Amin sizin gubreleme ve sulama sekliniz nasil?HAy masallah ALLAH bozmasin insallah mukemmel sonuclar
Amin sizin gubreleme ve sulama sekliniz nasil?HAy masallah ALLAH bozmasin insallah mukemmel sonuclar
Hayır granül mibzerle tohum yatağına atıyoruz.timac ı biliyorum.
physiostart yada microstar pz bu dedikleriniz nedir
damla sulamamı çekiyorsunuz
Ali arkadaşım. LG 3607 denemenin isterim.Verim de birinci, nemde% 16 gelecektir ,16.5 -17 cm gibi ek.
Ali arkadaşım. LG 3607 denemenin isterim.Verim de birinci, nemde% 16 gelecektir ,16.5 -17 cm gibi ek.
Tessekurler abi yorumun içinben edirne bölgesinde sılajlık mısırda lg firmasının truva çeşidinin üzerine tanımam bizzat kendim ektim 4 mt civarı boy yaptı koçanlarıda büyük tü verimide güzeldi
fakat boyu yüksek olduğu için koçanıda yukarıda bağlıyor ağırlık merkeziyukarıda olduğu için eğer yerde sap kurdu var ise kuvvetli rüzgarlarda kurt olan mısırlar kırılıyor
vaktinde biçersen çok güzel verim alırsın
fakat kasım ayına bırakırsan yani geç ekim yaparsan yağıs rüzgar zarar edebilir
Arkadaşlar bu sene silajlık misir ekeceğim kendi hayvanlarım için tohum öneriniz ne olabilir birde tohum fiyatları nerelerde
-tinli ve ağır topraklara sahibiz her ikisinde de aynı verimi yaptı.Denemelerde ,Verimde 1554,2kg/da ile bc sinifinda ve standart ortalamasının(1496,1kg/da.) %3,9 ilerisinde yer almış.Kötü çevre şartlarında orta sıralarda,iyi çevre şartlarında üst sıralarda yer almış.hafif bünyeli topraklarda performansı nasıl
İzmirl bizim mısırdaki toprakta iklim yapımızda çok farklı .. Bizi kapsamaz.ancak geçen sene burda ekenlerle konuştum sendrn sonra genelde 1600-1800 kg altına düşmemiş.30.692 ekmemi önerdi lg mühendisi-tinli ve ağır topraklara sahibiz her ikisinde de aynı verimi yaptı.Denemelerde ,Verimde 1554,2kg/da ile bc sinifinda ve standart ortalamasının(1496,1kg/da.) %3,9 ilerisinde yer almış.Kötü çevre şartlarında orta sıralarda,iyi çevre şartlarında üst sıralarda yer almış.
Benim tercih sebebim neminin en %16-17-18 olması.3 parça ve 47 da. Mısır ekiminde ortalama 1550kg/da verim yaptı.
İzmirde yapılan döneme sonuçları sizide (Alaşehir )kapsiyor mudur.Toprak yapısı aynimidir?
İzmirde tüm mısır tohumu markalarının denemesinde 2013 yılı ortalamasi1503 kg/da.2014 yılı ortalaması 1292 kg/da.mış
Ali risk istemiyorsan 6724 u ek. Senin bakiminla 1600 kg donumde garantisi var. Bu rakan 1800 de olabilir.