Rusya Ukrayna'ya Saldırırsa Buğday Fiyatları ne olur?

Bunlar yardım değil anlamıyormusun, Ukraynanın yıkımı için silah gönderiyorlar,

Ukraynanın yanında olmaları için yardım nasıl olmalıydı anlatayımda iyi oku

Rusyanın Ukrayna sınırına asker yığdığını gördü batılı güçler, yardım edecekse zayıf Ukrayna yönetimine o zaman yardım edecekti ve sınıra asker yığacaktı ukrayna, silah ve techizatı batı o zaman verecekti, işte o zaman sınırdan içeri Rus ordusu giremezdi, ama malesef seyrettiler, ukraynanın yardımına gitmedilerki ne desteğinden bahsediyorsun?

Bakın bu oyunun aynısı bize yapıldı, ABD askeri suriye sınırına 2 tabur getirildi, suriyenin kuzeyinde oldu bittiyle bir devlet kurulacaktı, bizim 1. öncelikli askeri yığınağımız Trakyada Yunanistan sınırındaydı, kaydırdık suriye sınırına 400 bin asker yığdık, nooldu, kuzeyde sınırda oluşan tehlikeyi durdurduk vede sınır ötesi harekatla gerilla örgütlerinide dağıttık, savaşta kaybetmeyeceksen en başta savaşmalısın, işgalden sonra kınayı yakarsın savaş kazanamazsın ülke içinde topraklarında silahların topların çalışması ülkenin yıkımı demektir, eğer yeterli gücünde yoksa savaşında kaybedilmesiye sonuçlanır

Şimdi bu satten sonra Rusyanın askeri gücüne dur demek için ancak denk güçte bir askeri güç olması lazım, bundan sonra ukraynaya silah gönderirseniz sadece ukrayna içinde savaşı şiddetlendirirsiniz, güç dengesi yok malesef, ukrayna yıkıma uğrayacak görünüyor.

Benim yazdıklarımdada çelişki yok, ayrıca taraf tutmuyorum, olacaklar aynen yazdığım gibide oldu ve oluyor, çelişki sende var, Ukraynayı desteklemen birşeyi değiştirmez artık, batınında bir hayrını henüz görmedi, gönderecekleri silahlarda ukraynanın yıkımını büyütür o kadar, sonuç değişmez Rusya istediğini alır, savaş uzasada kısada sürse sonuç değişmez.

Batılılarda gördü bunu silahları artık Rusyayı uzun zaman oyalamak için gönderir ama sonuç alamayacaklarını biliyorlar, sadece Ukraynayı kapamadılar taraflarına Rusyayada bırkırken uğraştırmak maksatları, ama başa gelen çekilir diyerek Rusya çıktığı yoldan dönmez, olan halka olur çok insan ölür sonuç değişmez.

Siz Rusyanın kazanacağına iman etmişsiniz. Ben ise duvara çarptığını görüyorum.

İstediği kadar uğraşsın, sonu aşağıdaki tanklar gibi olacak.

Siz Rusyanın kazanacağına iman etmişsiniz. Ben ise duvara çarptığını görüyorum.

İstediği kadar uğraşsın, sonu aşağıdaki tanklar gibi olacak.

Tamam ukrayna kazanacak bu haliyle, savaşı topraklarında yapan halkı ölen her yeri bombalanan ukrayna kazanacak, kim inanır? iman etmişse inanan inanır.

Bana kalırsa şeytan batının oyununu bahsediyorum kaç yazımdır, buna dikkat etmeyen bu savaşın nedeninide sonucunuda göremez vesselam.

Şunuda belirtmeden edemiycem

velevki ukrayna kazandı, ne geçecek eline?

kurtuluş savaşınımı kazanmış olacak?

hayır tabikide nerden kurtulup kimin kucağında oyuncak olacak?

batının uşağı olmayı, natonun kapısında beklemeyi, AB ye alınmak için kapıdabeklemeyi ve batı para verirse ekonomi yapmayı kazanacak

bişey kazanmış olmıycakki.

ama batının vaadleri sonucu bu noktaya geldi çok şey kaybetmeye başladı ve bu kafayla daha çok halkının ölümü ve ekonomi kaybedecektir.

Asıl konu dünya Rusya'ya ihracat yasağı getirdiğinde Rusya buğday ihraç edebilecekmi edemeyecekmi? Bence Ukrayna'da bu savaş uzarsa hasat etmek için ne bir zamanı ne de imkanı olacak. İşte o zaman olaylar karışır.
hah işte kayıp ukraynanın kaybı, batının ne kaybı var? Rusya ne kaybeder? Rusya topraklarında savaş olmuyorki tank top tüfek patlamıyorki insanlar evine işine tarlasına gidebiliyor işler yürür. ukraynalılar sığınaktan çıkamazlar savaşı her toprağına kabul ettiler çoktan, püskürtmek için artık büyük askeri güç lazım güç, oda ukraynada yok malesef, bitmeyen savaş ukraynanın büyük yıkımı demektir artık.

buğday fiyatları artsa bize dokunur ama avrupaya dokunmaz, ABD ye dokunmaz, Rusyaya dokunmaz, sadece fakir ülkeler ucuza buğday bulamaz etkilenir pahalıda olsa biyerlerden alacak artık.

Noolur ABD nin stokları satılır pahalı pahalı, buğdayı ihtiyacının iki katı üreten ABD nin stokları dağlar gibi oldu kime gazlamasını bilemediler Çine satarız dediler Çin ise gıda alınca stok yapmak için alıyor son zamanlarda, eh bari size yardım edelim bakın ABD gibi abiniz var sizi buğdaysız bırakmadık derler allar pullarlar birde, olur sana zor zamanda iyilik meleği ABD

Tamam ukrayna kazanacak bu haliyle, savaşı topraklarında yapan halkı ölen her yeri bombalanan ukrayna kazanacak, kim inanır? iman etmişse inanan inanır.

Bana kalırsa şeytan batının oyununu bahsediyorum kaç yazımdır, buna dikkat etmeyen bu savaşın nedeninide sonucunuda göremez vesselam.

Batı'ya 3, Rusa 5 posta atayım. Ben kimseyi putlaştırmam. Onların birbirini yemesi benim işime gelir mi ona bakarım.
Rusya da, Çinde, Türkistanda diktatörlerin zulümü altında yaşayan insanları nasıl kurtarırım, Nasıl Tek çatıda birleşirim ona bakarım.

Ukrayna'nın kazanması, Türkiye'nin kazanması olacak. Bunu anlamak çok zor olmamalı.

Ukrayna'nın kazanması, Türkiye'nin kazanması olacak. Bunu anlamak çok zor olmamalı.

İyi düşünüyorsun ama oturduğu yerden kimse kazanamaz,

Hadi kalk gidelim kurtaralım Ukraynayı kazanmasına yardım edelim desen adım attırmazlar girer girmez imha olursun birde Rusun resmi düşmanlığını kazanmak var,

gerilla desteği vermek içinmi gideceksin düzenli ordulara karşı, . 21, yüzyılda olacak işmi, çeçenistan örneğini verdim cahar dudayev Rusa karşı geldi dağlara çıktılar gerilla oldular dudayev sonra Aslan maşadov, Şamil basayev daha birçoğu, ama bu dünyada güçlünün dediği oluyor hep sonuçta, kadirov geldi rus yanlısı ve enson oğlu Ramazan kadirov putinin has adamı artık,

Biraz tarih bilmek ve güçlü olmadanda bişeyleri yapmanın imkansızlığını bilmek asıl güçtür. Gücün kadar nara atarsın.

Mahallenin kabadayısı her gün kahveye gelir hieeeyt varmı bana yan bakan dermiş en baş masada yerine otururmuş, sağına solunada zayıf sıskaca yalakaları işini gören iki eblek, tabi mahallelinin işinide gören saygın kabadayı gelir gelmez bir hörmet hoşgeldiniz beyim vs..

Bir gün yine gelip kahveye oturmuş hieeyt varmı bana yan bakan vs.. oturmuş, nahalleli aynı saygı hörmet vs.. o sırada mahallenin yeni yetmesi külhanbeyi çıkıp geliyor ve hiiieeeyt varmı bana yan bakan diyerek içeri girip oturuyor, kabadayı dururmu, var ulen sende kimsin diyerek pata küte bunu bir güzel sopalıyor kan revan halde gönderiyor, oturuyor başköşede masasına, yanındaki sıskalardan biri otururken bağırıyor, hiieeyt varmı bize yan bakan..

Şimdi o hesap, Ukraynanın başı zelensky sandıki avrupa ABD gelir Rusyayı döver yardım eder kendisini kurtarır, ondan sonra çıkıp onların masasına oturacak hiiieyt varmı bize yan bakan diyecek, ama daha çok bekler, onların masasına oturmak o kadar kolay değil, her işlerini göreceksin vs, önce mahallendeki kabadayıdan dayak yememeyi öğrenecekti, mahallede külhanbeyliği yapmıycaktı, Rusun gücünü sınamayacaktı,, güçlendikten sonra belki bir ihtimal ama oda güçlenecekde kafa tutacak pek bu zamanda olası değil işte...zayıfken hiç akıl işi değildi yaptığı, netekim şimdi ülkesi ve halkı işgal altında.

Son düzenleme:
İyi düşünüyorsun ama oturduğu yerden kimse kazanamaz,

Hadi kalk gidelim kurtaralım Ukraynayı kazanmasına yardım edelim desen adım attırmazlar girer girmez imha olursun birde Rusun resmi düşmanlığını kazanmak var,

gerilla desteği vermek içinmi gideceksin düzenli ordulara karşı, . 21, yüzyılda olacak işmi, çeçenistan örneğini verdim cahar dudayev Rusa karşı geldi dağlara çıktılar gerilla oldular dudayev sonra Aslan maşadov, Şamil basayev daha birçoğu, ama bu dünyada güçlünün dediği oluyor hep sonuçta, kadirov geldi rus yanlısı ve enson oğlu Ramazan kadirov putinin has adamı artık,

Biraz tarih bilmek ve güçlü olmadanda bişeyleri yapmanın imkansızlığını bilmek asıl güçtür. Gücün kadar nara atarsın.

Mahallenin kabadayısı her gün kahveye gelir hieeeyt varmı bana yan bakan dermiş en baş masada yerine otururmuş, sağına solunada zayıf sıskaca yalakaları işini gören iki eblek, tabi mahallelinin işinide gören saygın kabadayı gelir gelmez bir hörmet hoşgeldiniz beyim vs..

Bir gün yine gelip kahveye oturmuş hieeyt varmı bana yan bakan vs.. oturmuş, nahalleli aynı saygı hörmet vs.. o sırada mahallenin yeni yetmesi külhanbeyi çıkıp geliyor ve hiiieeeyt varmı bana yan bakan diyerek içeri girip oturuyor, kabadayı dururmu, var ulen sende kimsin diyerek pata küte bunu bir güzel sopalıyor kan revan halde gönderiyor, oturuyor başköşede masasına, yanındaki sıskalardan biri otururken bağırıyor, hiieeyt varmı bize yan bakan..

Şimdi o hesap, Ukraynanın başı zelensky sandıki avrupa ABD gelir Rusyayı döver yardım eder kendisini kurtarır, ondan sonra çıkıp onların masasına oturacak hiiieyt varmı bize yan bakan diyecek, ama daha çok bekler, onların masasına oturmak o kadar kolay değil, önce mahallendeki kabadayıdan dayak yememeyi öğrenecekti, mahallede külhanbeyliği yapmıycaktı, Rusun gücünü sınamayacaktı,, güçlendikten sonra belki bir ihtimal ama oda güçlenecekde kafa tutacak pek bu zamanda olası değil işte...zayıfken hiç akıl işi değildi yaptığı, netekim şimdi ülkesi ve halkı işgal altında.

Çeçenlerde son durum:
Kadirov “Ukrayna’lıların bu kadar silahı olduğunu bilmiyorduk, Ukraynalılara karşı savaşma arzumuz yok” diyor...

Daha bu başlangıç, maaşını alamayan Rus halkı, Rus ordusu Putini mi dinleyecek.

Blokeler konmaya başladı.

Gemilerine el konuluyor rusların.

Merkez bankasının Altınları da Rezervleri de donduruldu.

Rus ordusunda da ayaklanma çıkmaya başlamış.

Ben zulmü ortadan kaldırmak için giderim, zevkle de Rus tankı patlarım sıkıntı yok yeterki devlet müsade etsin. Siz gider misiniz Rusları savunmak için yok gidemem diyorsanız anlarım. Çeçenler bile pes etmişken.

Bu arada idlipte Ruslar tarafından şehit edilen askerlerimiz için vur Ukrayna, sana verdiklerimiz helal olsun.

Çeçenlerde son durum:
Kadirov “Ukrayna’lıların bu kadar silahı olduğunu bilmiyorduk, Ukraynalılara karşı savaşma arzumuz yok” diyor...

Daha bu başlangıç, maaşını alamayan Rus halkı, Rus ordusu Putini mi dinleyecek.

Blokeler konmaya başladı.

Gemilerine el konuluyor rusların.

Merkez bankasının Altınları da Rezervleri de donduruldu.

Rus ordusunda da ayaklanma çıkmaya başlamış.

Ben zulmü ortadan kaldırmak için giderim, zevkle de Rus tankı patlarım sıkıntı yok yeterki devlet müsade etsin. Siz gider misiniz Rusları savunmak için yok gidemem diyorsanız anlarım. Çeçenler bile pes etmişken.

Bu arada idlipte Ruslar tarafından şehit edilen askerlerimiz için vur Ukrayna, sana verdiklerimiz helal olsun.

Dayak yemek isteyen gider, benim derdim değil sonuçta, batının kışkırttığı ukraynaya batının adamı gitmiyorken benim işim ne, kazansa batının adamı olacak ukrayna gücümü var, kazansa AB kapısına gidecek bana gelip Turan kurmayacak benimi güçlendirecek,

Rusun tarafındada değilim yazmıştım, burada güçlünün dediği olacak bunu yazıyorum, sen sanıyorsun Rusu destekliyorum, anlayışına hayran kaldım vesselam.

Dayak yemek isteyen gider, benim derdim değil sonuçta, batının kışkırttığı ukraynaya batının adamı gitmiyorken benim işim ne, kazansa batının adamı olacak ukrayna gücümü var, kazansa AB kapısına gidecek bana gelip Turan kurmayacak benimi güçlendirecek,

Rusun tarafındada değilim yazmıştım, burada güçlünün dediği olacak bunu yazıyorum, sen sanıyorsun Rusu destekliyorum, anlayışına hayran kaldım vesselam.
Türk'ün gittiği yerden çıktığı görülmüş mü. Biz gidersek orda kalırız.

Rusun güçlü olduğu sizin düşünceniz. Bunu varsayarak Ukrayna'yı yeneceğini düşünmeniz normal. Anormal olan sahayı iyi takip etmeden analiz yapmaya çalışmanız.

Ukrayna Rusya için bir yemdi, zokayı yuttu. Sahada kaybettiği gibi yediği yaptırımlarla çökecek duruma gelecek. Rusya'yı gözünüzde o kadar büyüttüğünüz için bunu kabul edemiyorsunız. Türkiye'nin Rusya'nın çöküşüyle elde edeceği fırsatı da göremiyorsunuz.

Rusya sizin zihninizdeki kadar güçlü değil. Yeniliyor. Keyfini çıkarın biraz.

Alın işte çıktı şeytan meydana, bunların dediğini yapmayan yandı artık, buldular bahaneyi, zelensky gibi yönetimler kukla olursa 3. dünya savaşınıda başlatacak bahane üretilebilirmiş demekki, yada dünyanın tek hakim gücü olmak için ne planlar kurdular diğer seçeneklerinde göreceğiz, insanlığın yüzkaraları, gidip ukrayna sınırına asker ve silah yığınağı yapamadılar bilerek göz göre göre işgali seyrettiler şimdi çıkmış dünyaya akıl satıyorlar.

1645921193947.png

1645921252388.png

1645921307347.png

Türk'ün gittiği yerden çıktığı görülmüş mü. Biz gidersek orda kalırız.

Rusun güçlü olduğu sizin düşünceniz. Bunu varsayarak Ukrayna'yı yeneceğini düşünmeniz normal. Anormal olan sahayı iyi takip etmeden analiz yapmaya çalışmanız.

Ukrayna Rusya için bir yemdi, zokayı yuttu. Sahada kaybettiği gibi yediği yaptırımlarla çökecek duruma gelecek. Rusya'yı gözünüzde o kadar büyüttüğünüz için bunu kabul edemiyorsunız. Türkiye'nin Rusya'nın çöküşüyle elde edeceği fırsatı da göremiyorsunuz.

Rusya sizin zihninizdeki kadar güçlü değil. Yeniliyor. Keyfini çıkarın biraz.

Bilmiyorum artık, sen hem 1. dünya savaşını hemde 2. dünya savaşının galibi ve en çok toprak sahibi Rusyanın gücünü küçümsememi bekliyorsun,

Evet belki 3, dünya savaşı çıkınca Rusyanın bir karış toprağına girip alabilecek bir güç var sanmandan kaynaklanıyor bu durum bence

Hele bi denesinler hani Rus toprağı işgalini,

Bunu deneyen Ülkenin yada ülkelerin başına düştüğü yerde 4 şehiri yokeden bir füze patlamazmı sanıyorsun

200 ton ağırlığında füze, nükleer başlıklı, düştüğü yerlerde ot bitmez canlı yaşamaz yıllarca

hadi gir bir karış toprağına askerle nooluyor gör.

Ukraynayı işgale hiç tereddüt etmeyen bir ülke inan bana o füzeyi kafanda patlatır hiç düşünmeden.

Caydırıcılık başka bir konudur, Rusyanın toprağına girecek bir askeri güç yok, bir lider olsam bunu denemezdim hiç düşünmeden atarlar kafama.

sen konvansiyonel birtakım operasyonlar ile ülke yönetimlerine ayar verilen bugünler ile gerçek savaşı birbirine karıştırma derim.

herkes gücünü bilerek hareket etmeli, düşmanında gücünü bileceksin yoksa şansın varmı hiç düşündünmü?

Alın işte çıktı şeytan meydana, bunların dediğini yapmayan yandı artık, buldular bahaneyi, zelensky gibi yönetimler kukla olursa 3. dünya savaşınıda başlatacak bahane üretilebilirmiş demekki, yada dünyanın tek hakim gücü olmak için ne planlar kurdular diğer seçeneklerinde göreceğiz, insanlığın yüzkaraları, gidip ukrayna sınırına asker ve silah yığınağı yapamadılar bilerek göz göre göre işgali seyrettiler şimdi çıkmış dünyaya akıl satıyorlar.

Ekli dosyayı görüntüle 68047
Ekli dosyayı görüntüle 68048
Ekli dosyayı görüntüle 68049
Şeytan doğru yol üstünde oturur.

Rusya'nın bitirilmesi doğru bir iş. Ortaya çıkacak devletçiklerin şeytanca yönetilmesi yanlış bir iş. Müslümanca Özgürce yaşayıp yönetilmeleri onların da hakkı. Bunu becerebilirsek ne mutlu bize. Ben bunun için seviniyorum. Allah bir hayırlı iş kâfir eliylede yaptırabilir.

Bilmiyorum artık, sen hem 1. dünya savaşını hemde 2. dünya savaşının galibi ve en çok toprak sahibi Rusyanın gücünü küçümsememi bekliyorsun,

Evet belki 3, dünya savaşı çıkınca Rusyanın bir karış toprağına girip alabilecek bir güç var sanmandan kaynaklanıyor bu durum bence

Hele bi denesinler hani Rus toprağı işgalini,

Bunu deneyen Ülkenin yada ülkelerin başına düştüğü yerde 4 şehiri yokeden bir füze patlamazmı sanıyorsun

200 ton ağırlığında füze, nükleer başlıklı, düştüğü yerlerde ot bitmez canlı yaşamaz yıllarca

hadi gir bir karış toprağına askerle nooluyor gör.

Ukraynayı işgale hiç tereddüt etmeyen bir ülke inan bana o füzeyi kafanda patlatır hiç düşünmeden.

Caydırıcılık başka bir konudur, Rusyanın toprağına girecek bir askeri güç yok, bir lider olsam bunu denemezdim hiç düşünmeden atarlar kafama.

sen konvansiyonel birtakım operasyonlar ile ülke yönetimlerine ayar verilen bugünler ile gerçek savaşı birbirine karıştırma derim.

herkes gücünü bilerek hareket etmeli, düşmanında gücünü bileceksin yoksa şansın varmı hiç düşündünmü?

Ruslar vatan satmayada, Silah satmaya da bayılır. Rusya'nın çökeceğini anlasınlar o nükleer bombalar en kıdemli komutanlarınca satılır merak etme. SSCB dağılırken neler oldu bilirsin.

Bu kadar emin olma bunu yapacak teknolojik güç elbette sahip olmayıda becerir, yokolmamak için yaptığıda ortada.

Bunu izle, bu yeni füze 208 ton ve eskileride zaten buna yakın menzile sahip 16 bin km giderken , bu yenisi 18 bin km yol alıyor, saatte 25 bin km hızla.

Eskilerinden sayısız miktarda var, bu yenisinden 50 tane sipariş vermiş, artık Rus ordusunda kullanımda

haa dersinki bunları kullanamadan dağılır Rusya, bunu öngörmek sanırım bize düşmez, daha önce olmamış bişeyi öngörmekde hayalden ibaret bence, sanki suriyeyi mısırı tunusu yugoslavyayı dağıtıyon mubarek derler :))

Bu kadar emin olma bunu yapacak teknolojik güç elbette sahip olmayıda becerir, yokolmamak için yaptığıda ortada.

Bunu izle, bu yeni füze 208 ton ve eskileride zaten buna yakın menzile sahip 16 bin km giderken , bu yenisi 18 bin km yol alıyor, saatte 25 bin km hızla.

Eskilerinden sayısız miktarda var, bu yenisinden 50 tane sipariş vermiş, artık Rus ordusunda kullanımda

haa dersinki bunları kullanamadan dağılır Rusya, bunu öngörmek sanırım bize düşmez, daha önce olmamış bişeyi öngörmekde hayalden ibaret bence, sanki suriyeyi mısırı tunusu yugoslavyayı dağıtıyon mubarek derler :))

Yok ben tamda Rusya'nın dağılacağını ön görüyorum. Hemde kendi halkı tarafından yıkılacak. Parası bloke edilen halkı tarafından.

Bu nükleeri umarım bir manyak çıkıpta Rus halkına atmaz.

Yok ben tamda Rusya'nın dağılacağını ön görüyorum. Hemde kendi halkı tarafından yıkılacak. Parası bloke edilen halkı tarafından.

Bu nükleeri umarım bir manyak çıkıpta Rus halkına atmaz.
umut fakirin ekmeği, fakir edebiyatına gerek yok, gerçekleri konuşmalı.

umduğunu bulamayanla dolu dünya insanlığı,

öte yandan yapan yapıyor caydırıcı gücünü ve ukrayna yapsa idi bu füzelerden kendisi, şimdi rusya işgal edemezdi değilmi, zelensky de ne batıya yalvarırdı nede halkı konvansiyonel silahlar altında ölmezdi.

gerçekçi olmalı, finansla savaş parayla vs Rusya dağılacak diye beklemek doğru değil, gerçekte bir işgal var ve sonuç belli, zelensky gider ve hani gereksiz olan gidince düzelir herşey normale döner bu daha yüksek ihtimal, ukrayna halkı kaç gündür sığınaklarda kurtuluşu bekliyorken daha yakın sonuç bu bence.

umut fakirin ekmeği, fakir edebiyatına gerek yok, gerçekleri konuşmalı.

umduğunu bulamayanla dolu dünya insanlığı,

öte yandan yapan yapıyor caydırıcı gücünü ve ukrayna yapsa idi bu füzelerden kendisi, şimdi rusya işgal edemezdi değilmi, zelensky de ne batıya yalvarırdı nede halkı konvansiyonel silahlar altında ölmezdi.

gerçekçi olmalı, finansla savaş parayla vs Rusya dağılacak diye beklemek doğru değil, gerçekte bir işgal var ve sonuç belli, zelensky gider ve hani gereksiz olan gidince düzelir herşey normale döner bu daha yüksek ihtimal, ukrayna halkı kaç gündür sığınaklarda kurtuluşu bekliyorken daha yakın sonuç bu bence.

Ukrayna'nın yenilmesi bile Rusya'nın kurtuluşu olmayacak maalesef. Batılılar tamam sen büyüksün Putin deyip barış mı isteyeceler. Esas hayal bu.

Ukrayna bir bahane batı için. Esas amaç Rusya'nın parçalanması. Yediği darbe çok ağır.

Şöyle düşünün bankadaki paranızı çekemiyorsunuz. Blokeli. Kimseden borç alamıyorsunuz, herkesin parası blokeli. İnternet yok. Cepteki nakiti tüketti herkes. Napar 150 milyon insan bu durumda.
İşte Rusya'nın başına bu gelecek. Bakalım kaç gün sonra Putin'i parçalayacak Rus halkı.

Güçlü Rusya. Hahaha 😁😁😁