahları don yok, peki ama ne yapmalı
Lüleburgazın neresindensiniz toprak yapınız nasıl Bizim de buğdaylarımız izli ekim fakat daha önce hiç gezinmedik izde. traktör tek çeker de şuanda içine girdiği gibi oturcak diye endişe var hani.Gürcan kardeşim ben bugün saat 2den sonra atmaya başladım 90 dekar yer attım hiçbir sıkıntı yaşamadım yarında atmaya devam edeceğim ama benim avantajım daha önce izlerden ilaç atmıştım
Dün bugün varmı gübre atan, asma yerlerde yarmadan motor gezebiliyormuş.
Lüleburgazın neresindensiniz toprak yapınız nasıl Bizim de buğdaylarımız izli ekim fakat daha önce hiç gezinmedik izde. traktör tek çeker de şuanda içine girdiği gibi oturcak diye endişe var hani.
İlk yağmur cuma akşamı, attığınız günden yağmura mesafe uzun, azot kaybınız olabilir yağmur yok diye bizim merada cumartesi pazar pazartesi kimse atmadı şimdi cumaya 3gün var fakat yerlerde yumuşak sabahları don yok, peki ama ne yapmalı
Simdiden bisey soylemek icin erken hava durumu degisiyor ama eger tahminler dogru cikarsa ankara icin cumartesi gunu ure atsam sikinti olurmu beyaz inci ure aldim cumartesi atmayi dusunuyorum
Hava durumu degisti ben atmaktan vaz gectim yagmur gittiCumartesi bende atmayı düşünüyorum 10 kg normal üre, Ankara kazanda