Olumsuz görüş olmuş , ensemiz kararmasin.Türkiyede üretilen motorlu araçların, çoğu ülkeden kaliteli olduğunu düşünüyorumJd ninde kalitesi bozulacak desenize
Hayrli olur,inşallah,birazda hesaplıBizim biga bayisi paylaşmış açılış ve bayii toplantısı varmışEkli dosyayı görüntüle 35717
ben renoyle audinin aynı kalitede olduğunu düşünmüyorumOlumsuz görüş olmuş , ensemiz kararmasin.Türkiyede üretilen motorlu araçların, çoğu ülkeden kaliteli olduğunu düşünüyorum
Class ile fent de ayni kalitede olmayabilir.ben renoyle audinin aynı kalitede olduğunu düşünmüyorum
Metal etiketin altında ABD de şehirde uretildi, Türkiye'de birleştirildi. Yani montaj. Kalite düşmesi çok zayıf ihtimal, fakat fiyat ve yadek parça fiyatları düşmez kanaatindeyim. Bu bi adım olur, gerisi gelir umarım.Bizim biga bayisi paylaşmış açılış ve bayii toplantısı varmışEkli dosyayı görüntüle 35717
Ne diyelim şimdi kötüye iyimi diyelim yerli diye.kaliteli mal yapsınlar iyi demessek tamam.tümosan da yerli ve milli iyimi diyelim şimdi.kullanıcısı olarak söylüyorum keşke kaliteli yapsalarda 100 bin değilde 130bin olsun yeterki sağlam olsun doğruya doğruClass ile fent de ayni kalitede olmayabilir.
Önemli olan ülkemizde üretilmesi,yerli mali milliyetcilik,bir yerden başlanması lazim.Katma değer yaratilmasi hepimiz için.Biz malimiza kötü dememeliyiz.Amacım polomik yaratmak değil.Olumsuz düşünmemek lazim.Kendi kalemize gol atmak gibi Türk işçisinin de yavaş yavaş payı olmasi iyidir.Ağam [emoji2]