Bi abim yedili verdi , sağlam, 9 lu aldı iki sıralı , bacaklar nerdeyse 1 metre var, 3000 tl üste,.Eyvallah abi sağolasın. Ne zamandır aklımdayı zaten almak şimdi denk geldi. Fiyat bana uygun göründü. Siz ne düşünürsünüz?
Bi abim yedili verdi , sağlam, 9 lu aldı iki sıralı , bacaklar nerdeyse 1 metre var, 3000 tl üste,.Eyvallah abi sağolasın. Ne zamandır aklımdayı zaten almak şimdi denk geldi. Fiyat bana uygun göründü. Siz ne düşünürsünüz?
İyi almış. Ama benimki tamir istiyor.Ustaya gitsem bir de oana para vericem. Ayak alıp kenikimi 9lu yapayım desem o da bir dünya masraf. Verdim 5200ü derdim bittiBi abim yedili verdi , sağlam, 9 lu aldı iki sıralı , bacaklar nerdeyse 1 metre var, 3000 tl üste,.
Bunun yedilisi sağlamdı yanlarına kendisi kalın bıçak yaptırmıştı.aldığında o küçük bıçaklardan yok düz bacak sadece , genelde pullukla sürülen çeltik tarlasına iki gün sonra çekiyoruz kurutuyor toprağı havalandırıyor olmazsa olmaz .Hayırlı olsun ekipman şart.İyi almış. Ama benimki tamir istiyor.Ustaya gitsem bir de oana para vericem. Ayak alıp kenikimi 9lu yapayım desem o da bir dünya masraf. Verdim 5200ü derdim bitti [emoji23]
Hayırlı olsun fiyatlar şimdi ucuk bundan 8 ay kadar önce 9 lu çift merdaneli pistonlu ağır sase 12 bine almış birisi ama.yine zam gelmiş markadan markayada fiyat değişiyor7lileri verip 9lu almak istiyordum zaten. Bağlantı yerini kırdık. Mana oldu 9’lu sahibi olduk.
Bu yıl üçüncü yeni malzeme, allah sonumuzu hayır etsin. Elimdeki eski ve tamir isteyen 7linin üzerine 5200 tl verip aldık. Son iki fotodaki ayaklarının yanında bıçaklı olanı.
Hayırlı olsunJd 5105m 2019 model sıfır 265 bine alındı (ağustos 2019)
Hayırlı olsun. Kaç mm hocamSıyırgı (pistonsuz), 200 cm iş genişliği, 2000 TL ye alındı.
O kadar derin okumadık, üzerinde yazanı söyledik.Hayırlı olsun. Kaç mm hocam
Kazasız belasız kullanırsınız inşAllah.O kadar derin okumadık, üzerinde yazanı söyledik.
Hayırlı olsun. Erkuntu neden değiştirdiniz?Kubato M108 i; Erkunt cdr motor 850 saatde ve 2018 model verilip uste 85 bin tl borclanip alındı
Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullaninSıyırgı (pistonsuz), 200 cm iş genişliği, 2000 TL ye alındı.