Abi Batının yardımı gelmez, Düşenin dostu olmaz diyordun, Bak Almanya bile döndü yardım ediyor son model Javalinlerle. Kendi mesajlarında ne kadar çeliştiğini göremiyor musun?.
Savaşın uzaması Batının İşine gelir. Ondan Daha çok işine gelecek olan Rusya'nın yenilmesi. Bu bizim de işimize gelir. Ortak Paydamız bu.
Kendimizi elbet kullandırmadan yenmeliyiz Rusyayı.
Batı şimdi sağılacak bir inek, Rusya biçilecek bir tarla. Sabırla izliyorum, Rus propagandası görmek istemiyorum sadece. Lütfen cevaplarınızı İnceleyip yazında Düşmana hizmet etmeyin. Yok Rusları dost görüyorsanız bana hiç cevap yazmayın.
Bunlar yardım değil anlamıyormusun, Ukraynanın yıkımı için silah gönderiyorlar,
Ukraynanın yanında olmaları için yardım nasıl olmalıydı anlatayımda iyi oku
Rusyanın Ukrayna sınırına asker yığdığını gördü batılı güçler, yardım edecekse zayıf Ukrayna yönetimine o zaman yardım edecekti ve sınıra asker yığacaktı ukrayna, silah ve techizatı batı o zaman verecekti, işte o zaman sınırdan içeri Rus ordusu giremezdi, ama malesef seyrettiler, ukraynanın yardımına gitmedilerki ne desteğinden bahsediyorsun?
Bakın bu oyunun aynısı bize yapıldı, ABD askeri suriye sınırına 2 tabur getirildi, suriyenin kuzeyinde oldu bittiyle bir devlet kurulacaktı, bizim 1. öncelikli askeri yığınağımız Trakyada Yunanistan sınırındaydı, kaydırdık suriye sınırına 400 bin asker yığdık, nooldu, Suriyenin kuzeyinde sınırda oluşan tehlikeyi durdurduk vede sınır ötesi harekatla gerilla örgütlerinide dağıttık, savaşta kaybetmeyeceksen en başta savaşmalısın, işgalden sonra kınayı yakarsın savaş kazanamazsın ülke içinde topraklarında silahların topların çalışması ülkenin yıkımı demektir, eğer yeterli gücünde yoksa savaşında kaybedilmesiye sonuçlanır
Şimdi bu satten sonra Rusyanın askeri gücüne dur demek için ancak denk güçte bir askeri güç olması lazım, bundan sonra ukraynaya silah gönderirseniz sadece ukrayna içinde savaşı şiddetlendirirsiniz, güç dengesi yok malesef, ukrayna yıkıma uğrayacak görünüyor.
Benim yazdıklarımdada çelişki yok, ayrıca taraf tutmuyorum, olacaklar aynen yazdığım gibide oldu ve oluyor, çelişki sende var, Ukraynayı desteklemen birşeyi değiştirmez artık, batınında bir hayrını henüz görmedi, gönderecekleri silahlarda ukraynanın yıkımını büyütür o kadar, sonuç değişmez Rusya istediğini alır, savaş uzasada kısada sürse sonuç değişmez.
Batılılarda gördü bunu silahları artık Rusyayı uzun zaman oyalamak için gönderir ama sonuç alamayacaklarını biliyorlar, sadece Ukraynayı kapamadılar taraflarına Rusyayada Ukraynayı bırakırken uğraştırmak maksatları, ama başa gelen çekilir diyerek Rusya çıktığı yoldan dönmez, olan halka olur çok insan ölür sonuç değişmez.