Indirim yapildi 300 dendi td 100den sonra 130 verdiBiz de c
2019 modellerin liste fiyatı 295 bin TL civarı, hiç ındirim yapılmamış mı?
Brut 115 hp net 108 1600-1800 devirde 380 nm torku var. Beygirleri biraz zayıf perkins seviyesinde 95 hp ye fln denk geliyoKullananlar memnun muş genelde lakin tork kafamı karıştırıyor çok, bakalım bir soruyorum teknik süper diyorlar lakin tork konusunda net bir cevap alamıyorum şimdi bir 90 lik perkins motor kadar çekişi olursa kötü
Kubato M 108 230 bin tl ye aldik dün geldi traktörumuz sıfırdır.
Ilk deneyim arka az kaldiriyor(bence bir çözüm bulmaliyim) , vites geçiş cok harika [emoji5] tabi biz öncesinde başak kullandik o yuzden biraz güç fafki oluyor.[emoji23]
Liftomatik olmamasi cok sorun değil lakin bir utanc olmalı [emoji851] yil 2020 de
Adamlar sıfır traktör de bijon anahtarini koymayi unutmuşlar[emoji848]
ön teker ağırlıkları eksik [emoji23]
Şuan icin yerliye binayen cok iyi gözüküyor umarim japon yanıltmaz bizi sizinlede sürekli deneyim paylaşırım yeni bir durumda arkadaşlar. Ekli dosyayı görüntüle 45222
2019 model dimiKubato M 108 230 bin tl ye aldik dün geldi traktörumuz sıfırdır.
Ilk deneyim arka az kaldiriyor(bence bir çözüm bulmaliyim) , vites geçiş cok harika [emoji5] tabi biz öncesinde başak kullandik o yuzden biraz güç fafki oluyor.[emoji23]
Liftomatik olmamasi cok sorun değil lakin bir utanc olmalı [emoji851] yil 2020 de
Şuan icin yerliye binayen cok iyi gözüküyor umarim japon yanıltmaz bizi sizinlede sürekli deneyim paylaşırım yeni bir durumda arkadaşlar. Ekli dosyayı görüntüle 45222
Bizde 9540 aldık iki ay önce ama yakıt biraz fazla ama 500 saati geçince düşer diyorlar yakıt haricinde memnunuz 200 saate dahacaHerkese teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun
Maşşallah hayırlı olsun..Kubato M 108 230 bin tl ye aldik dün geldi traktörumuz sıfırdır.
Hayırlı olsun, çalıştığı zaman günlük motor yağını kontrol edin.selamün aleyküm. bende 2020 şubat ayında, 1972 Morris Leyland aldım : ) çok hoşuma gitti valla. aldığım kişi de mükemmel bakmış, 20 yıldır kendisindeymiş. bedavaya da aldım 5000 tl gibi şimdilik keyfini çıkarıyorum. saygılar