Bu gün john deere bafra servisiyle sohbet ettik john deere Türkiye fabrikasını kurdu 2019 modeller burada üretilecek dedi bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Bu gün john deere bafra servisiyle sohbet ettik john deere Türkiye fabrikasını kurdu 2019 modeller burada üretilecek dedi bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Ben merak edip internette bakındım biraz ama hiç haber yok. Sadece bayinin dediği kadar bilgim var bu fotoğraf yeni fabrikadan mı? Neden hiç haber yokJohn Deere Türkiye'ye Fabrika kurdu İzmir Torbalı'da üretime başlandı. Şubat ayının sonuna doğru ilk traktörler çıkış yapacak (50-75)hp arası (85-105) serileri 6.ayda montaja başlanacak. John Deere ve Çiftçiler için iyi haber traktör fiyatları ve yedek parça fiyatlarına olumlu yönde etkisi olacak. "Hayırlı Uğurlu Olsun"
Ekli dosyayı görüntüle 33682
Ben merak edip internette bakındım biraz ama hiç haber yok. Sadece bayinin dediği kadar bilgim var bu fotoğraf yeni fabrikadan mı? Neden hiç haber yok
John deere bazı euro4 traktörlerde fpt kullanacakmış bu doğru mu?acaba yerlilerde de kullanır mı?
Dönüş yarıçapı ihtiyaçları farklı olduğu için kısa şaseli motorlara da ihtiyaç var.Küçük parsellerde ve çiftlik içi kullanımlarda çok aranıyor.Uzun şase toprak işlemlerinde rahatlık sağlıyor.Kapalı ön aks dümenlemeyi iyileştirir.
Her motorun emisyon normlarından dolayı güç güncellemesi ve yetersiz olan parçaların güncellenmesi gerekiyor.Kendi motorunu kullanması daha uygun olur.
Ben merak edip internette bakındım biraz ama hiç haber yok. Sadece bayinin dediği kadar bilgim var bu fotoğraf yeni fabrikadan mı? Neden hiç haber yok
Bu traktörün yanında bize satılanlar sanki yerli üretim kalıyor değil mi.?
Almanyadaki gibi konforlu ve sağlam olmayacağı kesin.euro 7 lira.malzemeden çalarlarBu gün john deere bafra servisiyle sohbet ettik john deere Türkiye fabrikasını kurdu 2019 modeller burada üretilecek dedi bu konu hakkında bilgisi olan var mı