Rusya Ukrayna'ya Saldırırsa Buğday Fiyatları ne olur?

bu bir savaş değil...
sadece ufak bir operasyon
piyasalarda meydana gelen aşırı yükselmeyi azaltmak için...
oluşan köpük denen kısmı alacaklar...
ukrayna rusya gene tahıl üretir satar
tahıl fiyatları bundan etkilenmez...
enfilasyon sonunda bir miktar artar..
ne kadar arttığı 5 6 ay sonra görülür...

• Beğen
Tepkiler: Mustafaşahin
Sihalar küçük devletlere karşı ve terör örgütlerine karşı aktif bu devletler büyük ve silahı çok anında telef ederler. Avrupa kaç senelerdir hiç silaha uçağa para harcamıyor askere vb biraz harcasında aklı başına gelsin
Onun amacı vurulan sihalar türk sihaları olduğu için mutlu oluyor. Yapandan dolayı. Sihanın asıl amacı bölge savunma karadan oluşan tehlikeye havadan kolay mudahele

Sihalar ülke savaşlarinda pek etkili olabilecek birşey değil çok kolay hedef oluyorlar maalesef kesin olmayan kaynaklarda Rusya'nın 7 tane düşürdüğü söyleniyor

Yanlış hatırlamıyorsam Ukrayna'ya 6 siha verilmişti. 7 siha nasıl düşürülecek.

Ayrıca Suriye'de Esad görüntüsü altında Rusya'ya karşı çok iyi iş yaptı Sihalar. Ermeni savaşındada jetler vardı ama sihalar üstün geldi.

Elektromanyetik karıştırıcılar, Sihalar ve Akıncı(jet avcısı) TİHA ile Ukrayna'ya tam destek vermeliyiz bence.

Rusya'yı gözünüzde büyütmeyin. Kırımı alma karşılığı, onları Don nehrine dökeriz.

Konu buğday fiyatına bu savaşın etkisi olduğu için savaş muhabbetini değil ekonomik etkisini konuşsak daha faydalı olabilir.

1645730888219.png

• Beğen
Şu ana kadar 7 Rus savaş uçağı, 7 savaş helikopteri, 24 tank ve 20 zırhlı aracı imha edildi. 15 Rus tankı Javelin füzeleriyle vurulmuş.

Son olarak bir Rus şehrinde Rus askeri uçağı düşürülmüş ve tüm personel ölmüş.

Bu arada Rusya için savaşan Türkler, Moğollar, Kazaklar kendilerini heba ettrmesin, yazık günah Rus için ölünür mü ya?.

Screenshot_20220224-224458_1.png

• Beğen
Esirlerin görüntüleri sosyal medyada çok var

Savaşta zenginler kaçar fakirler ölür diyor muhabir kievden görüntüler koyuyor.

• Beğen
KİEV ve MOSKOVA askeri birbirini kırıyor, ikiside rusça konuşan slaw milleter, bu savaş iki soydaş ülkeyi birbirine kırdırmayı başaran şeytanı batılı güçlere çok dikkat etmek gerektiğinin göstergesidir

Kiev ruslarını yani Ukraynayı AB ye alıcaz NATO ya alıcaz diyerek nasılda diğerini rahatsız etmeyi başardılar ve aynı dili kullanan hatta geçmişte birlikte aynı yönetim altında yaşayan insanları birbirlerine kırdırmayı başardılar, akıl alır gibi değil gerçekten pes dedim bu vahşi batıdan herşey beklenir, dünyayı sömürmedeki ustalıkları işte bu şekilde kardeşi kardeşe kırdırmayı bildiklerinden, ikiye böl parçala yöntemlerini uygulayarak sadece kendi çıkarlarına göre dünyayı şekillendirmedeki ustalıklarındandır vesselam.

gerçek olmayan, yalan haberlere, bozgunculuk yapanlara dikkat...
gerçek olmayan, görüntülere dikkat...
pirim verme, akıllı ol...
medya savaşı, savaştan bin adım önde gider...

ırak savaşından önce ve sonra olanları hatırla...

daha sonra yalan söylediklerini söyleyenleri hatırla...

kimse savaştan bir şey beklememeli...
savaş, vatanı savunmak için yapılır ancak...

gerçek olmayan, yalan haberlere, bozgunculuk yapanlara dikkat...
gerçek olmayan, görüntülere dikkat...
pirim verme, akıllı ol...
medya savaşı, savaştan bin adım önde gider...

ırak savaşından önce ve sonra olanları hatırla...

daha sonra yalan söylediklerini söyleyenleri hatırla...

kimse savaştan bir şey beklememeli...
savaş, vatanı savunmak için yapılır ancak...

Behçet abi, Rusya'yı don nehrine gömmek Kırım'ı almak bence en büyük vatan hizmeti olur.

Şimdi ben Ukrayna halkına zulüm eden Rusları oralara gömmek istediğim için bozguncu mu oluyorum?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: behcet arı
Behçet abi, Rusya'yı don nehrine gömmek Kırım'ı almak bence en büyük vatan hizmeti olur.

Şimdi ben Ukrayna halkına zulüm eden Rusları oralara gömmek istediğim için bozguncu mu oluyorum?
ben böyle birşey kastedmedim...
taraflı medya kuruluşlarını, kastediyorum...
insanlar elbet düşündüklerini söyleyebilir...
bunda birşey yok...

savaş istenen bir durum değil...
elbet, ukrayna halkının bu şavaş ortamında kalması, korku içinde olmasını istemeyiz...
rusya da, ukraynayı yönetenlerin batı ile işbirliği etmesinden, sınır güvenliği ile ilgili kaygı duyması konusunda haklı olabilir...
bu sıkıntılara, diyalogla, görüşerek, konuşarak çare bulmaları istenirdi...
ancak, son çare olarak, bu operasyon başladı...
kısa zamanda, barış olmasını isteriz...

savaşın, yayılması, büyümesi ne sonuçlar verir bilinmez...
ayrıca, türk halkı da, bu durumdan dolaylı ya da doğrudan zarar görmemeli...
halklar ve insanlar arasında dostluk temeldir...

Son düzenleme:
Yanlış hatırlamıyorsam Ukrayna'ya 6 siha verilmişti. 7 siha nasıl düşürülecek.

Ayrıca Suriye'de Esad görüntüsü altında Rusya'ya karşı çok iyi iş yaptı Sihalar. Ermeni savaşındada jetler vardı ama sihalar üstün geldi.

Elektromanyetik karıştırıcılar, Sihalar ve Akıncı(jet avcısı) TİHA ile Ukrayna'ya tam destek vermeliyiz bence.

Rusya'yı gözünüzde büyütmeyin. Kırımı alma karşılığı, onları Don nehrine dökeriz.

Konu buğday fiyatına bu savaşın etkisi olduğu için savaş muhabbetini değil ekonomik etkisini konuşsak daha faydalı olabilir.
Toplam 36 adet siparis verildi ve 12 si teslim edildi. Rusya yi büyütmüyoruz gözümüzde fakat hava savunma sistemlerinin bu dönemde ki savasta nasıl önemli olduğunu bir kez daha gördük Rusya zaten ekonomisi batmış bir ülke kaybedecek bişey yok gözüyle bu kadar gergin davranıyor

• Komik
Tepkiler: behcet arı
Onun amacı vurulan sihalar türk sihaları olduğu için mutlu oluyor. Yapandan dolayı. Sihanın asıl amacı bölge savunma karadan oluşan tehlikeye havadan kolay mudahele
Ne için mutlu oluyormuşum pardon? Kendi ülkemin ürettiği birşeyin başarısından inan senden daha çok gurur duyarım ama gerçekleri görmekte bir tarafsızliktir siha terör örgütleri ve geri kalmış dünya ülkeleri için gayet başarılı bir araçtır .

Çarşı karıştı, biden in ABD si Avrupa ve NATO müttefikleri dünyanın her yerine yetişebilecekmi?

bazı güçler kendini dünyanın efendisi ilan etmiş olsada Çin ve Rusya bu dünyada bizde varız ölmedik dimdik ayaktayız diyor resmen.

1645772169631.png

1645772222099.png
1645772332165.png

1645772413926.png