Sizin toprak yapısı için olabilir ama bizim burda bence goble 10 numara olur.
Goblenin işçiliği zor.sıra başı dönüşlerde tarlanın köşelerinde çok uğraştırıyor.
Sizin toprak yapısı için olabilir ama bizim burda bence goble 10 numara olur.
Sgl Yasin 5- 14 ünlü olacak gibi henüz teslim almadım alınca paylaşacam görsel inş Allah daha iyisini sizlere nasip etsin
Abi tavsiyemi hiç dikkate almamışsın inşallah pişman olupta bizim gibi satmak zorunda kalmazsın ) hayırlı olsun
Geçmiş olsun abi Allah beterinden saklasın. Ağaçlar kaç yaşındaydı yeni fidan mıydı?
Yok 9 yas falan sagolasinhasattan sonra tarlanın etrafında hiç kavak birakmicam zaten satacaktım şimdi farz oldu annem üzülüyordu kesme siye bu gün anamda kes oğlum sat dedi
Abi geçmiş olsun, cuma günü aramışsın şuan farkediyorum kusura bakma
Geçmiş olsun Allah daha kötüsünden korusun.
Geçmiş olsun Oğuzhan abi uzun boylu ağaç bulundurmak hiç yararlı değil devrilme tehlikesi daha yüksek kısa boylulara göre.
Abi geçmiş olsun, cuma günü aramışsın şuan farkediyorum kusura bakma
Geçmiş olsun, bu ağaçlar Kanada kavağı, beyaz kavak gibi duruyor.Odunu yumuşak cins olduğu için böyle olur, fırtınaya dayanmaz.120 TL/ton civarı piyasası vardı.Nasip neyse odur.
Geçen yıl dolu hadisesi yaşandı, 5-6 köyde çatı-kiremit kalmadı.Hepsi panel saç arası köpüklü malzemeden çatı yaptırdı.Sigorta yaptırmak şart.
Görkem malum konuya son nokta koyacakken aramıştım sonra hallettik zaten hayırlısı. Bu arada pulluk ve goblemiz bu gün geldi henüz resim çekmedim çekince atarım. Malum bu günkü afet durumu her şeyi unutturdu.