Rusya Ukrayna'ya Saldırırsa Buğday Fiyatları ne olur?

@KaraSaban22 olaylara çok farkli bakiyosun turan diyonda Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan, Kırgızistan, Tacikistan, Azerbaycan Rus ne derse onu yapan ülkeler Çinde uygur Türklerinin durumu arastirlisin önerisine red veren ülkeler bugun Ukraynanin yerinde Türkiye olsaydi Azerbaycan bile gelmez yardima

Gerçek bu ve şu ana kadar avrupaya aşık ukrayna batıdan ne gördü,
Bati kendini asırlarca kendini propaganda ile uygar, modern, insan hakları uydurması ile toplumları aldatarak kendine köle olmalarını istiyorlar.
Kim senin arkanda ben varım derse; seni ilk satacak olandır.
Arkanda olan değil yanında (yani senin önünde) olan ile beraber olacaksın.

Şu anda Amerika, Avrupa'ya bel bağlayanlar ders alırlar.
Biz ise iki kat ders almalıyız.

Ağaca sormuşlar niçin kendini kestiriyorsun....
Demiş ki Ahhh baltanı sapı benden olmasa,

İçimizdeki başkasını elinde oyuncak olanlara dikkat edelim.

Son düzenleme:
@KaraSaban22 olaylara çok farkli bakiyosun turan diyonda Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan, Kırgızistan, Tacikistan, Azerbaycan Rus ne derse onu yapan ülkeler bugun Ukraynanin yerinde Türkiye olsaydi Azerbaycan bile gelmez yardima

Abi kardeşlerimizle, onların başındaki Diktatör Rus yanlısı yöneticileri karıştırmayalım. O diktatörler çok çabuk değişir. Rusya'nın yenildiğini, parasal gücünü kaybettiğini görünce ordaki insanlar onları başında tutacak mı?

Rusya'nın yenilmesi Turan yolunu açacak Allah'ın izniyle.

Rus propagandasına da ABD oyunlarına da karşıyım. Özgür Turan devletinden yanayım.

Ruslardan sonra ABD'nin parçalanmasını da keyfle izleyeceğiz inşallah. Şimdilik Rusların yenilişini izleyelim. Selametle.

@KaraSaban22 halk ve yöneticiler konusunda katiliyorum Ukrayna birlikleri yipratma modunda başarili olursa Rus kayiplari ağir olur

Abi Rus kayıpları çok yüksek. Saldırdığına bin pişman olmuştur şimdi. Geride çekilmiyor karizma çizilecek. Çeçenlerden falan medet umuyor.

Kazanamayacağı bir savaşa girdi.

Rusya Çin'e yardım edemeyecek pozisyona getirilinceye kadar ezilecek. Amaç bu.

Bükreş Dokuzlusu savaşa dahil olursa Rusya'nın hali nice olur. Bu adamlar 7 yıldır bu güne hazırlanıyor.

Batı Rusların gemilerine el koyarak, uçuşları yasaklayıp, ticaretini bitirerek Rusya'yı daha da büyük cephede savaşa itiyor. İntihar saldırısı gibi saldırmaları o yüzden.

Dokuzluya yapılacak bir saldırı sonu olur. Biz Özgür Türk Dünyaasını nasıl birleştiririz ona odaklanalım.

Rus Hükümet yayınında çıkan bir haber:

Zelenskiy, kendisinin ve Erdoğan'ın Rus savaş gemilerinin Karadeniz'e girmesini yasaklamanın önemi üzerinde anlaştığını iddia ediyor - ancak yine de kararın verilip verilmediğini söylemedi.

Screenshot_20220226-213935_1.png

Ruslar tutuşmaya başladı. 😁

Timothy Ash:

Türkiye burada Rusya ile büyük bir risk alıyor. Ama cesaretini kırıyorsa, boğazları kapatarak Putin'in gazabını göze alıyorsa ve turizmi kaybediyorsa, bu yıl Türkiye'de tatil yaparak hepimiz Türkiye'yi geri almalıyız - yapacağım!

Screenshot_20220226-220834_1.png

Robin Brooks:

Batılı politika yapıcılar için temel odak noktası, Rusya'yı derin bir resesyona sokmak olmalıdır. Tedbirlerimiz halihazırda mali koşulları 2014'ten daha fazla sıkılaştırdı, ancak - 2008'e kıyasla - daha fazlası yapılabilir. Şimdi harekete geçme zamanı. Putin'e Ukrayna'dan başka düşünecek bir şey verelim...

Screenshot_20220226-221219_1.png

Adamlar Türkiye'nin boğazları Ruslara kapatmasını isteyerek, Rusya'yı ekonomik olarak batırmaya çalışıyor. Pes etmeye böyle zorlayacaklarını düşünüyorlar.

Bu hamle Türk ekonomisine de Çok Büyük Zarar verir. Ayrıca Ruslarla doğrudan çatışmamızı getirebilir.

Bükreş Dokuzlusu saldırmadan bu hamle yapılmamalı. Bitirici darbeyi vuracak zamana kadar beklemeliyiz.

Bu arada herkes tedbirini alsın. Fiyatlar ne olur ne olmaz.

Adamlar Türkiye'nin boğazları Ruslara kapatmasını isteyerek, Rusya'yı ekonomik olarak batırmaya çalışıyor. Pes etmeye böyle zorlayacaklarını düşünüyorlar.

Bu hamle Türk ekonomisine de Çok Büyük Zarar verir. Ayrıca Ruslarla doğrudan çatışmamızı getirebilir.

Bükreş Dokuzlusu saldırmadan bu hamle yapılmamalı. Bitirici darbeyi vuracak zamana kadar beklemeliyiz.

Bu arada herkes tedbirini alsın. Fiyatlar ne olur ne olmaz.
Bu karar direk bizi ateşin içine atmak gibi bişey oluyor. Rusya direk bizle savaşmayı göze almayabilir ama yandaşları için bişey diyemem.

Rusyanın başka ülkelerle işi yok, hedefleri net olarak ortada, zaten söylüyorlarda, Ukraynanın yönetimi hedef, işgal ederek yönetimi indirecek, yerine Rusya yanlısı lider ve ekibini oturtacak, olay bundan ibaret.

Sadece tüm bunlar ne kadar zamanda olacak bu belli değil, ama sonuç belli, her zamanki gibi güçlünün dediği olacak, güçsüze kimse yardım etmiycektir,

Yardımı boşuna bekler ukrayna, gerçek bu malesef, düşenin dostu olmaz şu an işgal altındaki ukraynanın dostu yok, lafta var ama gerçekte savaşın içinde yanında ölen kimse yok, bombaların altında ukrayna halkı var başka kimse yok, namlunun ucunda Ukrayna yönetimi var başka kimse yok, kimsede oturduğu yerden yanlarına giderek omuz omuza çarpışarak hayatını tehlikeye atmaz, bu halleriylede sonuç belli.

Ne demiştik, Rus askeri Ukrayna içine iyice girince batılı güçler Ukraynanın eline silah verecek, kendileri güç olarak gelmiycek yardıma, çarpışma dahada alevlenecek, ukraynanın nüfusu azalacak, Suriyeden beter yıkıma uğrayacak, Rusya vazgeçmiycek, ne kadar silah göndereceklerse onun iki misliyle Ukraynaya girecek, Ukraynanın silahlandırılması silah desteği sağlanması hepten Ukraynanın yıkımına yolaçacak.

1645908785322.png

1645908926070.png

1645909635405.png

Son düzenleme:
Vay be

15 gün içinde demiştim ama 1 saat önce Zelensky masaya oturalım demiş, Putin jet yanıt vermiş Rusya görüşmeye hazır.

Eeee aklın yolu bir, dayak cennetten çıkmadır dememişler boşa, kalın sopayı kafaya yemeye başlar başlamaz Zelensky aklını başına aldı umarım, artık görüşmelerin olumu geçmesini bekliycez, görüşmelerde batının şeytani sesine kulaklarını tıkamalıdır Zelensky ve ekibi.

Ekli dosyayı görüntüle 67997

Ukraynada Türklerin durumu çok zor,

Düşenin dostu olmaz, batı zelensky yönetimiyle kışkırttı ama tek bir askerini feda edemez ukraynaya savaşa gitmeye tıpası yok, yaptırımlarda malesef işe yaramaz
Ne yardımı yapıldı?

o zaman neden ölümler devam ediyor?

Neden Ukraynadaki halk dünyaya yardım edin mesajları çekiyor, zelensky neden hala batılılara yardım mesajı atıyor?

Ruslar zor duruma düştüyse tek bir yardım çağrısı attımı dünyaya?

Bakın bu dünyada güçlünün dediği olur,

Suriyede batılı güçler rejim değişikliği istedi Rusya tek başına istemedi hani esed rejimi gittimi, neden rejim değişmedi? Rusya istemedide ondan

Ukraynadada zelensky yönetimini yada batı yanlısı yönetim istemyor Ruslar.

Rusyanın isteğini değiştirmeye batının gücü yetmezken Ukraynanın nasıl yetecek?

Ne demiştik, Rus askeri Ukrayna içine iyice girince batılı güçler Ukraynanın eline silah verecek, kendileri güç olarak gelmiycek yardıma, çarpışma dahada alevlenecek, ukraynanın nüfusu azalacak, Suriyeden beter yıkıma uğrayacak, Rusya vazgeçmiycek, ne kadar silah göndereceklerse onun iki misliyle Ukraynaya girecek, Ukraynanın silahlandırılması silah desteği sağlanması hepten Ukraynanın yıkımına yolaçacak.

Ekli dosyayı görüntüle 68041
Ekli dosyayı görüntüle 68042
Ekli dosyayı görüntüle 68043

Abi Batının yardımı gelmez, Düşenin dostu olmaz diyordun, Bak Almanya bile döndü yardım ediyor son model Javalinlerle. Kendi mesajlarında ne kadar çeliştiğini göremiyor musun?.

Savaşın uzaması Batının İşine gelir. Ondan Daha çok işine gelecek olan Rusya'nın yenilmesi. Bu bizim de işimize gelir. Ortak Paydamız bu.
Kendimizi elbet kullandırmadan yenmeliyiz Rusyayı.

Batı şimdi sağılacak bir inek, Rusya biçilecek bir tarla. Sabırla izliyorum, Rus propagandası görmek istemiyorum sadece. Lütfen cevaplarınızı İnceleyip yazında Düşmana hizmet etmeyin. Yok Rusları dost görüyorsanız bana hiç cevap yazmayın.

Karadan İlerleyemeyen Rus birlikleri(çoğu konvoy imha edilmiş) Havadan şansını deniyor. Paraşütçü atıyormuş.
Ruslar intihar saldırısıyla Kievi ele geçirmeye çalışıyor. Arkadan destek alamazlarsa onlarda yarına pert olacaktır. Yazık.

Ukrayna uçaksavar atışını izleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Abi Batının yardımı gelmez, Düşenin dostu olmaz diyordun, Bak Almanya bile döndü yardım ediyor son model Javalinlerle. Kendi mesajlarında ne kadar çeliştiğini göremiyor musun?.

Savaşın uzaması Batının İşine gelir. Ondan Daha çok işine gelecek olan Rusya'nın yenilmesi. Bu bizim de işimize gelir. Ortak Paydamız bu.
Kendimizi elbet kullandırmadan yenmeliyiz Rusyayı.

Batı şimdi sağılacak bir inek, Rusya biçilecek bir tarla. Sabırla izliyorum, Rus propagandası görmek istemiyorum sadece. Lütfen cevaplarınızı İnceleyip yazında Düşmana hizmet etmeyin. Yok Rusları dost görüyorsanız bana hiç cevap yazmayın.

Bunlar yardım değil anlamıyormusun, Ukraynanın yıkımı için silah gönderiyorlar,

Ukraynanın yanında olmaları için yardım nasıl olmalıydı anlatayımda iyi oku

Rusyanın Ukrayna sınırına asker yığdığını gördü batılı güçler, yardım edecekse zayıf Ukrayna yönetimine o zaman yardım edecekti ve sınıra asker yığacaktı ukrayna, silah ve techizatı batı o zaman verecekti, işte o zaman sınırdan içeri Rus ordusu giremezdi, ama malesef seyrettiler, ukraynanın yardımına gitmedilerki ne desteğinden bahsediyorsun?

Bakın bu oyunun aynısı bize yapıldı, ABD askeri suriye sınırına 2 tabur getirildi, suriyenin kuzeyinde oldu bittiyle bir devlet kurulacaktı, bizim 1. öncelikli askeri yığınağımız Trakyada Yunanistan sınırındaydı, kaydırdık suriye sınırına 400 bin asker yığdık, nooldu, Suriyenin kuzeyinde sınırda oluşan tehlikeyi durdurduk vede sınır ötesi harekatla gerilla örgütlerinide dağıttık, savaşta kaybetmeyeceksen en başta savaşmalısın, işgalden sonra kınayı yakarsın savaş kazanamazsın ülke içinde topraklarında silahların topların çalışması ülkenin yıkımı demektir, eğer yeterli gücünde yoksa savaşında kaybedilmesiye sonuçlanır

Şimdi bu satten sonra Rusyanın askeri gücüne dur demek için ancak denk güçte bir askeri güç olması lazım, bundan sonra ukraynaya silah gönderirseniz sadece ukrayna içinde savaşı şiddetlendirirsiniz, güç dengesi yok malesef, ukrayna yıkıma uğrayacak görünüyor.

Benim yazdıklarımdada çelişki yok, ayrıca taraf tutmuyorum, olacaklar aynen yazdığım gibide oldu ve oluyor, çelişki sende var, Ukraynayı desteklemen birşeyi değiştirmez artık, batınında bir hayrını henüz görmedi, gönderecekleri silahlarda ukraynanın yıkımını büyütür o kadar, sonuç değişmez Rusya istediğini alır, savaş uzasada kısada sürse sonuç değişmez.

Batılılarda gördü bunu silahları artık Rusyayı uzun zaman oyalamak için gönderir ama sonuç alamayacaklarını biliyorlar, sadece Ukraynayı kapamadılar taraflarına Rusyayada Ukraynayı bırakırken uğraştırmak maksatları, ama başa gelen çekilir diyerek Rusya çıktığı yoldan dönmez, olan halka olur çok insan ölür sonuç değişmez.

Son düzenleme: