Biz bitirdik ilk postayı 15 kg attık
Kaçta başlıyon emre abi biz 6.30 7 gibi başladık saat 10 11 e kadar aydadık motoruBizimde bitecek hayırlısıyla don çabuk çözüldüğü için 10 a kadar atabiliyorum
5te başlıyorumKaçta başlıyon emre abi biz 6.30 7 gibi başladık saat 10 11 e kadar aydadık motoru
Kaç dönüm atıyon be abi biz 2 gün attık 350 370 dönüm5te başlıyorum
Balkanda 135 dönüm var hepsi yan yana en fazla uzaklık 100 metre o kadar yakın yani birini çatak ayırıyorYerler gezintili ancak 250 dönüm
hayırlı olsun bende attım biraz yarın da atacağim iyimi yaptık kötümü bilmiyorum 1 hafta yağişta gözükmüyor hayırlısı
Abiler arkadaslar bisey sormak istiyorum bu üre gubresinin aztonun ucmasi icin olabilecek ortam nasildir yani gunestemi yoksa erimedigi her gun bizim icin zararmi yagmur bekliyorum. Gubre atacagim ankara'liyim ama bu sene ilik geciyorya ondan dolayi erken atacam ilk seferi
Tessekur ederim yardimlariniz icin. Sabah donuyor toprak subata girdik sayilir da zaten yagmur bekliyorum.Toprak sabah donuyorsa azot kaybı olmaz toprak çözüldüğünde atılan gübre yi toprak eritir ama toprak kuruysa azot kaybı olur Ankara için biraz erken olabilir bende Bozüyük lüyüm şubat ortasında atmayı düşünüyorum
Var gürcan var herkes ayazda atıyo öğlene kadarDün bugün varmı gübre atan, asma yerlerde yarmadan motor gezebiliyormuş.