ağırlığı nedir acaba bu matrisin 24 lu çok gelmesin tumoya sürük yerde zorlar
Yok gelmez 1320 kg ceker rahatlıkla senin tumo [emoji106]
ağırlığı nedir acaba bu matrisin 24 lu çok gelmesin tumoya sürük yerde zorlar
Çok değil pulluklar 970 kg benim hem sallı o bile kaldırmiyor onunu garantisi nasılmis rica etsem sahibinden de tekirdag da var 3.750 ye gelen alır diyor is gormezmi açaba bakarmisinizYok gelmez 1320 kg ceker rahatlıkla senin tumo [emoji106]
Çok değil pulluklar 970 kg benim hem sallı o bile kaldırmiyor onunu garantisi nasılmis rica etsem sahibinden de tekirdag da var 3.750 ye gelen alır diyor is gormezmi açaba bakarmisiniz
Bu çizelge pulluk seçim çizelgesi bak bakalım sana uygun modeli
Şahsi fikrim 4 lü 14 numara dönerli pulluk
Hayırlısı olsunEvet kardeşim tablo gerçekçi.. Biz de orta yolu bulup 5-13 lü aldık bizim pulluğu da iyi fiyata aldı yanına bir de matris armoni merdaneli gobleyi aldık bakalım nasıl olacak. Gelince paylaşırım sizlerle
Evet kardeşim tablo gerçekçi.. Biz de orta yolu bulup 5-13 lü aldık bizim pulluğu da iyi fiyata aldı yanına bir de matris armoni merdaneli gobleyi aldık bakalım nasıl olacak. Gelince paylaşırım sizlerle
Hayırlı olsun abi armonide iyi olmuş [emoji1303] maliyet ne tuttu
Hayırlı olsun güle güle kullan
Ekli dosyayı görüntüle 19395 ilan no bulamadım ancak ürün bu diskaro bölümune basınca 4 yada 5 . sırada gorucen zaten arkadaşlar anlayana da yorumlasin alınır mı
Şimdi Şase sağlam ise diskler poryalar komple degistirsem ne kadar tutar acaba arkadaşlar bilen varsa yazabilir mi
Bu yigma yapıyor ortaya çok aynı marka komsumda var birde is genişliği çok az onun
aradım o ilanı satmış adam ama Çekili ortadan tekerli goble varmış onda onu foto atcak simdi
Foto var miOndan bizim arkadaşta var satıyor. İlgi marka çok temiz. 24 lü nakliye nasıl olur bilmem ama hesaplı alınabilir. Çünki o da benim aldığımdan alacak ancak Amasya'daki bayi onu takasa almadı, askılılar çıkınca onlara pek rağbet olmuyormuş. Ama güzel alet senin işini görür.