saman fiyatları ..

Ynt: saman fiyatları ..

tümosan 8095 link=topic=56330.msg616671#msg616671 date=1343158384' Alıntı:
hayırlı olsun muzaffer bey kardeşim.bol kazanç getire.acaba kaca aldın ve özellikleri neler.bu yıl geçti ama gelecek yıl bende düşünüyorum almayı.bu aldıgın makina traktöre takılıp tarladaki bugdayı taneyi ve sapını saman yapan bişeymi..

gezer biçer patos hacı mehmet abi
traktörle çalışıyor dikili buğday arpa nohut ne var ne yok biçebiliyor abi inşaallah geldiğinde çalışma alanında bol video çekebilirsem paylaşım yaparım abi

29000 e peşin aldım daha gelmediğini için fazla bir şey konuşamayacam abi hayırlısı Rabbim den bize dua etmek düşer

http://g1207.hizliresim.com/z/m/9vq01.jpg

yok bu son sistem olanı ...%1 dökme ihtimali varmış oda zor şartlarda ancak

tablası standart bir marka vardı kışın 29000 ndi yazın fiyat arttırdılar bende tam alacaktım nette geziniriken bir marka daha buldum oda son sistem hidro motorlu filan
29000 ne daha gelmediği için biraz canımı sıktılar söz verdikleri zamanda teslim etmediler normalde bu ayın 15 de gelmesi gerikiyordu bu cumaya kaldı bakalım hayırlısı olsun diyorum

Ali SARAÇ link=topic=56330.msg616675#msg616675 date=1343158815' Alıntı:
senin aldıgın $ey taneyi ayırıyo sapı saman yapıyo .. adam yerdeki balyayı toplayan makinaya 75 bin diyo allahım gene sinirlendim yaw .. hala aklıma geliyo $erefsizler

bunların hepsini almak için kazma kürek sırtımızda dağlarda gömü aramak gerekiyor ;D

abi bu traktöre mi takılıyo kendi mi makina anlayamadım ben açıkcası :S geri geri mi gidiyo önünden mi bi videosu yok mu benim dedigim alet bu değil traktörün yanından gidiyo benim bahsettiğim bu günde 50 dekar yer biçer mi bide bizde alalım bundan ..

Ali SARAÇ link=topic=56330.msg616679#msg616679 date=1343159033' Alıntı:
abi bu traktöre mi takılıyo kendi mi makina anlayamadım ben açıkcası :S geri geri mi gidiyo önünden mi bi videosu yok mu benim dedigim alet bu değil traktörün yanından gidiyo benim bahsettiğim bu günde 50 dekar yer biçer mi bide bizde alalım bundan ..

Ali kardeşim aynen traktörle çalışıyo ön ön gidiyor traktörün yanında gidiyor arkada 4 tekerlekli remorku filan var şu an için video mevcut değil ama ilerde bol miktarda olacak inşaallah

günde 20 remorka yakın saman çıkarıyor 30 ila 50 dekar arasıda yer işliyormuş

valla makul bizim yeri 2 günde biçiyor zaten biçerci .. 5 günde biçeriz kendimiz .. gerçi bizim bugdaylarda daha az yer yapar sıfır biçer yürüyemiyor .. günde 100 dönüm yer anca biçti .. sabah 10 ak$am 7 arası ..

şerefli1 link=topic=56330.msg616681#msg616681 date=1343159403' Alıntı:
Ali kardeşim aynen traktörle çalışıyo ön ön gidiyor traktörün yanında gidiyor arkada 4 tekerlekli remorku filan var şu an için video mevcut değil ama ilerde bol miktarda olacak inşaallah

hayırlı olsun kardeşim.mevlam utandırmasın .bol kazanç getire.yalnız günlük biçim yaptıgı yer 50 dönümde olsa 20 remork saman cıkmaz kanatindeyim(1000m2)hesabından yani.yalnız bu makinan biçim yaptıgı diger biçerlere nazaran tane kaybı cok az olur.tabla ufak ve günlük biçim yapma kapasitesi az.ilerde hayırlısıyla hasata başladıgında izlenimlerini paylaşırsan daha güzel olur.seneye almazsam ben. kısmet olursa bizim buraya gelirsin ben en az 1000 dönüm yer bulurum sana(1 dönüm 1000m2)

tümosan 8095 link=topic=56330.msg616686#msg616686 date=1343160179' Alıntı:
hayırlı olsun kardeşim.mevlam utandırmasın .bol kazanç getire.yalnız günlük biçim yaptıgı yer 50 dönümde olsa 20 remork saman cıkmaz kanatindeyim(1000m2)hesabından yani.yalnız bu makinan biçim yaptıgı diger biçerlere nazaran tane kaybı cok az olur.tabla ufak ve günlük biçim yapma kapasitesi az.ilerde hayırlısıyla hasata başladıgında izlenimlerini paylaşırsan daha güzel olur.seneye almazsam ben. kısmet olursa bizim buraya gelirsin ben en az 1000 dönüm yer bulurum sana(1 dönüm 1000m2)

Allah razı olsun abi günde 20 remorkta olmasaa gece gündüz çalışmayı düşünüyorum ilerki yıllarda beraber çalışabiliriz inşaallah neden olmasın şu an için gelemem ama ilerde gelebilirim

Ali SARAÇ link=topic=56330.msg616682#msg616682 date=1343159473' Alıntı:
valla makul bizim yeri 2 günde biçiyor zaten biçerci .. 5 günde biçeriz kendimiz .. gerçi bizim bugdaylarda daha az yer yapar sıfır biçer yürüyemiyor .. günde 100 dönüm yer anca biçti .. sabah 10 ak$am 7 arası ..

bencede çok makul on dönümde olsa kendim biçeyim biçerdöverciyle uğraşmaktansa ilerde zaten onuda alacam şu an için kendi işimin başına tam geçmiş değilim daha

malkaralı_yusuf link=topic=56330.msg616724#msg616724 date=1343171721' Alıntı:
Muzaffer hayırlı olsun, taşlık tarlalara dikkat, herkes taşını toplasın tarlasından.

teşekürler Yusuf abim

zaten tek korktuğum taş ama bizim köy öyle tembeldir abi taş filan toplamaz ancak ben toplayacamki kıskanada toplayalar neyse ilerde o makinayıda alır parayla toplarım yapacak bir şey yok abi çalışan kazanır cidd*-*-*

şerefli1 link=topic=56330.msg616725#msg616725 date=1343172017' Alıntı:
teşekürler Yusuf abim

zaten tek korktuğum taş ama bizim köy öyle tembeldir abi taş filan toplamaz ancak ben toplayacamki kıskanada toplayalar neyse ilerde o makinayıda alır parayla toplarım yapacak bir şey yok abi çalışan kazanır cidd*-*-*
Tembel komşuların seni bir makina sahibi daha yapacaklar desene. :)

malkaralı_yusuf link=topic=56330.msg616727#msg616727 date=1343172418' Alıntı:
Tembel komşuların seni bir makina sahibi daha yapacaklar desene. :)

abi komşunun kötüsü insanı mal sahibi yaparmış o misal bunun borcunu bitireyim abi inşaallah ilerde nohut biçme ve toplar döveri çekecem o işlerde para kaznırsam biçerdöver ve daha bir çok makinayı almayı düşünüyorum
bu sadece ileriye dönük bir plan ne kadarı tutar ne kadarı tutmaz onun orasını Allah bilir..

şerefli1 link=topic=56330.msg616677#msg616677 date=1343158922' Alıntı:

yok bu son sistem olanı ...%1 dökme ihtimali varmış oda zor şartlarda ancak

tablası standart bir marka vardı kışın 29000 ndi yazın fiyat arttırdılar bende tam alacaktım nette geziniriken bir marka daha buldum oda son sistem hidro motorlu filan
29000 ne daha gelmediği için biraz canımı sıktılar söz verdikleri zamanda teslim etmediler normalde bu ayın 15 de gelmesi gerikiyordu bu cumaya kaldı bakalım hayırlısı olsun diyorum
Hayırlı olsun. Ama traktörle biçerken tarlanın etrafı açık olmalı yoksa ilk girdiğin de traktörün bastığı yerleri çiğner.

şerefli1 link=topic=56330.msg616681#msg616681 date=1343159403' Alıntı:

Biraderim makine erkoçlarınmı, birkaç marka varda.

evet makina erkoçların muzaffer abi ile makina hakkında uzun uzun konuştuk oradan biliyorum adı da master of farming biçen ve saman eden hasat makinası çok güzel bi makina biçer döver gibi tabalsı var biçiyo biçtiğini içine alıyo mahsülünü deposu var deposuna aktarıyo aynı zamanda sapınıda saman ediyor samanı da arkada bağlı olan saman römorkuna aktarıyor yanlız bildiğim kadarı ile 80 hp altı traktörler makinayı gezdirmiyor 80 hp güç gerekli

burda makinanın tanıtımını yapıyo

ERKOÇLAR A.Ş (master of farming)

buda internette bulduğuım başka bi video

NOHUT BİÇME MAKİNASI (master MV303 Biçen ve Saman Yapan Hasat Harman Makinesi)

delihan link=topic=56330.msg616883#msg616883 date=1343247458' Alıntı:
evet makina erkoçların muzaffer abi ile makina hakkında uzun uzun konuştuk oradan biliyorum adı da master of farming biçen ve saman eden hasat makinası çok güzel bi makina biçer döver gibi tabalsı var biçiyo biçtiğini içine alıyo mahsülünü deposu var deposuna aktarıyo aynı zamanda sapınıda saman ediyor samanı da arkada bağlı olan saman römorkuna aktarıyor yanlız bildiğim kadarı ile 80 hp altı traktörler makinayı gezdirmiyor 80 hp güç gerekli

burda makinanın tanıtımını yapıyo

ERKOÇLAR A.Ş (master of farming)

buda internette bulduğuım başka bi video

NOHUT BİÇME MAKİNASI (master MV303 Biçen ve Saman Yapan Hasat Harman Makinesi)

bütün tahıl ve hububatları yapıyormu bu