6630 u da 6590 i da denedim. Bu acaip bisey. Bir yerde degil 4 ayri parcada gozlemledim muazzam. Misirda yesil aksam cok sap kismi yemyesil ama rutubet en cok 16 geliyor.
Abi biliyon ben slajcıyım danelik bilmiyom duyuyoz görüyozda ne verecek bilmiyorum 6876 ekip geçicem .. Syngenta performerda deniycem ..6630 u da 6590 i da denedim. Bu acaip bisey. Bir yerde degil 4 ayri parcada gozlemledim muazzam. Misirda yesil aksam cok sap kismi yemyesil ama rutubet en cok 16 geliyor.
Syngenta İnova ektim, bizim şartlarda fena değil yalnız 135 günde hala olgunlaşmamıştı, krağı yakmasın diye biçtim. Bu sene slajda Hırvatistan orjinli BC İnstutit in Faousu 550 civarı her hangi bir tohumu ekmeyi düşünüyorum.Abi biliyon ben slajcıyım danelik bilmiyom duyuyoz görüyozda ne verecek bilmiyorum 6876 ekip geçicem .. Syngenta performerda deniycem ..
Dekalp 6876 i mi slajlik dusundugun. Eger buysa pek boy yapmiyor sanki bu cins.
Syngenta İnova ektim, bizim şartlarda fena değil yalnız 135 günde hala olgunlaşmamıştı, krağı yakmasın diye biçtim. Bu sene slajda Hırvatistan orjinli BC İnstutit in Faousu 550 civarı her hangi bir tohumu ekmeyi düşünüyorum.
Gel bi gun bizim tohumcularlada goruselim fiyat ve tip tavsiyesi alalim.
Bende birşey sorsam biz slajlık ekiyoZ bölge Kırsehir tanelik dahamı karlı
Maasallah ama bu taban gubresi cok pahali ve getirtemiyoruz bu yuzden bu dedigin mısır cesidi gecen yil cikti bildigim kadari ile
Arkadaşım biz ekiyoruz cokta memnunuz özellikle kurakliga cok dayanikli ve verimli cesit[emoji106]Arkadaşlar polen tohumçuluğun suerto marka danelik mısırı eken oldumu aranızda