Hayirli olsun ulkemize ama unutmayin byler yabanci yatirimci iscilik ucuz yatirim imkani var birde ortadoguya kolay ulasim hesabi yapiyor yani pek degisim olacagini sanmiyorum
John deere, Türkiye piyasasına girmek için kaliteden kolay kolay ödün vermez. Yalnız burda monrajı yapılacağı için fiyatları sakin olur. Yerli diye burda üretim yapan New Holland, en boş serileri olan TDD için hayali fiyatları koymuşlar. John deeere isterse bunu fırsata dönüştürebilir.
Eski 5M serileri güzel ama şasi çok kısa. Bu yüzden bir çok kullanıcı: verimsiz çalıştığını ve ağır ekipmanlarda ön kaldırdığını belirtmişti.
Abi bizde 5105m var. 22li kendinden kavisli goblede ön kaldırıyordu. Önünü doşdurdum iyice ağırlıkla düzeldi şuan.
Neden resimleri göremiyorum
Sağ köşede arkada bir traktör kaputu var gördüğüm kadarıyla eski 5e serisinin kaputuna benziyor. Bu fotoğraf yeni fabrikadan mı?John Deere Türkiye'ye Fabrika kurdu İzmir Torbalı'da üretime başlandı. Şubat ayının sonuna doğru ilk traktörler çıkış yapacak (50-75)hp arası (85-105) serileri 6.ayda montaja başlanacak. John Deere ve Çiftçiler için iyi haber traktör fiyatları ve yedek parça fiyatlarına olumlu yönde etkisi olacak. "Hayırlı Uğurlu Olsun"
Ekli dosyayı görüntüle 33682
Burada montaj fabrikasından öte bir sanayi yatırımları olsa firma görkemli bir sunu ve açılış yapardı diye düşünüyorum. Henüz tam olarak bir somut bilgi bulamadım kapsamı ile ilgili. Elbette buraya bir yatırım yaptıysa firma güzel birşey. Gönül ağır ve büyük fabrikalarından birini buraya acmalarindan yana. İnşallah oda olur bir gün
Neden resimleri göremiyorum
Sağ köşede arkada bir traktör kaputu var gördüğüm kadarıyla eski 5e serisinin kaputuna benziyor. Bu fotoğraf yeni fabrikadan mı?
Şüphesiz dünyanın en büyük tarım markası.https://www.youtube.com/watch?v=qT_NXhHNjkU
johndeere nin gelecege bakis acisi.
Üst lambalar güzel olmuş. Bendede var 2 tane daha takmadım.Ekli dosyayı görüntüle 33710
6 agirlikla satiyorlar sonra boyle sikayet oluyor burda agirligi ekstra satip para kazanilsin diye agirlik full olunca ben kendim dar teker olmasina ragmen 24 agir tip goblede banamisin demiyor
Eyvallah çok sağol, Benim Kral GardaşımDün Aksaray bayisi Yapılcanlar ile konuştum.
" Evet fabrika kuruldu . Yakın zamanda 5M serileri burdan üretilecek. Tüm parçaları burda üretilecek. Ama büyük serilerin parçaları burda üretilmeyecek .
5m , 5e gibi serilerde tüm parçalar burda üretileceği için tüm parçalarıda eskisine nazaran ucuza almak mümkün olacak. Ancak bu parça fiyatları seneye yansır. Hemen olmaz." dedi.
Birde "Nadiren pompa ayarı bozuk traktörler çıkıyor. Biz kendi servisimize bunu ayarlatıyoruz , duman ve boğulma sorunu kalmıyor. İstersen ayarını yaptığımız bi kaç kişiyle görüştürebilirim" dedi.
( [MENTION=14588]üsame[/MENTION] ) Üsame abi sen bu konudan muzdariptin galiba. Bizim bayiyi bi ara istersen.