Neden Kubota

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: Neden Kubota

dengesiz link=topic=51650.msg525882#msg525882 date=1328050126' Alıntı:
Maşallah konu hala aktif halde, sohbet hararetli herhalde. Ben Kubota kullanmadım ama orta sınıf çiftçi için yeterli makineye benziyor bence, tabi MF 5400 serisi ile karşılaştırmak yanlış olur, Dyna şanjuman apayrı bişey çünkü. 5400 serisini hidrostatik yağ başınçlı Dyna şanjumana sahip, onun muadili traktörlerle karşılaştırmak daha doğru olur. ( Fendt Vario, Deutz CVT, vb..)
Ama Erkunt, Tümosan ' lada karşılaştırmak yanlış olur, bir boy büyük gelir kalite ve teknoloji açısından Kubota.

Yalnız Kubota ' ya dünyanın en büyük dizel motor üreticisi deniyor, şaşırıyorum, ben yanlış biliyorum herhalde.
Caterpillar, Cummins, Deutz, MAN, Perkins, Volvo Penta, General Motors, MWM, Mercedes- Benz vb.. bunlar hangi dünyaya şatış yapıyor acaba :)
Ben dünyanın en iyi ve en büyük motor üreticilerinden birisi olarak DEUTZ markasını biliyorum.. Hakediyor..

Dqn link=topic=51650.msg525891#msg525891 date=1328050469' Alıntı:
Ben dünyanın en iyi ve en büyük motor üreticilerinden birisi olarak DEUTZ markasını biliyorum.. Hakediyor..
almanlara 2. dünya savaşını kazandıran marka

dünyada yer ayrı dizel motor üreticilerindendir isuzu

onarımsız 1.5 milyon km çalışan motoru reklam kampanyası yapmıştı

gokhanozkan link=topic=51650.msg525776#msg525776 date=1328046146' Alıntı:
reno 9 dediğin araba senlemi yaşlı yoksa senden büyükmü.o yıllarda doğan çocukların şimdi çocukalrı var.bilerekmi yaptın yorumu bilemedim.

yorum: kubotalar kaliteli,baksana toyotaya.ikiside japon
cevap: dam üstünde saksağan ,vur beline kazmayı,annem yumurta pişirmiş ,yaşasın 23 nisan duva*-*0
bizimde arabamız bu aslanım...

mustafagursacli link=topic=51650.msg525956#msg525956 date=1328075773' Alıntı:
bizimde arabamız bu aslanım...
iyide diğer taraftan düşünürsen 2010 model civici 85 model reno 9 la kıyaslamanın yanlış olacağını bilmelisin.desenki reno megane senin arabandan azmı yakıyor ,evet az yakıyor.Aslanım !
ayrıca paylaştığım takvim arkası yazısını kim sildi.altı üstü takvim arkasıydı.yalan,hile veya herhangi bir belge niteliği taşımayan evrak kimin zoruna gittiki sildiniz.tekrar paylaşıyorum.silen haber verirse sevinirm.

mustafagursacli link=topic=51650.msg526002#msg526002 date=1328086711' Alıntı:
elimizde olan ve az yakması ile ünlü olan bir araç bildiğime kıyaslıyorum doğrusuda bu değilmi?
biri 80 model biri 2010.bunun neresi doğru :S

mustafagursacli link=topic=51650.msg526006#msg526006 date=1328086925' Alıntı:
gökhan elimde olan bu elimde megane olsa onun verilerinide söylerdim yeni sattığım avensis kmde 40 kr yakıyodu
neyse konumuz araba değil.boşver. ok-*-s

Ben sildim. Bölgesel bir takvim arkası yazı olduğu için üstüne alınanlar, içerleyenler olabilir. İnsiyatif benim elimde olduğu için sildim.

almanya 2. dünya savaşını kazanamadı. ikinci dünya savaşı sebebiyle teknolojisini geliştirdi diyorsan evet.neden su soğutmalıdan hava soğutmalı motora geçtiğini biliyorsunuzdur zaten deutzun.
qarizmatiqa link=topic=51650.msg525901#msg525901 date=1328050970' Alıntı:
almanlara 2. dünya savaşını kazandıran marka

arkadaslar herkesin motoru kendinee kalsın parası cok olana new holland mf kubota fendt vs yakısır olmayana tümo enter ford vs yeter güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-*

SALİM link=topic=51650.msg526089#msg526089 date=1328096457' Alıntı:
almanya 2. dünya savaşını kazanamadı. ikinci dünya savaşı sebebiyle teknolojisini geliştirdi diyorsan evet.neden su soğutmalıdan hava soğutmalı motora geçtiğini biliyorsunuzdur zaten deutzun.
aman yarabbi kazandıran mı yazmışım Magirus- Deutz Diesel Motorun tarihçesi Almanya - Rusya savaşına dayanır.Rusya yakınlarına kadar gelen Alman ordularının ağır kış şartlarında araçları donar motorları çatlar.İşte böyle bir zor ortamda ihtiyaç üzerine yapılan çalışmalar Magirus hava soğutmalı motorun çıkmasına sebep olur... sonraki seferlerde böyle bir sorunla karşılaşmıyorlar diye biliyorum

zerenler42 link=topic=51650.msg525513#msg525513 date=1328036983' Alıntı:
yavv bana bi sole kardesim bu kubatonun teknolojısı neymıs.erkunttan tek farkı suuftmu ne ondan var.kusura bakmayın ama erkunttada ileri geri levyelii.teknolojı falan bunlar bos sey.bir zamanlar kara şimsek die bir dizi vardı.zannımca bu traktorde heralde ole bisey.traktore binende mayk olur. hııh tamam.tarlaya varın traktore den ki aha sana tarla gösterirsin.in traktorden gec agacın golgesine ben bi guzel yatayım.sen tarlayı bitirince beni uyandır.valla aslında guzel olur bee.japonlara dielimde yapsınlar nede olsa teknolojilerini bizim yakalamız imkansız.ancak cekikgozler yapar..dur bi telefon acam kubatoyaa
Sen kafayımı yedin arkadaş biz burda ithal mf diyoruz kubota diyoruz sen gelmişsin erkunt diyosun kız-*sw shuttle ile levyeyi mf ile erkuntu kubota ile erkuntu karşılaştırmak saçma

kardeslik cokta tın.paran neye yetıyosa gıt onu kullan.ben burda erkunt kubatodan veya mfden ustun demiyom.orta halli cifciler icin hem yakıt hemde servis ikinciel yedek parca acısından yerli mallar cok idaal.bızım etımız ne budumuz nede okadar teknolojıde ılerı sevıyedeki tarktore bıncez.bak simdi erkunt 70 likle emsali kubato 70 likmi artık odegerdeki traktor arasında 20 bin tlye yakın fiat farkı var.bu 20 bın tl bana tam olarak 5 sene mazot param demektir.ortalama yıllık 4 bin tlden.benı erkunt veya tumo yoldada bırakmaz tarladada.haa sen kubatoyla 1 saatte ısısnı gorun benımkı 1 saatı gecer ofarklı.tamam adamlar guzel traktor yapmıs dicek bısey yok ammaaaa.bunu mali yonu var.artı turkıyede servis agı ve yedek parcadaki sistemin yerine oturması gerek.ben erkunttun servisine alo dedimi en gec yarım saat icinde traktorun basında.eger bende kubato olsa adamlar taa konyadan enaz birgun icinde gelır.ve isin hallolurmu olmazmı belli degil.ısın ozu varsın erkunt teknolıjıde geri olsun.benim bu aradaki fıat farkıyla ben 5 sene mazotumla ısımı gorur eger ısım yolundaysa gıder 5 sene sonra kafama ne uyarsa traktorumu degıstırırım.yüce mevlam isimzde kolaylık kazancımızı bereketli eylesin.

Tüm mesajları okudum konu kubotayken başka markalara arabalara gelmiş neden olduğunu anlayamadım bazı arkadaşlar fanatiklik yapmış kubota yada mfciler değil
Gördüğüm kadarıyla kubotanın torku çok düşük muadillerine göre
Ayrıca kubotayı massey 5 serisiyle karşılaştırmak yanlış gibime geliyor
Kubota çok güzel makina kullandım gördüm konforlu makina tarlada deneyemedim manevrası dillere destan çok güzel normal traktörlerin tekfrenle döndüğü yerden düz dönüyor çok iyi bir özellik benim gördüğüm sadece kabini dar motoru kubota yedek parça sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum servis ve bayii ağı hergeçen gün büyüyor daha zamanı var massey gibi new holland gibi traktörlerle karşılaştırılmak için servis ve yedek parça ağının çünkü türkiyeye yeni giriş yapmış bir marka benim gördüğüm gözlemlediklerim bunlar mf sahibiyim ama yinede kubota çok güzel bir traktör asla inkar etmem bunu massey 5 serisi biraz daha ağır basıyor yinede kubotayı videolardanda takip ediyoruz forumdanda ayrıca gidip yerinde gördüm kubotayı bayiisinde vb yerlerde bilmeyen konuşmasın diyorum ben sadece yorum kalabalığı sadece başka birşey değil.

mustafagursacli link=topic=51650.msg526168#msg526168 date=1328101740' Alıntı:
ya zerenler Allah rızası için sen hayatında kubota gördünmüde yakıtını kıyaslıyosun ......
Boşver mustafa sen güvenip almışsın bu traktörü o kadar parayı vermişsin herşeyinden kısmışsın borcunu ödemek için birkaç vızıltıya kulak asma bence çok güzel bir seçim yaptın kubota almak ile.

zerenler42 link=topic=51650.msg525513#msg525513 date=1328036983' Alıntı:
yavv bana bi sole kardesim bu kubatonun teknolojısı neymıs.erkunttan tek farkı suuftmu ne ondan var.kusura bakmayın ama erkunttada ileri geri levyelii.teknolojı falan bunlar bos sey.bir zamanlar kara şimsek die bir dizi vardı.zannımca bu traktorde heralde ole bisey.traktore binende mayk olur. hııh tamam.tarlaya varın traktore den ki aha sana tarla gösterirsin.in traktorden gec agacın golgesine ben bi guzel yatayım.sen tarlayı bitirince beni uyandır.valla aslında guzel olur bee.japonlara dielimde yapsınlar nede olsa teknolojilerini bizim yakalamız imkansız.ancak cekikgozler yapar..dur bi telefon acam kubatoyaa
tekneloji falan boş işse sen nie okadar para verip eerkunt aldın onu alcana bi tümo yada 640 fln alaydın ? ?

nh_fıat link=topic=51650.msg526173#msg526173 date=1328101894' Alıntı:
tekneloji falan boş işse sen nie okadar para verip eerkunt aldın onu alcana bi tümo yada 640 fln alaydın ? ?
arkadaşa kubotayı tanıtmak isterim.... önyargıyla olmayacağını anlarsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...