2 adet 2020 sıfır tümosan 8075 125bin er liraya alındı
Bi alan bide alamayan dertli kubotadaHatrı sayılır adette kubato satılıyor, bana göre traktörden ziyade bölgedeki bayinin güçlü olması tercih sebebi.
Bende pek tutmadım , 135 lik bi arkadaş aldı pek memnun değil,Bi alan bide alamayan dertli kubotada
Eren kim aldı la2020 Tumosan 8095 aldilar bi hafta önce 8085 ile takasli yaklasik 145 bine geldi
X marka 85hp bir traktör kullanıyorum 4300kg ağırlığı var 9540hilo ile aynı ekipmanda daha iyi performans sergiliyor gücüne göre çok hafif traktör kubotaBende pek tutmadım , 135 lik bi arkadaş aldı pek memnun değil,
X marka 85 lik motorun, 86 hp, 360 n.m. %35 tork yedeği var.X marka 85hp bir traktör kullanıyorum 4300kg ağırlığı var 9540hilo ile aynı ekipmanda daha iyi performans sergiliyor gücüne göre çok hafif traktör kubota
Traktor satışları faizin düsmesi ile patladı tdd serisinde 3 4 ay sonraya sıra var sadice benim gordünüm 10 gunde 100 den fazla tdd satıldı özellikle 100 serisi peynir ekmek gibi onun yanında mf 7700 seriside aynı şekilde konya düzgunler otomotif hergün 2 3 tane satıyor birde kutlucan bikactane fendt satti
Eren kim aldı la
Küçuk ciftçiler ve bağce ile ugrasanlar t580 aliyor burdada en fazla satilan seri 85 bin lira gibi liste fiyatı vardi en sonDün çarşıda bizim ilçede ki bayi 5 tane sıfır t 580 sattı ne kadara verildi bilmiyorum
2019 model stoklar bitmiş mi acep?Traktor satışları faizin düsmesi ile patladı tdd serisinde 3 4 ay sonraya sıra var sadice benim gordünüm 10 gunde 100 den fazla tdd satıldı özellikle 100 serisi peynir ekmek gibi onun yanında mf 7700 seriside aynı şekilde konya düzgunler otomotif hergün 2 3 tane satıyor birde kutlucan bikactane fendt satti
Dyna^8 diye alıyorlar ama TR6 daki gibi tam otomatik 8 vites geçiş bulunmuyor. Trip tronic, hem otamatik, hem yarı otamatik.Bende pek tutmadım , 135 lik bi arkadaş aldı pek memnun değil,