KontAgi aciptami pompaladin
KontAgi aciptami pompaladin
Baki ikinci fotoğraftaki beyinnin butaraftaki yuvarlak yeri donderdigin zaman tüm firenleri kitliyo imdat fireni orası bilgin olsun
Evet bende bunu diyorum..
Benim dediğim bu vana sendemi bunu diyosun
Tamam şimdi oldu hele diyorum imdatsa içerde niye kol yok önlerin hava destekli veya desteksiz çalışması gibi birşey o zaman..Bu ön merkezlere hidrolik yağı basan beyne hava gönderiyor
Yok yağ gelmiyor borular komple boş..Ön merkezlere yağ gelmiyomu
O öndeki büyük şalter kapalıyken de pedala basınca fıs fıs ses yapıyor..Hava ile calistigindan KontAgi aç önler hava destekli frene basınca resimdeki vana hava gönderiyor fiş fiş diye ses cikariyomu
Kullanma kılavuzu yok mu Baki internette?O öndeki büyük şalter kapalıyken de pedala basınca fıs fıs ses yapıyor..
Katalogdaki bilgiye görede hava tüpü tam dolu olduğunda fren ayarı yap yazıyordu..
Tüp boşken daha iyi olmaz mı ayar.? direkt yağı pompalar.
Klavuz var amma ingilizce motoru aldığımda telefona kaydetmiştim..Kullanma kılavuzu yok mu Baki internette?
Katalogda bu vanayı tarif ediyor.. içinden çıkamadım hep teoride kalıyorumHavasız calismazki baki mazot deposunun arkasında öne yağ basan beyin var onu gordunmu sorun ordadır kesin
Römork freni kanallaması diyor ama ucundan çıkan boru ön dingile gidiyorAt buraya çeviren biri çıkar belki
Ben araştırırken şu siteyi buldum
http://www.cals.cz/zetorservice/zetorservice.asp
Nereye gitmesi lazım ki[emoji4]Römork freni kanallaması diyor ama ucundan çıkan boru ön dingile gidiyor