Onun amacı vurulan sihalar türk sihaları olduğu için mutlu oluyor. Yapandan dolayı. Sihanın asıl amacı bölge savunma karadan oluşan tehlikeye havadan kolay mudaheleSihalar küçük devletlere karşı ve terör örgütlerine karşı aktif bu devletler büyük ve silahı çok anında telef ederler. Avrupa kaç senelerdir hiç silaha uçağa para harcamıyor askere vb biraz harcasında aklı başına gelsin
Sihalar ülke savaşlarinda pek etkili olabilecek birşey değil çok kolay hedef oluyorlar maalesef kesin olmayan kaynaklarda Rusya'nın 7 tane düşürdüğü söyleniyor
tamam işte artık buğday gemiylen gelemiycek demektir, iki tarafta karadenizde yüzen ne varsa batırır, karyoluylanda epey fiyatlı olur.Karadeniz'de Ticaret Gemilerinin vurulması, çok kritik bir hamle adamlar fiyat yükselsin diye herşeyi yapıyor.
gerçek olmayan, yalan haberlere, bozgunculuk yapanlara dikkat...
gerçek olmayan, görüntülere dikkat...
pirim verme, akıllı ol...
medya savaşı, savaştan bin adım önde gider...
ırak savaşından önce ve sonra olanları hatırla...
daha sonra yalan söylediklerini söyleyenleri hatırla...
kimse savaştan bir şey beklememeli...
savaş, vatanı savunmak için yapılır ancak...
ben böyle birşey kastedmedim...Behçet abi, Rusya'yı don nehrine gömmek Kırım'ı almak bence en büyük vatan hizmeti olur.
Şimdi ben Ukrayna halkına zulüm eden Rusları oralara gömmek istediğim için bozguncu mu oluyorum?
Toplam 36 adet siparis verildi ve 12 si teslim edildi. Rusya yi büyütmüyoruz gözümüzde fakat hava savunma sistemlerinin bu dönemde ki savasta nasıl önemli olduğunu bir kez daha gördük Rusya zaten ekonomisi batmış bir ülke kaybedecek bişey yok gözüyle bu kadar gergin davranıyorYanlış hatırlamıyorsam Ukrayna'ya 6 siha verilmişti. 7 siha nasıl düşürülecek.
Ayrıca Suriye'de Esad görüntüsü altında Rusya'ya karşı çok iyi iş yaptı Sihalar. Ermeni savaşındada jetler vardı ama sihalar üstün geldi.
Elektromanyetik karıştırıcılar, Sihalar ve Akıncı(jet avcısı) TİHA ile Ukrayna'ya tam destek vermeliyiz bence.
Rusya'yı gözünüzde büyütmeyin. Kırımı alma karşılığı, onları Don nehrine dökeriz.
Konu buğday fiyatına bu savaşın etkisi olduğu için savaş muhabbetini değil ekonomik etkisini konuşsak daha faydalı olabilir.
Ne için mutlu oluyormuşum pardon? Kendi ülkemin ürettiği birşeyin başarısından inan senden daha çok gurur duyarım ama gerçekleri görmekte bir tarafsızliktir siha terör örgütleri ve geri kalmış dünya ülkeleri için gayet başarılı bir araçtır .Onun amacı vurulan sihalar türk sihaları olduğu için mutlu oluyor. Yapandan dolayı. Sihanın asıl amacı bölge savunma karadan oluşan tehlikeye havadan kolay mudahele