Parlayan mi? Onallar mı? Agrotek mi? U tipi mi? X tipi mi?

Teknoloji uzaktan gelince maalesef böyle pahalı oluyor (yerli ürün yokmu bizde bu paneli sistemi üreten gps olmasın tamam ama bunu illa yapan olur bence) .Bilgiler için çok sağolun

Var ya olmazmı bir sürü yan sanayi var ama alanlar çok uzun süreli kullanamadı veya kullanımda sorunlar oluyor ben o yüzden kafam rahat olsun dedim avrupa aldım seçim sizin bu konuda.

Var ya olmazmı bir sürü yan sanayi var ama alanlar çok uzun süreli kullanamadı veya kullanımda sorunlar oluyor ben o yüzden kafam rahat olsun dedim avrupa aldım seçim sizin bu konuda.
kim yapıyomuş bu regülatörlerin yan sanayisini. o kadar araştırmıştım zamanında büyük oyunculardan biri hariç hiçbirinden böyle sistem duymadım.

önallar x kol 15 metre 1 tonluk t jet memeli mikserli 33.000 tl ye aldim uzunkopru öz ticaret gurkan lebeden . Almadan once piyasa arastirmasi yaptim en hesapli bizim bolgede burasi. Sacma sapan fiyat vermiyorlar bazi dukkanlar kimine 15 e kimine 20 ye kakaliyo. Burda standart fiyat dukkana giren eli bos cikmaz . Gecenlerde ugradim dukkana catalcadan matrisin cizelini almaya gelmis 2 genc aldilar gittiler. Boyle esnaflarin yakinimizda olmasi sevindirici. Tum trakya bolgesindeki uyelerimize siddetle tavsiye ederim. Ayrica matris palazoglu caselli urunleride var. Malinda arkasinda duruyorlar. Zamaninda goblelere tas alirken tanistim piyasadan cok asagi fiyata almistim. Guler yuzlu isini severek yapiyotlar . Aytica kendi imal ettigi urunlerde var tirmik vs. Ovmuyorum adamlar daha fazlasini hakediyor . Alisveris yapmasanizda gidin bi cayini icin ne demek istedigimi anlarsiniz.

Ayni
önallar x kol 15 metre 1 tonluk t jet memeli mikserli 33.000 tl ye aldim uzunkopru öz ticaret gurkan lebeden . Almadan once piyasa arastirmasi yaptim en hesapli bizim bolgede burasi. Sacma sapan fiyat vermiyorlar bazi dukkanlar kimine 15 e kimine 20 ye kakaliyo. Burda standart fiyat dukkana giren eli bos cikmaz . Gecenlerde ugradim dukkana catalcadan matrisin cizelini almaya gelmis 2 genc aldilar gittiler. Boyle esnaflarin yakinimizda olmasi sevindirici. Tum trakya bolgesindeki uyelerimize siddetle tavsiye ederim. Ayrica matris palazoglu caselli urunleride var. Malinda arkasinda duruyorlar. Zamaninda goblelere tas alirken tanistim piyasadan cok asagi fiyata almistim. Guler yuzlu isini severek yapiyotlar . Aytica kendi imal ettigi urunlerde var tirmik vs. Ovmuyorum adamlar daha fazlasini hakediyor . Alisveris yapmasanizda gidin bi cayini icin ne demek istedigimi anlarsiniz.
fiyati ayni model, mikserli pirinc memeli olan icin aldik. 3lu t jet olsa ne kadar fark eder?

Mibzerle iz bırakmalı ekim yaptım fakat ilk sıra tarla sınırında mecbur daha geniş oluyor bu yüzdende ilaçlama makinasının kollarını ayarlayamiyorum izlere bunu nasıl çözüyorsunuz

Beyin takmak zorundasın o olmadanda yapanlar ama tr de örneği yok. U tip yol vaziyetinde 2.20 gibi geliyor traktör arkasından taşmıyor. X tipi kısmen kapatıp açamıyorsun bu benim için olmassa olmaz özellik. Elle açılırda hangi imkanlar varsa hidroliktede olacak.

Önallar firması ürünü yaptık der sadece der. Ne bayide ne fuarda görürsün almaya kalk görüpte alcam de göstercek bir ürün yoktur ortada. Bugün Almanyadan Amazone UF geliyor. Fuarda bayide firma web sitesinde her yerde teknik bilgi, tanıtıcı film, fiyat bilgisi, broşür vs. Ne istiyorsan elinin altında. Önallar bu mantıkta değil. Madem makineyi yaptı bayilere dağıtacak reklam filmleri çekecek. Müşteri ürünü görecek elleyecek üstüne çıkacak. Tarla günü yada test makinesi olacak. Sen bunları yapma müşteri gelecek zannet çok beklerler. İrtemin makinesini begenirsiniz begenmezsiniz en azından göreceksiniz elleyeceksiniz test edebileceksiniz. Öyle parayı ver gerisini sorma olmayacak.
Mustafa Bey,

Bahsettiğiniz tüm tanıtım materyalleri bayilerimizde de youtube kanalımızda da bulunuyor. Malum yıl 2021 olduğu için artık çok fazla hardcopy basılmıyor, onun yerine internet üzerinde çalışılıyor. Resmi youtube sayfamız: https://www.youtube.com/channel/UCEvE42JzqOUF6K5RNm5A0xA
Ayrıca istediğiniz bilgiler olur ise bana mail adresinizi iletin oradan paylaşabilirim.

Son olarak organizasyonlar için pandeminin bitmesini bekliyoruz, biz bu süreçte çok yoğun çalıştık ve yakında bu çalışmaları sunacağız inşallah, bu başlıkta konuşulan bir çok konuya da çözüm getirmiş olacağız.

Sağlıklı günler dilerim.
Ali