Şu dönemde çok ihtiyacınız yoksa biraz daha sakin kalmak en iyisi. Piyasa çok dalgalı kar edeyim derken incir ağacını diker traktör sevdası
Dedim, geçen satmışınız neden şimdi aynı fiyatı 65 e çekiyorsunuz diye. Adam sıfırı 2020 180 bin alırsan 150 almazsan kendin bilirsin dedi kapadım ne diyin serbest piyasa mal sahibi istediği fiyatı çeker. Valla ben 65 i alamıyorum 75 e hiç param yetmez. Şuan power shuttle sistemlisini düşünüyorum o da pahalı. Yine de ver belki bir mucize olurDemedinmi 75 i vermişsin 150 ye diye.
75 ikinci el istersen bi satıcı arkadaşta var telefonunu verim ara konuş
Satıcı Ercan sancar 0541 725 19 55 motor temiz ama kaç model sati kaç bilmiyorum yeniye yakın biraz tok satıcıdır, artık ara görüş sözünün eridir yanlış olmax, kim verdi tlf derse fuat uncu dersin.Dedim, geçen satmışınız neden şimdi aynı fiyatı 65 e çekiyorsunuz diye. Adam sıfırı 2020 180 bin alırsan 150 almazsan kendin bilirsin dedi kapadım ne diyin serbest piyasa mal sahibi istediği fiyatı çeker. Valla ben 65 i alamıyorum 75 e hiç param yetmez. Şuan power shuttle sistemlisini düşünüyorum o da pahalı. Yine de ver belki bir mucize olur
sağolasın, hangisi şehirSatıcı Ercan sancar 0541 725 19 55 motor temiz ama kaç model sati kaç bilmiyorum yeniye yakın biraz tok satıcıdır, artık ara görüş sözünün eridir yanlış olmax, kim verdi tlf derse fuat uncu dersin.
Aynen katiliyorum... Arkadas dogru soyluyor bence...Şu dönemde çok ihtiyacınız yoksa biraz daha sakin kalmak en iyisi. Piyasa çok dalgalı kar edeyim derken incir ağacını diker traktör sevdası
Hayırlı olsun emre, sizmi aldınızCase 65c kabinsiz ön yükleyici li
2017 500 saate 120 bine alındı Ankara'dan
Sağol abi bizim değil arkadaş aldı benimHayırlı olsun emre, sizmi aldınız
Hayirli olsun...2012 td 100 80 bine verildi 193 Bin e 2020 td 100 alındı
Hayırlısı olsun, fiyat gayet uygun.2012 td 100 80 bine verildi 193 Bin e 2020 td 100 alındı
Blumaster kabin klima hepsi var sattığımda kabinli şatıllı eski kasaHayirli olsun...
Kabin klima bluemastermi acaba...
Ve yakın tarihte mi...
hayırlı olsun dar lastikli mi aldınızBlumaster kabin klima hepsi var sattığımda kabinli şatıllı eski kasa
Teşekkür ediyorum aynen incelastik 38 janthayırlı olsun dar lastikli mi aldınız
TEŞEKKÜR EDERİMHayırlı olsun fiyat normal