Neden Kubota

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: Neden Kubota

yav senın anlamada problemın var heralde.ben yakıtına bıseymı dedım az yaksın keske.uzayda yasamıyoz heralde kubato bızım burada 1 tane var.adamlar memnun kullanıyo.zaman zaman calısmasınıda gorduk.ben kotu veya cok yakar demiyom.bızım buradakı kubotoyu adam senede enaz 2 sefer konyaya servıse goturur.kamyon tutar gitgel 250 km.diger markalarda ise en fazla 10 kmede servısın yanındasın.benım demek ıstedıgım bu .bakım veya dıger sebeblerden dolayı.yanı bukadar elin malındaki heveslilik ne anlayamadım.turkıyedeki servis ikinci eli hele bi cogalsın ozaman belki.ama inanıyorum servis ve yedek parcada kubato turkiyede yerini alana dek bizim yerli tarktorlerımız kubato veya mflerden eksık kalır yanıda kalmaz buda bi gercek.

zerenler42 link=topic=51650.msg526184#msg526184 date=1328102488' Alıntı:
yav senın anlamada problemın var heralde.ben yakıtına bıseymı dedım az yaksın keske.uzayda yasamıyoz heralde kubato bızım burada 1 tane var.adamlar memnun kullanıyo.zaman zaman calısmasınıda gorduk.ben kotu veya cok yakar demiyom.bızım buradakı kubotoyu adam senede enaz 2 sefer konyaya servıse goturur.kamyon tutar gitgel 250 km.diger markalarda ise en fazla 10 kmede servısın yanındasın.benım demek ıstedıgım bu .bakım veya dıger sebeblerden dolayı.yanı bukadar elin malındaki heveslilik ne anlayamadım.turkıyedeki servis ikinci eli hele bi cogalsın ozaman belki.ama inanıyorum servis ve yedek parcada kubato turkiyede yerini alana dek bizim yerli tarktorlerımız kubato veya mflerden eksık kalır yanıda kalmaz buda bi gercek.
senin aslında yok astarında yok.....

zerenler42 link=topic=51650.msg526184#msg526184 date=1328102488' Alıntı:
Son cümlene yazıyorum bunu erkunt önce bi shuttle koysun traktörlere ondan sonra kubotaya masseye yetişirmi orasıda meçhul sonra bi süper dümenleme falan emin ol kubota en fazla 2 yıl sonra türkiyede gayet iyi bir konuma gelecektir yani hakettiği yere ZF şanzımandan vazgeçip bi dyna şanzımana bi geçiş yapsın erkunt sonra konuşuruz :8

Freston link=topic=51650.msg526189#msg526189 date=1328102747' Alıntı:
Son cümlene yazıyorum bunu erkunt önce bi shuttle koysun traktörlere ondan sonra kubotaya masseye yetişirmi orasıda meçhul sonra bi süper dümenleme falan emin ol kubota en fazla 2 yıl sonra türkiyede gayet iyi bir konuma gelecektir yani hakettiği yere ZF şanzımandan vazgeçip bi dyna şanzımana bi geçiş yapsın erkunt sonra konuşuruz :8
En güzel cümleyle açıklamıs arkadaş güçç*-* güçç*-*

nh_fıat link=topic=51650.msg526173#msg526173 date=1328101894' Alıntı:
tekneloji falan boş işse sen nie okadar para verip eerkunt aldın onu alcana bi tümo yada 640 fln alaydın ? ?
onlarıda kullandım kardes meraketme.10 sene yakın 86 model 640 vardı.cok ekmegını yedım.2011 dek 74,80 tumusum vardı keza oda oyle.daha bırgun bana sorun yasatmadı.2012 de erkuntu aldım.biraz teknolojıde gerıde kalmıs dıger k ..ye gore ama olsun turkıye pazarında adından soz ettıren nevholad ve tumosandan sonra en cok satan marka.hic olmassa yerli malı yurdumun malı..

zerenler42 link=topic=51650.msg526193#msg526193 date=1328103050' Alıntı:
onlarıda kullandım kardes meraketme.10 sene yakın 86 model 640 vardı.cok ekmegını yedım.2011 dek 74,80 tumusum vardı keza oda oyle.daha bırgun bana sorun yasatmadı.2012 de erkuntu aldım.biraz teknolojıde gerıde kalmıs dıger k ..ye gore ama olsun turkıye pazarında adından soz ettıren nevholad ve tumosandan sonra en cok satan marka.hic olmassa yerli malı yurdumun malı..
tümoyu nie deiştirdin. hem yerli malı hem yurdun malı hem teknelojisiz tam senin istediğin gibi.
mustafagursacli link=topic=51650.msg526175#msg526175 date=1328102028' Alıntı:
arkadaşa kubotayı tanıtmak isterim.... önyargıyla olmayacağını anlarsa
:)boşver abi takma sen :) ah bi kubomm olsa..

zerenler42 link=topic=51650.msg526197#msg526197 date=1328103282' Alıntı:
ii senin olsun kardes.amman sen cok ii ol.senın motur sahane bizimkiler katır.gel ben sana aslıda gosterem astarıda.
Bi fark varmıki :S Vites geçişlerinde gacır gacır ses geliyor çokmu şahane az zorladınmı erkunt basıyor karadumanı eşeği zorlayınca oda basıyor karadumanı ben bi fark göremedim açıkçası bim-*s

Konu iyice amacından saptı.Çoktan kapanması lazımdı zaten ama sonra yok muhalefet ediyosunuz yok konuşturmuyosunuz muhabbeti olmasın diye uzunca bir süre bekledim müdahale etmek için ama artık teknik özelliklerinin falan da konuşulması bitti,karşılıklı kavgaya dönüştü,burdan sonra bu konunun kimseye iyi kötü birşey katmayacağı da belli zaten.

Ben sitedeki tüm arkadaşlara birkez daha birşey söylemek istiyorum,gereğinden fazla övmek veya yermek her zaman tehlikeli bu konularda.Bu sözüme itibar etmeyenler açsınlar Fendt Bölümünü,dünyadaki bir numaralı traktörün aşırılıktan dolayı insanların gözünde ne hale geldiğini görsünler,ondan sonra birkez daha düşünsünler.

Ha bu konudan halen tatmin olmadık biz tartışmak istiyoruz diyen varsa artık kendi aralarında tartışmaya devam etsinler,konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...