Anladım zaten o 8085in başına gelmeyen kalmadıydı iyi yapmış değişmekle.Bektas amca aldi percemli yalniz kendi motorunda conta dan ve pistonlardan ariza verdiydi 5-6 kagit masraf vardi oyle yaptilar pazarligi
Anladım zaten o 8085in başına gelmeyen kalmadıydı iyi yapmış değişmekle.Bektas amca aldi percemli yalniz kendi motorunda conta dan ve pistonlardan ariza verdiydi 5-6 kagit masraf vardi oyle yaptilar pazarligi
Kusura bakmayın yanlış bilgi verdim alan arkadaşla görğştüm case75 arkası düz akis olandan vitesi çamurlukta olan modelmiş.Case 75 td gibi modelden 2019 model sıfır 153 bin tl ye alındı.
Meraba tr6120 den memnun değilmisiniz.Tr6 150 ön aks süspansiyon ve kabin süspansiyonlu 2020 model traktör şuan liste fiyatı 679.000 ama 580.000 liraya bırakıyorlar tr6 120yi takas edesim geliyor kafamda deli sorular
Hayırlı olsun.New Holland TT 50 2019 model 92 bine aldık.Ekli dosyayı görüntüle 45347
Evren kardeşim, TR6.120 de bir problem mi var, memnun kalmadın mı?Tr6 150 ön aks süspansiyon ve kabin süspansiyonlu 2020 model traktör şuan liste fiyatı 679.000 ama 580.000 liraya bırakıyorlar tr6 120yi takas edesim geliyor kafamda deli sorular
Tr6 120 den memnunum hiç bir sorun yok kaça tuttuklarını bilmiyorum sormadım daha ben sadece liste fiyatından baya altında olduğu için Yatırım maksadıyla değiştirmeyi düşündümEvren kardeşim, TR6.120 de bir problem mi var, memnun kalmadın mı?
TR6.120 yi kaça tutuyorlar takasta?
Traktörden memnunum sorun yok liste fiyatının baya altında olduğu için yatırım maksadıyla değiştirmeyi düşündümMeraba tr6120 den memnun değilmisiniz.
Liste fiyatına göre 100 Bin TL oldukça iyi.Tr6 120 den memnunum hiç bir sorun yok kaça tuttuklarını bilmiyorum sormadım daha ben sadece liste fiyatından baya altında olduğu için Yatırım maksadıyla değiştirmeyi düşündüm
Forumda bir ay kadar önce tr6150 almıştı fiyatını tam hatırlayamadım 550 miydi wallace belki hatırlar.Traktörden memnunum sorun yok liste fiyatının baya altında olduğu için yatırım maksadıyla değiştirmeyi düşündüm
Forumda bir ay kadar önce tr6150 almıştı fiyatını tam hatırlayamadım 550 miydi wallace belki hatırlar.
Bende öyle hatırlıyorum , çorum taraftan bi arkadaştı sanırım peşin kredisiz aldı diye hatırlıyorum fakat üye arkadaşın ismini unuttum yaşlandıkmı ne?Yanlış hatırlamıyorsam 2019 model 550 bin TL idi
Günden güne yaş alıyoruzBende öyle hatırlıyorum , çorum taraftan bi arkadaştı sanırım peşin kredisiz aldı diye hatırlıyorum fakat üye arkadaşın ismini unuttum yaşlandıkmı ne?
Bende öyle hatırlıyorum , çorum taraftan bi arkadaştı sanırım peşin kredisiz aldı diye hatırlıyorum fakat üye arkadaşın ismini unuttum yaşlandıkmı ne?
Filo alımında,Tr6 150 ön aks süspansiyon ve kabin süspansiyonlu 2020 model traktör şuan liste fiyatı 679.000 ama 580.000 liraya bırakıyorlar tr6 120yi takas edesim geliyor kafamda deli sorular
Hocam filo alımı derken şirket kurup onun üstünemi alınıyor bu alımlarda tatmin edici bir indirim oluyormu.Filo alımında,
MF 7718 S, 700 000 TL ye alındı.
Yanında 1 adet 5711S Dyna^6, 2 adet 5711S Dyna^4 alındı.
Hepsi, 2020 modeldir.
Geçen yıldan kalan daha uygun fiyatlı modellerde bulunabiliyor.Arayan bulur.