Bu gece -5. -12 olacak hava saat 4ten itibaren giremediğimiz tarlalara ovalara 2wd ile gübre atmayı düşünüyoruz varmı bu gece gübre atıcak.
ben birazdan kovayı dolduracağim saat 3ten itibaren bayır arazilerden başlicam yarın öğlene kadar kısmetse bitireceğimBu gece -5. -12 olacak hava saat 4ten itibaren giremediğimiz tarlalara ovalara 2wd ile gübre atmayı düşünüyoruz varmı bu gece gübre atıcak.
2. Gubreler demi bunlar... kar var mi yerdeben birazdan kovayı dolduracağim saat 3ten itibaren bayır arazilerden başlicam yarın öğlene kadar kısmetse bitireceğim
25 ocakta 12.5kg üre attım 2 üreyi sizce ne zaman atmalıyım
Ama 33 luk 26 lik 45 gun calisir ure 60 gun calisir..fark burda..Bereketli olsun.35-45 arası olmalıymış trakkulüp buluşmasında Ayhan hocam belirtti.
3 şubatta dönüme 17 kg uygulama yaptım.Mart 15-25 arasıda ikinci uygulamayı yapmyı düşünüyorum.hayırlısıyla inşalkah.herkese bol bereketli biryıl olması dileğiyle.
Arkadaşlar 3 şubatta yapılan üre uygulamısı ile 25 şubatta arasındaki 22 günlük farkı gözlemledim sizlerle paylaşmak istedim.
Arkadaşlar 3 şubatta yapılan üre uygulamısı ile 25 şubatta arasındaki 22 günlük farkı gözlemledim sizlerle paylaşmak istedim.
2. Gubreler demi bunlar... kar var mi yerde
Bu sabah -7de mükemmel bir atım yaptım hiç batmadı yerler tarlaların izli olması karanlıkta atmama engel olmadı