Memnun kalan da var sıkıntı çeken de var Emrah hocam, erkunt sana düşmemiş anlaşılan bak akrep kral senin hakiki nasibinmiş belki, bizim erkunt birisinin NH öyle işte.
Ezbere LDA aktif demek doğru değil eyw. ama bu duruma açıklık getirdik artık sıkıntı yok.
Yerli üretim başta zaten gereken gücü yansıtmıyor ayar şart.
Ücretsiz ayar güzel ama Keşke tüm traktör üreten firmalar gereken tam ayarı yapıp yollasalar satışı öyle olsa kimse pompacı vs uğraşıp durmaz. Yine iyi kötü ayara gönderip adam ediliyor sistem. Siz cebinizden yaptırdınız eee birileri garantim bitsin diye bekliyor sonra o da cebinden masraf ediyor vs.
Şu kesin ve kesin ki 300 saaten sonra falan bu sisteme el atılması gerek garanti kapsamını delmeden bu durumu halletmek gerek marka farketmizin özeliklle yerli üreticiler.
Gel kanıtla konusu da oldu ayara gönderilen bir 80.4 lüks pompası yakıt ve performans değişmedi tüketim fazla idi ve fab. yetkilileri ve pompa servisi gidip yerinde deneme yapıldı yine durum değişmedi sonra fabrikaya götürüldü servet 80 orda tekrar bi ayar baskı balatanın ayarı hatalı imiş hata da giderildi tekrar aynı ekip tarlaya teste aynı senin akrep kral gibi içinden bir motor daha çıktı sanırsın.
Bu performans işi sadece pompaya da bağlamak doğru değil aslında şimdi konu pompa ve LDA.
Yine yazalım buradan hemfikir olduğumuz şeyi
tam anlamıyla ayarsız bir mazot pompasında ki LDA işini yürütemediği için pasif kalıyor bunun için görevini tam yapmıyor gereken yerde devreye girmesi gerekirken ya gecikiyor ya da gerek kalmadan işlem bitiryor (Ya vites düştün ya da ayağını gazdan çekmiş oluyorsun)bu arada.
Pompa hakkı ile çalışsa gereken yerde de LDA ben burdayım der, yani adam gibi bir pompa ayarı LDA sistemini doğrudan etkiliyor.
Durum bu.
Şimdi anlaştık sanırım Emrah hocam saygılarımla.