Baki açtığını zaman kaputa deyiyo orijinal ayarını bozma
Bu haliyle dönüş yarı çapı nedir?Açsam daha epey bi mesafe var..
Manevrası süper bizim 35'likten iyi dönüyor..Baki açtığını zaman kaputa deyiyo orijinal ayarını bozma
Hiç ölçmedim amma 35'liğin römorkla iki manevra ve tek fren yaparak döndüğüm yerde bununla tek seferde dönüyorum..Bu haliyle dönüş yarı çapı nedir?
Peki bu şekildeyken ön kepçe ile kullanımda sorun çıkarır mı?Hiç ölçmedim amma 35'liğin römorkla iki manevra ve tek fren yaparak döndüğüm yerde bununla tek seferde dönüyorum..
Bakiii yine Zetor karşıtlarını bize takacaksin uğraştırmış biziManevrası süper bizim 35'likten iyi dönüyor..
Bence çıkarmaz çünkü orjinali bu şekilde..Peki bu şekildeyken ön kepçe ile kullanımda sorun çıkarır mı?
35'lik kısa olduğu halde iki manevra..Havalar bi ısınsın onunda manevrasını açacam kovanlardan yarım santim kadar alınca oda tek manevra döner olur..koca motorun tek seferde döndüğü yerde iki manevra ve tek frenle ancabendede 135 lik var tek frenle olduğu yerde dönüyor zetor daha iyi dönüyosa helal olsun derim
Baki video bekliyoruz.35'lik kısa olduğu halde iki manevra..Havalar bi ısınsın onunda manevrasını açacam kovanlardan yarım santim kadar alınca oda tek manevra döner olur..koca motorun tek seferde döndüğü yerde iki manevra ve tek frenle anca
Ben ne duydum ne gördüm.Resimleri fln var mi görsek.
sistem ayna mahruti üzerindeki disk aracılığı ile frenleme sağlıyor 4x4 sistemi ile alakası yok.
Aynen difransiyele girip ayna mahruti üzerindeki disk ile frenleme yapıyorEn son foto parmak ile gosterilen ön difransiyale giriyor dimi.Sanirim orta göbekten kilitliyor milleri.
Aynen difransiyele girip ayna mahruti üzerindeki disk ile frenleme yapıyor
Fren hortumuParmakla gösterilen yer ön diferansiyeli kitlemek için olabilir mi? Yoksa fren mi?
Orda balata mı var?Fren hortumu