Nisanda 11.500 e aldığımız çekme belgeli ford 3000 i 19500 e dün sattık
Hayirlı olsunNisanda 11.500 e aldığımız çekme belgeli ford 3000 i 19500 e dün sattık
Sağolasın abiHayirlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Ne tür özellikler var TMR modellerinde dijital ekran felan var mı2021 model BLUEMASTER TMR TD110D için Aralık ayında 322bine ( 2012 TD90D 165bin sayıldı üste 157bin verdik) anlaştık. Traktör 10 gün önce geldi.
36 li gobleyi hangi motor çekecek fiyatida çok uygun 24lu arkadan tekerli olana bile 24 bin diyorlar siz bedavaya almissiniz resmen2020 model hiç kullanılmamış Ayhan Dündar marka 36 lı V tipi kalın şase diskaro 15.500 TL ye alındı.
Bende görünce şaşırdım. 20 binden aşağı ikinci el görmedim36 li gobleyi hangi motor çekecek fiyatida çok uygun 24lu arkadan tekerli olana bile 24 bin diyorlar siz bedavaya almissiniz resmen
36lik fiyatı çok çok uygun, o gobleyi çekmek için 130 140 hp motor.lazim hemen hemen, fiyatta ya yanlışlık var yada goble çok zayifBende görünce şaşırdım. 20 binden aşağı ikinci el görmedim
V tipi asılır ve çekilir olanlar olabilir. Diskaro36lik fiyatı çok çok uygun, o gobleyi çekmek için 130 140 hp motor.lazim hemen hemen, fiyatta ya yanlışlık var yada goble çok zayif
Değişik fiyatlar ve ürünler var o asilir ve çekilir olanlar hafif galiba o zamanV tipi asılır ve çekilir olanlar olabilir. Diskaro
Öyle abi bende baktım fiyatlara 10_15 arası değişiyorDeğişik fiyatlar ve ürünler var o asilir ve çekilir olanlar hafif galiba o zaman
Hayırlı olsun niye sormadın 6 alış 6 çıkış kılınç var köyde rafa kaldiranlara teklif ederdim daha uyuguna gelirdi hemde bundan iyi olurduDomak kuyruk milli pompa 5 alış 4 çıkış 4500 TL aldım
Hemşerim 4 lük çıkış lazım öyle denk gelince aldım. Sıfır fiyatı sordum kampanyalı 6700 dediler. 1 hafta sonra 7500 olacakmış. Aklımda geçti sana sormak unuttum öyle. Piyasada da hep 6_8 lik varHayırlı olsun niye sormadın 6 alış 6 çıkış kılınç var köyde rafa kaldiranlara teklif ederdim daha uyuguna gelirdi hemde bundan iyi olurdu
Bende görünce şaşırdım. 20 binden aşağı ikinci el görmedim
Karşılığında değerli olan bir malzeme vermiş olabilir anca takasda olur böyle şeyler36lik fiyatı çok çok uygun, o gobleyi çekmek için 130 140 hp motor.lazim hemen hemen, fiyatta ya yanlışlık var yada goble çok zayif
Neyse hayırlı olsun 4 lük olarak ta kullanılırdı düşürme ile biz 2 bin liraya almıştık . Kılınç 2016 da sıfırHemşerim 4 lük çıkış lazım öyle denk gelince aldım. Sıfır fiyatı sordum kampanyalı 6700 dediler. 1 hafta sonra 7500 olacakmış. Aklımda geçti sana sormak unuttum öyle. Piyasada da hep 6_8 lik var