Pancarcılar buraya 2025

Pancara tabana atılan ot ilaci sonrası yagmur yagarsa ertesi gün tahmini 9mm bekleniyor ilacın çalışmasına bi zararı olur mu ?
Dönüme atılan ilaç miktarı artırılmalı mı ?

Metamitron etkenli ilaçlar su ile çalışıyor
toprağa uygulandıktan sonra ne kadar kısa sürede toprağa nüfuz ederse o kadar iyi.2-3 parmak toprağa nüfuz etmesi lazım
Yağmura bel bağlamak istemeyenler ekim öncesi son tırmık altına atıyor ama en iyi sonuç ialcı yaptıktan sonra sulama yapılması
Ben mesela iki parça yere hiç uygulamadım, çünkü yağış ya da sulama yapma imkanı bulamadık
Yalnızca bir parçaya uygulayabildim, ertesi gün akşama kadar sulamayı yapıp bitirdim.

Hafta sonu kara mibzerle ektim merdanesini çekip ilacını attım üstüne ilacı atmadan önce 5 dk çise attı ertesi sabah 1 saat yagış gördü ekimde sıkıntı yoksa hersey 4 4 lük oldu şuanlık ilk kez deniyorum bakalım pancarı

Sadece taban ilacı kurtarmayabilir, ot takibi yapın
Gerekirse otlar büyümeden bi ilaç daha atarsınız
Phemedipham+ethofumesate+desmedipham erkenlerini içeren ilaçlar var(pancar üst ilacı diye bilinir), hangisi ucuzsa etiketindeki tarife göre uygularsınız