Arpa bugday icin yazdigim tarif uygulanabilir.fiğ+arpa için tavsiyeniz var mı?
Evet 1000 metrekare uzerinden hesaplanan değerlerdir.Budayda dekara mi atilacak dedikleriniz
Humikcan icin soyleyebilirim. Digerleri bolgeden bolgeye degisebilmekte.70 donum yere ne kadar maliyeti cikar
12 saat uzun bir sure. Icine almistir. Merak etme sen. Allahin izni ile olmaz birsey.Doğan bey,uygulama çok güzel fakat 12 saat sonrasında gelen yağış yıkar mı?
Allah'ın izni ile muvaffak oluruz. 1 hafta sonra bekliyorum fotoğrafı.Inşallah dediğin gibi olur. Birçok çiftçi arkaşım ve herkes sonucu bekliyor.
Senin ürünün rengi ve kokusu doğallık kokuyor ve elimde hala izleri var.
Birkaç leke babamın şalvarına geldi,dedi "yaw bu nasıl çıkar ya çıkmazsa"
Bende dedim; olmazsa baba doğan bey ikinci siparişte sana hediye olarak bir şalvar göndersin.
Tamamdir abim. Daha iyi olur. Yap hayirlisiyla da canlansin.doğancan geçen buğdayları gezdim nohut ekerken maşallah çok güzeller yağış falan ihtiyacı da yok şimdilik nisanda bol yağış olursa mahsul güzel olur bizim orda. yaprak ugulamasını yapacaktım ancak buğdaylar daha küçük bitkinin gübreden daha fazla faydalanması için biraz bekleyeceğim hatta ilaçla birlikte atmayı düşünüyorum potasyum nitrat çinko sülfat demir sülfaz ve humikcan atmayı düşünüyorum hayırlısı
Tamamdir abim. Daha iyi olur. Yap hayirlisiyla da canlansin.
Merhabalar. Tabiki.Doğancan bey merhaba. Konyada çekirdeklik kabak ekliyoruz. Kabak için bi formül uygulama tavsiyeniz olur mu?
Memnuniyet duyarim.Teşekkür ederim. Bir kaç aya sipariş vermek için size ulaşırız.
Cunku birbirleri ile tepkime verebilme ihtimali olan elementler o yizden karistirmayin diyor. Ama humikcan icerik olarak onlari selatlar. Ve sıkıntı vermez.Peki bugday sapa kalma doneminde kalsiyumlu gubre demissiniz..ama uzerinde diger gubrelerle karistirmayim diyor ne yapacagiz..