[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Son durum nedir? Zetor Acedmy
Hala yağmur yağıyor galibaSon durum nedir? Zetor Acedmy
New Holland & Ford; 5640, 6640, 7740 ve New Holland 9566 gri gövdede de, mevcut önlerde fren sistemi.Benim bildiğim sadece sdf grubunda vardı önlerde fren.
Vay be alırken sormak lazım o zaman.New Holland & Ford; 5640, 6640, 7740 ve New Holland 9566 gri gövdede de, mevcut önlerde fren sistemi.
New Holland & Ford; 5640, 6640, 7740 ve New Holland 9566 gri gövdede de, mevcut önlerde fren sistemi.
Hava basmak için mi.?Arkadaşlar yazdıklarınızın hepsini okudum ben yeni zetorcu yum elimde eski kasa 7441 var
Sizler ustasınız bana da yardımcı olabilir misiniz
Kompresörün ucuna bi hortum takmak istiyorum gövdeyi kirletmesin diye
Ama motorada zarar verir diye korkuyorum
Yardımcı olursanız sevinirim
Bi fotoğraf atsana nasıl birşey.?Yok abi sadece gövdeyi çok kirletiyo kirletmesin diye
Frenler ne durumdaBi fotoğraf atsana nasıl birşey.?
Hava çok soğuk ilgilenemedim, yapınca test videosunu atarım..Frenler ne durumda
Tamam. Ön dingil normal mi yoksa konik dişli mi?Hava çok soğuk ilgilenemedim, yapınca test videosunu atarım..
Baki manevranın iyi olduğunu söylemişti.Normal carraro..
Öndilgil derecesi dingilde ki rot başlaronda ki vidalardan yapılıyor. Ama bize söylenen serviste bu mesafenin kepçe için fazla açılmaması yoksa aks ve şaft kısmında arıza oluşabileceği.Manevra derecesi.. kubita ile ayni..
Lakin dingil arasi mesafe ondan fazladir.. yani donus capi azicik fazla olabilir..
Açsam daha epey bi mesafe var..Öndilgil derecesi dingilde ki rot başlaronda ki vidalardan yapılıyor. Ama bize söylenen serviste bu mesafenin kepçe için fazla açılmaması yoksa aks ve şaft kısmında arıza oluşabileceği.