Adet belirliyosunuz. Bankaya ucreti yatiriyosunuz. Kargo ile geliyor. En gec 2 gunde.siparis icin ne yapiyoduk
20 litrelik bidon 130 TL. Nakliye ucreti yok.tamam fiyat ne kadar kargo ucreti de bize mi ait
Yapraktan mi uygulayacaksınız ekim öncesi mi uygulayacaksınız?300 dönüm pancacara maliyet ne olur
Yaprak maliyet bekliyorum reisYapraktan mi uygulayacaksınız ekim öncesi mi uygulayacaksınız?
Humikcan maliyeti;Yaprak maliyet bekliyorum reis
Yada abi sen uğraşma hammade ve formulü direk eskişehire gönder biz hazırlıyalım o zaman fiyat dahada düşmez mi? [emoji2]Bana uyar 5 ton alacaksaniz hemen [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Yapma Ziyaaaaa. [emoji23] [emoji23] 130 dan 140 a cikar bak.Yada abi sen uğraşma hammade ve formulü direk eskişehire gönder biz hazırlıyalım o zaman fiyat dahada düşmez mi? [emoji2]
Aman aman taman abi kalsın sen bidonla gönder ayın 5 inde maaşı alınca 1 bidon alayım abi.buğday. için uygulamayı. Ne zaman yapalım birdeYapma Ziyaaaaa. [emoji23] [emoji23] 130 dan 140 a cikar bak.
Adet belirliyosunuz. Bankaya ucreti yatiriyosunuz. Kargo ile geliyor. En gec 2 gunde.
Humikcan maliyeti;
* Dekara 300 ml Humikcan atarsan:
2 uygulamada 180 litre yani 9 bidon Humikcan kullanirsin. Buda 1127 TL yapar.
* Dekara 400 ml humikcan atarsan;
2 uygulamada 240 litre yani 12 bidon Humikcan kullanirsin. Buda 1560 TL yapar.
Diğer karisim icin uygulayacaklarin bolgeden bolgeye degistigi icin birsey diyemem.
Nohutta ver humik asit ile birlikte demir çinko yu öte dur ...Bilader nohut içinde reçete yazmanı bekliyoruz.
Uygulama dozunu yazarmısınız bi zahmet.Nohutta ver humik asit ile birlikte demir çinko yu öte dur ...
Dekara 40 litre su kullanılırsa ki bu idealidir, 800 lük bir tanker ile 20 dönüm için 10 litre humik asit 10 litre de demir çinko lu iz elementi koyarsan güzel bi karışım olur 2 pakette Bellis attinmi 20 dönüme salla ... Ama çiçekten önce nohut çatallanmadan yaparsan daha güzel bi netice alırsınUygulama dozunu yazarmısınız bi zahmet.
Tabi bu uygulama bellisle birlikte uygulanabiliyorsa.