O zaman dekara 300-400 ml Humikcan, 100 gr Üre, 100 gr Mono Amonyum Fosfat, 150 gr Potasyum Nitrat kullanacaksiniz.Hayir sulama yok
Verimi artirirken, ucucu yag oranini da düşürmez.
O zaman dekara 300-400 ml Humikcan, 100 gr Üre, 100 gr Mono Amonyum Fosfat, 150 gr Potasyum Nitrat kullanacaksiniz.Hayir sulama yok
Ok.cok sagolunO zaman dekara 300-400 ml Humikcan, 100 gr Üre, 100 gr Mono Amonyum Fosfat, 150 gr Potasyum Nitrat kullanacaksiniz.
Sizler sagolun.Ok.cok sagolun
Yorumlardan sonra humikcani bende bu sene pancar da kullanmak istiyorum.herhalde bir kolaylık yaparsınız!Sizler sagolun.
Bu yazdıklarınızı topraktan mı yoksa yapraktan mı uygulamak faydala olurO zaman dekara 300-400 ml Humikcan, 100 gr Üre, 100 gr Mono Amonyum Fosfat, 150 gr Potasyum Nitrat kullanacaksiniz.
Bu yaprak uygulamasi formulasyonu.Bu yazdıklarınızı topraktan mı yoksa yapraktan mı uygulamak faydala olur
Tesekkürler doğan beyBu yaprak uygulamasi formulasyonu.
Ekim oncesi dekara 2 ile 5 litre arasinda humikcan atmalisiniz.
Buyrun kullanin. Memnun olurum.Yorumlardan sonra humikcani bende bu sene pancar da kullanmak istiyorum.herhalde bir kolaylık yaparsınız!
Patron 750 yada 1000 litrelik birseye koysan ambar yapsak kargo zararida azalma olurmu20 litrelik bidon kargo dahil 130 TL.
Bilader ben 60 litrelik bidonlarada razıyım ,hiç olmazsa bidonlarda bi işe yarar demi.Patron 750 yada 1000 litrelik birseye koysan ambar yapsak kargo zararida azalma olurmu
20 liklerde ise yariyor abi mazot tasiyoz [emoji3] maliyeti dusunmek gerrk abi bidon masrafida cok oluyor dedi patron pazarlik yaptik zam yap diyesim geldiBilader ben 60 litrelik bidonlarada razıyım ,hiç olmazsa bidonlarda bi işe yarar demi.
Aynen şadan daha iyi olur boşalan tankeride biz alırız.: )Patron 750 yada 1000 litrelik birseye koysan ambar yapsak kargo zararida azalma olurmu
Forklift var [emoji28] senin eski tanklari yolla para harcama bizi uzmeAhahaha. Yahu ne alemsiniz. IBC tank ile göndereyim de onu nasıl indireceksiniz? Yalnız bidon ile IBC tank arasinda fiyat farki yok. Belki nakliyede bir fark olur. Sormak lazim.
[MENTION=77519]hacı[/MENTION] Mehmet Coşkun abim sen alemdesin?
Bana uyar 5 ton alacaksaniz hemen [emoji23] [emoji23] [emoji23]Forklift var [emoji28] senin eski tanklari yolla para harcama bizi uzme
20 lik iyi hic sormadim patron [emoji106] 1000 tonu ne yapcam diye düşünüyordum [emoji28]Bana uyar 5 ton alacaksaniz hemen [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Bilader şubat sonu gibi elimde olması lazım haber edecem ben sana ,Ahahaha. Yahu ne alemsiniz. IBC tank ile göndereyim de onu nasıl indireceksiniz? Yalnız bidon ile IBC tank arasinda fiyat farki yok. Belki nakliyede bir fark olur. Sormak lazim.
[MENTION=77519]hacı[/MENTION] Mehmet Coşkun abim sen alemdesin?
Bilader 20 lik bende pek işe yaramıyo her yer 20 lik oldu .20 liklerde ise yariyor abi mazot tasiyoz [emoji3] maliyeti dusunmek gerrk abi bidon masrafida cok oluyor dedi patron pazarlik yaptik zam yap diyesim geldi
Tamamdır abim. Sıkıntı yok. Hallederiz. Sen pancarcilarla konustun mu? Onlarida bi durt. Yaprak icin alacaklarida durt. Kamyonla gonderelim.Bilader şubat sonu gibi elimde olması lazım haber edecem ben sana ,
Allah nsp ederse . yine eşe dostada alın diyorum .