ne fiyat ödeyerek alındı?

Demedinmi 75 i vermişsin 150 ye diye.
75 ikinci el istersen bi satıcı arkadaşta var telefonunu verim ara konuş
Dedim, geçen satmışınız neden şimdi aynı fiyatı 65 e çekiyorsunuz diye. Adam sıfırı 2020 180 bin alırsan 150 almazsan kendin bilirsin dedi kapadım ne diyin serbest piyasa mal sahibi istediği fiyatı çeker. Valla ben 65 i alamıyorum 75 e hiç param yetmez. Şuan power shuttle sistemlisini düşünüyorum o da pahalı. Yine de ver belki bir mucize olur

Dedim, geçen satmışınız neden şimdi aynı fiyatı 65 e çekiyorsunuz diye. Adam sıfırı 2020 180 bin alırsan 150 almazsan kendin bilirsin dedi kapadım ne diyin serbest piyasa mal sahibi istediği fiyatı çeker. Valla ben 65 i alamıyorum 75 e hiç param yetmez. Şuan power shuttle sistemlisini düşünüyorum o da pahalı. Yine de ver belki bir mucize olur
Satıcı Ercan sancar 0541 725 19 55 motor temiz ama kaç model sati kaç bilmiyorum yeniye yakın biraz tok satıcıdır, artık ara görüş sözünün eridir yanlış olmax, kim verdi tlf derse fuat uncu dersin.

Landini powerfarm 110 kabin klimalı 2017 yeni kasa fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mı? 550 saatte bir traktör var. Çok hoşuma gitti. satış sitelerinde de bilgi sahibi olamadım. Teşekkürler