Neden Kubota

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: Neden Kubota

Hahh şimdi oldu bide adını diyeydin abi eyi olacak. Erkuntu bulunduğum bölgede şu an erkunt servisi bile bilmiyordu. Onlara erkuntu o zamanlar ben gösterdim, hatta inanmadılar böyle çektiğine vs. Ama şimdi inanıyorlar. Yiğidin hakkını yemeyecen. Hiç erkunt kullanmadım ama yıllarca steyr kullandım. Vitesler aynı. Nasıl iş yapabileceğinide bilirim. Ama bir yere kadar.

yahya link=topic=51650.msg525464#msg525464 date=1328034725' Alıntı:
arkadaşlar 4 14 kalın malzeme aydın pullukla normal şartlarda 8540 m 1 litre yakıyor
1 Litre yakıyo demek deposu 130 litreyse 130 dönüm yer sürüyo he cidd*-*-* cidd*-*-* iyi olabilir kubota kullanmadım ama bu kadarda az yakmaz bence

guzel video elıne saglık.ammaa markası ne olursa olsun bi motorda turbo intecol varsa. turbo devreye girenedek dumanlamayı butun motorlar yapar.buda ustaca bi vıdeo.1300 devri gecırtme dumanı basar.ee hani bizim akıs kesen safttan ses gelen videomuz onuda yayınla.

zerenler42 link=topic=51650.msg525596#msg525596 date=1328040164' Alıntı:
guzel video elıne saglık.ammaa markası ne olursa olsun bi motorda turbo intecol varsa. turbo devreye girenedek dumanlamayı butun motorlar yapar.buda ustaca bi vıdeo.1300 devri gecırtme dumanı basar.ee hani bizim akıs kesen safttan ses gelen videomuz onuda yayınla.
haftaya turbolu kubotanın 2 aydır çalışmayan kubotanında videosunu çekecem bide ona bakalım..... diğer videoyu paylaşmayacağım beni tanıyanlar olduğunu bilir ... bizim amacımız üzüm yemek bağcıyı dövmek değil bak bizim Yavuz abimiz senin yavuz kardeşim 80 lik erkuntunu bi sitede tanıdığı m8540 la değiştirdi bak ben Mustafa kardeşin bir tanıdığı göbek bağı olan erkunt bayinde çalışırken geliş fiyatına almadı erkuntu.....

gokhanozkan link=topic=51650.msg525600#msg525600 date=1328040290' Alıntı:
şu 130 dönüme 130 litre yakılan mazottanmı. :D
senin motorda bazı yerlerde birin altında yakar tarla dümdüzse düzgün ekipman ve tav varsa neden olmasın heryerde 1 litre yakamaz

yok mustafa biz yetmiş elli altıyla elli dört kilo metrede sekiz litre civarı yakıyorsak kubota yirmi kilo metrede yaka bileceği en fazla yakıtı karşılaştıra bilsinler diye yazdım.hani 70-56 ya yolda çok yakar diyenler oluyorya karşılaştırsınlar diye yazmıştım.
mustafagursacli link=topic=51650.msg525564#msg525564 date=1328038989' Alıntı:
bizdede 60-56 var abi yakıt konusunda daha detaylı cevap verebilirim

SALİM link=topic=51650.msg525606#msg525606 date=1328040481' Alıntı:
yok mustafa biz yetmiş elli altıyla elli dört kilo metrede sekiz litre civarı yakıyorsak kubota yirmi kilo metrede yaka bileceği en fazla yakıtı karşılaştıra bilsinler diye yazdım.hani 70-56 ya yolda çok yakar diyenler oluyorya karşılaştırsınlar diye yazmıştım.
biz 60-56 ile bulgur çekeriz ve sürekli yoldadır hemen hemen aynı demek olmaz ama yakıtta öyle 60-56 çok değildir kubotada ondan aşırı çok değil hani gözümüze batsa aha yakıtı çok deriz 100 km felan uzun yolda sürdüm kubotayı.....

gokhanozkan link=topic=51650.msg525600#msg525600 date=1328040290' Alıntı:
şu 130 dönüme 130 litre yakılan mazottanmı. :D
bay-*s yok abi ondan değildir bu

hatlar karıştı galiba düzeltiyorum
Bu videodaki duman mazottan,başka video varmı diyecektim ama ölebi mazot varsa sıraya yazılalım :)

mustafagursacli link=topic=51650.msg525617#msg525617 date=1328040788' Alıntı:
Acaba merak ediyorum başta mf ile başlatılan bu tartışmayı Erkunta dönderdiler 2 sayfa sonra neye dönüşecek....
ne zamanki
kubotanın torkunun düşük olduğu
kubotanın kabin darlığı kabul edilr
kubotanın e-lift ,oks ,liift-otomaik olamdığı kabul edilir
piyasada yeni olduğu yarın satışları arttıkça arıza yapma ihtimalinin artması kabul edilir
bu ülkeye yeni geldiği ,eskiden gelip yıllarca burada traktör satanlar kadar para istememesi gerektiği kabul edilir
yok sağlam ,yok toyota. yok casio gibi markaların örneklerini vermek yerine ,3-5 sene kullanıp arıza yapıp yapmama durumu görülür ve afaki muhabbetlerden kaçınılırsa...

2 sayfa sonrasında başka marka olmayacak.biz bugün kubotanın manevrasına laf etmiyorsak yiğide hakkını veriyoruz demektir.ama yukarıdaki maddelerdede siz kubota sevenler hak verin...

arkadaslar kubota harika bi traktörr bencede ama bzim ülkemizde civata sıkmayı bile bilmeyen arkadaslarımızz var en ufak arızada servisten 100 km yada daha uzak olanlar için sehire gitmek gerekecek mesela köyde cogu ufak arızaları kaynak işlerini ben yaparım hatta bizim tümonun turbosunu takmaya 300 lira istediler vermem dedim getirdim kendim taktım mesela ben alsam kuboyu kendime güvenipte elleyemem bile korkarım cünkü garanti dişi bırakırlar vs ama fiat mf türünü komple dagıtsam geri toparlarım

gokhanozkan link=topic=51650.msg525623#msg525623 date=1328041188' Alıntı:
ne zamanki
kubotanın torkunun düşük olduğu
kubotanın kabin darlığı kabul edilr
kubotanın e-lift ,oks ,liift-otomaik olamdığı kabul edilir
piyasada yeni olduğu yarın satışları arttıkça arıza yapma ihtimalinin artması kabul edilir
bu ülkeye yeni geldiği ,eskiden gelip yıllarca burada traktör satanlar kadar para istememesi gerektiği kabul edilir
yok sağlam ,yok toyota. yok casio gibi markaların örneklerini vermek yerine ,3-5 sene kullanıp arıza yapıp yapmama durumu görülür ve afaki muhabbetlerden kaçınılırsa...

2 sayfa sonrasında başka marka olmayacak.biz bugün kubotanın manevrasına laf etmiyorsak yiğide hakkını veriyoruz demektir.ama yukarıdaki maddelerdede siz kubota sevenler hak verin...
madem japon malını beğenmiyodun 10 senedir neden civic alıyosun be aga ...

servetim link=topic=51650.msg525627#msg525627 date=1328041428' Alıntı:
arkadaslar kubota harika bi traktörr bencede ama bzim ülkemizde civata sıkmayı bile bilmeyen arkadaslarımızz var en ufak arızada servisten 100 km yada daha uzak olanlar için sehire gitmek gerekecek mesela köyde cogu ufak arızaları kaynak işlerini ben yaparım hatta bizim tümonun turbosunu takmaya 300 lira istediler vermem dedim getirdim kendim taktım mesela ben alsam kuboyu kendime güvenipte elleyemem bile korkarım cünkü garanti dişi bırakırlar vs ama fiat mf türünü komple dagıtsam geri toparlarım
kardeşim Divriğide 5 sene çalıştım sana kubota serisi kadar Tümosan serviside uzak ...... sıfır tümosan alsan onuda elleyemessin .... bir traktör az yakmalı az sorun vermeli ve uzun ömürlü olmalı eğer bunu çinli yto yapıyosa onu almak gerekir

tumblr_ljfets7wod1qd7m1so1_500.gif

mustafagursacli link=topic=51650.msg525628#msg525628 date=1328041459' Alıntı:
madem japon malını beğenmiyodun 10 senedir neden civic alıyosun be aga ...
bak yine aynı örnek.japon cıvıcle kubotanın ne alakası var.evet cıvıc bana göre sağlam ve güzel araba.kubotada gelsin.bu ülkede yıllarca satsın.sonra 15 senedir türkyede üretim yapmış olsun ve kalitesini kanıtlasın.sıkıntı yok.ama siz daha türkiyede kubotanın 3 günlük at seyisliği ver 5 günlük at b.ku karıştırıyorsunuz.kaliteyi zaman belirler.bakalım görelim

anlayacagınız durum servis vee parça ben sivasta traktör yaptırırım parcaları konyadan alırım maliyet cok düşüyo inanin bunaa cünkü sivasta bi düğmenin fiyatı bile cok farklı kubotanın parcasını nerden alcazz kac gün parca bekleyecez kac gün motor yatacak kac gün biz sanayiden cıkamayacaz ben bu sene 3 gün için sıfır tümo alıyodum az daha sanayici esnafıylaa ugrasamıyom saglam parcalarımı bile bozuk diyee değiştirdiler adamlar

gokhanozkan link=topic=51650.msg525636#msg525636 date=1328041702' Alıntı:
bak yine aynı örnek.japon cıvıcle kubotanın ne alakası var.evet cıvıc bana göre sağlam ve güzel araba.kubotada gelsin.bu ülkede yıllarca satsın.sonra 15 senedir türkyede üretim yapmış olsun ve kalitesini kanıtlasın.sıkıntı yok.ama siz daha türkiyede kubotanın 3 günlük at seyisliği ver 5 günlük at b.ku karıştırıyorsunuz.kaliteyi zaman belirler.bakalım görelim
ivtec neden az yakıyo ? kubonun motor teknolojisi ile toyota d4 ve i vtec üç aşağı yukarı aynı kale gibi hondya biniyosun kubotanın sağlamlığından şüphe dahi etmemen lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...