Bir tane basınç saati yeter. Videoda nasıl kalibrasyon yapılacağı umarım anlaşılıyordur.
Yazdığımda hata yok. Kabin içindeki o yeşil pano olmasaydı, makinayı kullanmak için kaç tane hidrolik çıkış gerekirdi?
Bu arada görsellerine tekrardan baktım. Parlayanda dik kanat modelinde yol pozisyonunda arkada 5 tane meme var. Yol genişliği tahminen 2,20 gibi gelir. X modelinde arkada 4 meme var. Onunda yol genişliği 1,80 gibi gelir. Yani U tip kanat 18 metre ve üzeri için uygundur fikrimi hala koruyorum. Çünkü X tipte 18 metre yapabilmek için arkaya 6 tane meme koyuyorlar bu da yol kullanımı için pek uygun olmuyor. Yatay kanadı hiç söylemiyorum bile.
Önalların cesareti konusunda size maalesef katılamıyorum. Piyasaya ilk defa 1 tonluk üzeri yerli depo çıkarttı. Ayrıca gene bölüm ayarlı regülatörü de yerli olarak çıkarttı. Ekstra ücret mukabili alabiliyorsunuz. Sadece satış sonrası sıkıntı olursa sizi parça temin etmede süründürür.
İrtem metal üzerine çalışan bir firma olduğundan şahsi düşüncem plastikten özgün tasarım bir depo yapmayacaktır . Çünkü karşısına kalıp parası gibi bir maliyet çıkacaktır ve buda yüklü bir meblağ diye hatırlıyorum. Ya bunu maliyete yansıtmak zorunda kalacak ve fiyat şişecek ya da katalogta görünen depoyu veya herhangi bir yerli depo kullanacaktır. Yerli depolar ise mikserli tasarlanmadığından mikser ya yanlara taşacak ya da kolların arkasına konulacak. Öyle acayip bir görüntü oluşturacak.
elektornik bilgisayardan hangi verileri görüntüleyebiliyorum? kalibrasyon-norm konusunda kolaylıklar nedir bilginiz var mı